ingange 379 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 Ja pa še to je blo zraven 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 (urejeno) Na mizi pa zgleda zaenkrat tako Uredil December 23, 2016 - ingange 9 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 (urejeno) No shit !!! Čakamo, 1st impressions, 2nd impressions, day after, preview, review,... Uredil December 23, 2016 - markop 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 O obroču ne bi, to lahko zamenjaš... koliko € je to? Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 23, 2016 Share Napisano December 23, 2016 Težko je opisat razliko . Obroč morda na pogled ni nevem kaj je pa trden in velik 35 cmm . Občutek je fenomenalen . Zadeva je brutalna na 100% . Ko vidiš da gerš v steno te je resnično strah , ne veš al naj se primeš al naj spustiš , pa bo kaj vtrgalo ..... Da bi menjaval na sekvenco ko je FFB na 100% pozabi . Nisi dovolj močen da ovinkaš z eno roko ( pa ma obroč 35 cmm ) . V glavnem fantazija . Kolko stvari se čuti , prvo sem stal v boxih in na mestu obračal gume ker se mi zdi da čutiš profil na gumi kak se zatika ob grobi asvalt ... Tam na 35 % je pa prav lepo vozit dokler te ne zasuka , kaki endurance pa verjetno še na manj . Sem 100% da ne bom nič hitejši kot prej ampak užival pa bom noro . zaj je komplet skoraj popoln . Koga pa zanimajo podrobnosti kompleta pa naj poluka na SimRacingBay . 6 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 24, 2016 Share Napisano December 24, 2016 Kapo dol! Jst bi tut mel tvojga božička! P.S.: Lahko zamenjava - jst ti dam fitnes karto, ti pa men volan? 2 Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 24, 2016 Share Napisano December 24, 2016 Tema je brez video materiala nezanimiva... Ojooj zdej sm pa fouuš ratal, kapo dol, VSE pohvale!! Citiraj Link to post
Popular Post ingange 379 Napisano December 24, 2016 Popular Post Share Napisano December 24, 2016 Pride tudi kak video , ampak je prvo treba mount naredit. Ker ga ne moram zašraufat na pisalno mizo , dokler pa nisem v hiši nimam prostora za rig . Drugače pa sem sedaj še bolj prepričan kot pred nakupom . Če si resen in te simracing resnično veseli je nakup DD dobra naložba . Vse je masivno in najverjetneje ob pravilni uporabi ne mora crknit . Sem probal od Momota , G27 , TH500rs do SRW-s1 , pa ni primerjave . Iz finančne plati , pa tudi ni tako grozno . Če si pripravljen dati za soliden TH cca500-700 pač šparaš malo dalje, vsaki mesec daš nekaj na stran pa se že nabere . In za Fanatec cca1k potem pa sploh ni računice . Ko si enkrat dovolj star najdeš stvari ki te resnično veselijo in niso samo prehodni hit , takrat sploh ni kaj dosti razmišljat ko je treba nekaj vložit v svoj hobi oz veselje . Če si zdrav in lahko delaš seveda . 10 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 24, 2016 Share Napisano December 24, 2016 Aha, se je men zdelo, da si rabu nek hud govor, da si ženo prepričal. No, tole je še bolš, kot sm prčakvou 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 24, 2016 Share Napisano December 24, 2016 Sem videl Goran, da je treba v mizo privijačiti. V mojem primeru odpade, ker se miza občasno uporablja za pisarniška opravila. Ampak to, da T500 ni preskok v primerjavi z G27 pa ne boš rekel. Bo moj planirani "upgrade money" šel drugam. V grafično kartico npr. ... 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 24, 2016 Share Napisano December 24, 2016 @mancSLO Če te pot slučajno pelje mimo Maribora si lepo vabljen na pir in da probaš DD oz moj rig . Pa sploh ne bo dileme kam vložit prihranke . Če maš na strani za t500 si že na pol poti Enako tudi za ostale če ima kdo željo sprobat , z veseljem ! Vsi review-i na svetu ti ne povejo skupaj toliko kot ,da imaš priložnost sam sprobat . 3 Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 25, 2016 Share Napisano December 25, 2016 Čaki na koncu te bo vse skupaj prišlo približno?? cca 1k ali več? 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano December 25, 2016 Share Napisano December 25, 2016 Mene pa zanima kater obroč lahko na tako zadevo priklopiš, pa koliko tipk na volanu je potem programabilnih? Citiraj Link to post
Recommended Posts