ingange 379 Napisano June 14, 2016 Share Napisano June 14, 2016 E3 je . Je že kaj novega o tem misterioznem TM volanu Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 15, 2016 Share Napisano June 15, 2016 Le to da pride baje kr skupaj na iste dni GT SPORT špil, VR očala, špil podpira VR in enako nov TH volan...kaj več jaz še ne vem... 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 25, 2016 Share Napisano September 25, 2016 Petarda!!! Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 18, 2016 Share Napisano November 18, 2016 TS-PC RACER Prvič sm za pc-jaše. 3 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 18, 2016 Share Napisano November 18, 2016 Sweet Thrustmaster inovira, Logitech pa prepakira. Fanatec CSW v3 v roku 6 mesecev na tak koncept? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 19, 2016 Share Napisano November 19, 2016 Fanatec je na SimRacing Expo napovedal DD volan za konec leta 2017... Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 20, 2016 Share Napisano November 20, 2016 TH DD pomoje že od janurja do marca, ...sm Fanatec bo imel zir OK volan, ampak pomoje kr dražji cca 900 flik, TH pa serijski volan pomoje max 600 do 700 flik, ker keč je sm en, oni ko dajo iz prve štance prve DD volane, jih bo več narejen kot jih bo Fanatec prodal dokler prodaja DD volane, tukaj je keč cene, izdelave, masovne prodaje, in tudi DD ne bo več nek bav bav pomoje v letu 2k17+... Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 20, 2016 Share Napisano November 20, 2016 Vse bolj mi je všeč kar nudi @tomo meglic http://www.simracingbay.com/product/simucube-based-osw-kit-with-acrylic-case/ Če morda naredi za člane sloracinga ali za black fiday kaki discount pol vem kaj pisat božiku :-) (Govorim o wheel base )Močno dvomim da lahko novi TH ali Fanatec tudi če bosta DD prekosita tole glede uporabniške izkušnje . Pa še cena bo najverjetneje višja ali ista . Ali se motim ? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 20, 2016 Share Napisano November 20, 2016 Seveda ni v isti ligi, Thrustmaster je cenejši. Na žalost v izjavi nič ne piše kakšen imajo max navor, da bi lahko primerjal s tistim kompletom. Quote The TS-PC Racer will be available from December 15, 2016 at a suggested retail price of $499.99. Se pravi v EU verjetno 550 EUR Čeprav mi Thrustmaster še vedno zgleda plastičen, sploh obroč deluje poceni (sploh če primerjaš proti Fanatecu).@ingange Kdaj bodo tvoje pedalke dokončane? Če se vpraša mene je zavora najbolj pomemben del simracing kompleta, tako da temu posveti veliko pozornosti. Sploh da si jih nastaviš tako kot tebi ustreza. Je pa potem tudi odvisno od simulacije: -V AC je potrebno takoj na 100% in potem popuščati, ko zavijaš saj imaš tako najkrajšo zavorno pot (GT3) -V IR pri 270+ zabiješ zavoro na 50% in že tolče ABS kot zmešan, kar pomeni daljšo zavorno pot (GT3). Razlika je še najbolj očitna, ko direktno prešaltaš iz IR na AC, ko v Monzi bremzaš s tako silo kot v IR pa samo gledaš kako se pelješ mimo prve šikane. 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 20, 2016 Share Napisano November 20, 2016 Par dni nazaj sem prižgal kompresor in spihal prah iz kupa železa ki bo tvoril stopalke . Danes sem nekaj že testiral in sem zelo zadovoljen z pedalom za gas . Z zavoro še ne . Nekaj dela še bo treba , nekaj malenkosti , kr nekaj fine tuninga pa bo projekt zaključen . Ko bo kaj za pokazat objavim v svoji temi . 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 20 hours ago, ingange said: Vse bolj mi je všeč kar nudi @tomo meglic http://www.simracingbay.com/product/simucube-based-osw-kit-with-acrylic-case/ Če morda naredi za člane sloracinga ali za black fiday kaki discount pol vem kaj pisat božiku :-) (Govorim o wheel base )Močno dvomim da lahko novi TH ali Fanatec tudi če bosta DD prekosita tole glede uporabniške izkušnje . Pa še cena bo najverjetneje višja ali ista . Ali se motim ? Kar trenutno ponujajo izdelovaci kompletov DD volanov je daleč od cenovne optimizacije. V mislih imej, da kupujejo polizdelke v relativno nizkih količinah in jih nato vgrajujejo. To ni primerljivo z velikoserisjko proizvodnjo, kjer so stvari integrirare, servo motor pa cenovno optimiziran. Jaz mislim, da je ful prostora za cenovno optimizacijo serijske DD proizvodnje. Je pa tle drugi faktor - eno je "bill of meterial" drugo pa komercialna cena. Fanatec ali kdo drugi bo ceno nastavil tako, da bo zanimiva za trg in hkrati ne preveč cenejša od obstoječih rešitev. Zakj bi se odpovedal dobičku ? Tomo bi pa res lahko naredil en "slo-racing.com" promocijski edition. Gledam posnetke IR z DD wheel in to je nekaj povsem drugega. Kot bi bila druga sim. Tudi znanca iz IR imam, ki je prešaltal na DD in je rekel, da si sploh ne predstavljamo kakšna razlika je to. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Realnost je žal taka, da kakšnih resnih kandidatov za DD volan pri nas pomojem ni ... Tudi s kakšno promocijsko slo-racing.com ceno se najbrž več kot eden ne bi nabral Pa še tega enega ne vem, če bi našel ... 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 No, zdej pa jest. Kaj je DD in za bi bilo to toliko boljše od naših volanov? 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 21, 2016 Share Napisano November 21, 2016 Bom na hitro prilepil en link, kjer so primerjave različnih tipov volanov: http://simxperience.com/Community/SimXperienceDevelopersBlog/TabId/783/ArtMID/1674/ArticleID/13/Direct-Drive-vs-Belt-Drive-vs-Gear-Drive.aspx DD je Direct Drive. Gre za elektromotor, kjer imaš volanski obroč direktno na osi motorja. To pomeni, da ni vmes nobenega prenosa moči preko jermenov ali zobnikov. Taki elektromotorji so tudi veliko močnejši (seveda tudi veliko dražji - cene so 1000€+) 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts