Ale 472 Napisano January 5, 2009 Share Napisano January 5, 2009 OPOZORILO Včeraj malo po 22.uri, sem prišel za PC (prvič ta dan) in opazil, da se je na moj account prijavil nekdo z drugega računalnika. Po nekajminutnem začudenju kaj se dogaja in večkratnem neuspešnem poizkusu ponovnega logiranja mi je postalo jasno, da mi je nekdo ukradel account. Predvidevam, da se je logiral z mojim Uporabniškim imenom in Geslom ter le tega spremenil, ker moje Geslo naenkrat ni bilo pravilno. Kako je prišel do mojih podatkov mi še vedno ni jasno. Na Steam-ovi strani sem napisal Report o ukradenem računu, zdaj pa čakam na njihov odgovor. Sem pa na forumu opazil, da je imelo kar nekaj ljudi enak problem kot jaz. Večini je bil Account vrnjen in je trajalo kar nekaj časa, nekaj pa jih je imelo dosti stroškov, ker so izgubili igre kupljene prek Steama. PS: pi*** JIM MATERNA LOPOVSKA Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 10, 2009 Avtor Share Napisano January 10, 2009 Današnji dan se je lepo začel. Pravkar sem dobil moj STEAM Account nazaj. Se vidmo jutri na dirki. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 Lepo, zdej pa akcija naprej... Mogoče veš, kaj je bilo (ukraden...)? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 10, 2009 Avtor Share Napisano January 10, 2009 Ja očitno je nekdo prišel do mojih podatkov. Ne me vprašat kako, ker mi ni jasno. "SPOSODIL" naj bi si ga pa en model iz Tunizije. Citiraj Link to post
Recommended Posts