Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Prvenstvo WTCC se seli na Japonsko, kjer bo drevi potekala dirka na dirkališču Okayama. Dirkači se bodo "pomerili" na dveh dirkah, dolgih 14 krogov. Trenutno še vedno najboljše kaže Kralju, ki si je pred drugo uvrščenim Glavačem nabral 17 točk prednosti, sledi šoster, ki pa trdno drži tretje mesto. Dirka danes ob 21.uri.

wtcc20102.jpg

JAP.gif Okayama

Ime: Okayama International Circuit

Dolžina kroga: 3.703km (2 x 14 krogov)

Dirka: 11.3.2012; 21:00

q: Po pričakovanjih p7.

r1: V napačnem času ob napačnem kraju zmeraj, shit happens. Nekaj se še trudim, a vse zaman, P12.

r2: V redu štart, spet rinete, se zabremzam (oziroma se Selčan, kar povzroči da me odnese naravnost v Zupana).....Potem nadaljujem, lap 2 Lorenčiča pred mano zavrti, nimam kaj, z raketno svetlobno hitrostjo prileti Zupan direkt v moj zadek in mi da pospešek da letim direkt v steno, totalno uniči avto spredaj (ugasne motor, ker vse eksplodira v pm). Odstop. Vikend za pozabo.

Q: lepo tekoče P8 in p1 med privatniki

R1: Po lepem startu in malo sreče z gužvo pristanem na P5. A pol počasi počasi zgubljam mesta, ker probam ne pretiravat in se izogibat incidentom. Prehiti me še Daks, pol se pa dajeva z Maksljem. škoda da sem moral bol paziti Primoža, ki me je zvesto čohal po odbijaču, kot pa se ukvarjat s prvim privatnikom Daksom. Končam na P10 in p2 med privatniki.

R2: Po odličnem startu me v T4 nekdo udari in končam v pesku. Mislim da je bil Trošt. V drugem krogu pa je blo vsega konec ko sem nabasal Trošta, ki je prletu v enga Seata. Odstop!

• Upvote 1

Ker sem vedel, da lahko odpeljem soliden čas, na dirki bo pa kriza, sem šel z rezervo na ta event:

Q: ups in ups, zadnje mesto

R1: G25 in sklopka sta zakon, takoj po štartu sem bil že nekje okoli P10 in nekako prilezel do P5

R2: štart iz P3 na P1, potem pa začel zgubljati čas in ko sem že mislil, da se bom ustalil na P6, naredim napako in padem nazaj. Nato odlični dvoboji z Maxlom, mimo katerega pa na koncu nisem mogel in P8

Q: Sem pa tja po progi, s tankerjem do P14.

R1: Nič jasno ob pojavu na štartni vrsti, ko vidim pred seboj mašino od Seata?? Po štartu poletim v zrak, saj sem štartal NA ta istem Seatu, katerega mašino sem pred tem gledal. No, ko me neha premetavati, se odpeljem in potem ščasoma dohitim kamikazi pred seboj, ki sta uprizarjala destruction derby. Žrtev sem bil tudi sam, ko sta mi sesula avto, odpeljem u izi do konca P15.

R2: Normalen štart, se vozim za Zorkotom, nekaj poskušam, samo ne gre, potem me prehiti še Vajthauzer in pridem do kraja na P13.

Vse skupaj za pozabit.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...