Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Mah zaj*** sem..sem inštaliru race on pa potem hočem pržgat igro pa vidim da race 07 ni inštaliran, potem ga naložim in opazim da ni wtcc10 naložen.potem je pa že prepozno

David opravičilo za R2 na štartu ko sva se zapletla, moja krivda!

No, udeležba je bla res super, 3 privatniki :|

Q: odpeljal dober krog, pa me je Sandi vseeno pihnu za 15 stotink, tko da, se mi zdi da P7

R1: štart uredu, lepa dirka od štarta do cilja, najprej za Sandijem, nato po njegovi napaki na tistih visokih robnikih na privatniški P1, skupno P5

Sem mel pa adrenalin proti koncu dirke :) 4 kroge pred koncem pogledam na cagar za bencin, 8l na ciljni. 3 kroge pred kocem 5,9l. Hm? Račun se ne izide :D

Zadnje 3 kroge odpeljem šparovno in čez cilj prikašljam z 0,47l bencina :D

R2: Na štartu zaplet z Davidom, potem pa še izlet v ograjo v prvem ovinku, kjer pustim prednji odbijač. Časi so padli za cca. 1,5s na krog, samo glede na to da smo bili 3 privatniki, se je "splačalo" cijazit do konca,

drugače dolgčas bolj kot ne...

Predvsem upam na večjo udeležbo naslednjič, da bo bolj pestro.

Čestitke stopničkam!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...