play 502 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Au sm talent ja, pa ga je treba kupit? Če tega nimam, lahk kaj naredim? Link to post
play 502 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Jaz se močno oproščam, zamoču sm tole, ker spet ne berem...do naslednje dirke pa vse poštimam, upam da tudi PC. Link to post
Mai 134 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 mislim GROZA resno! folk niste resni. osebno bi vas že zdavn poslal v K****! brez izjeme! kako se lahko "prijaviš" in ne "prebereš" - no comment GL2 all 2day! ps: kup že ta dodatek, raceroom je za 1uro dol, ne vem kaj morš komplicirat in čakat do naslednje dirke. Link to post
play 502 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Vem Mark ja, zajebal sm na celi črti, pa tudi paypala jaz nimam, pa sem spet tam. Link to post
JeZn 120 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 KHM, ne vem kako to vedno uspe enim in istim ... ad1. ob novici WTCC 2011/12 Začetek prijav piše (je pisalo): Za udeležbo v prvenstvu je potrebna original igra RACE On, ter dodatek WTCC 2010. ad2. ob prijavi je potrebno odgovoriti na vprašalnik kjer piše (je pisalo) pod točko 1: 1. lastim si original igro RACE On in dodatek WTCC 2010 Play te smem vprašat kako si odgovoril na vprašanje v prijavi pod točko 1? Link to post
vajtos 227 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Js sem izpolnal za oba pa nisem vedu da nima dodatka (sem mislu da ga ma). Link to post
play 502 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Vem, sm zdej se boste pač eni posvetil velik časa, da mi boste razlagal to in ono,(vem ,da vam grem z mojim početejem na jetra), če imam prav sem dal v anketi Race on, pa ne bom trdil no. Če bi mel paypal bi takoj uredil, do sedaj mi je pomagal zmer Ale in lahko le rečem fino fino hvala.Priznam da nism skror nič bral,se nekaj posvetil tekmovanju itd, ker sem pač mislim (pač nč vedt), da je po večini vse po starem,igral tudi do danes nisem nič, pomoje od marca nekje dalje,ker pač moj pc je u k..., kaj naj še rečem. No probaval sm tisto gusarsko verzijo,pa tudi ne znam ,žal mi je da sem zajebal, res žal in bom do naslednjič uredil in vozil na polno.Edino da ima kdo tolk srca,plača in mi podari ,kot darilo dodatek,pa sam nakažem keš v pon osebi.Paypala pa nimam (si ga uredim,majku mu),ker pač vse nakazujem banka na banko. Link to post
vajtos 227 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Bi ti js založu sam nimam vec dost dnarja na eurocardu Link to post
play 502 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Hvala ti sej veš,pa tudi žal žal mi je da ama nič ne treniram...bom,bom majku da bom vse uredu, bom.... Link to post
denis 38 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Mi pride kdo delat družbo na srver? Link to post
play 502 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Ekola urihtala z Alešom, Ale fino hvala car si , kaj naj rečem, vglavnem ne se bat, danes bom na progi... Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 9, 2011 Avtor Share Napisano October 9, 2011 Dodajte še skin od ekipe Bad Boyz. Link to post
igi 51 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Fantje se opravičujem, ampak mam vročino tako da ne bo nič danes z dirko. Sem mislil da se bom sestavil, pa je brezveze, točk itak ne bo. Fajn vozte! Link to post
Recommended Posts