Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Eeeee.... ni ravno način kako uspešno zaključit sezono..

Na dirko sem sicer šel z namenom imet čimveč lepih čistih bojev, no na koncu se morem opravičit mojim dvem žrtvam, posebej Lorenčiču!

Drugač je blo pa smešno takoj v začetku R1 v prvem hard ovinku :D nas je šlo kar ene par parkirat naravnost na izletno cono. Aja pa zakon zadnja dva kroga R1 v borbi s Šimencom!

Sezona je zaklučena, čestitke vsem ki ste se kolikor toliko redno udeleževali dirk, posebej pa novemu prvaku!

Q: niso za komentirat :D

R1: Matej dobro si me to od zadaj pokno :oops:

R2: še kr par dobrih bojev prišel mimo grozne nesreče nekje na sredini proge na koncu pa fašem prepiknjeno kolo in nisem mel druge ko da pelem koda sem safety car :D

čestitke vsem za zaključeno sezono!

Drugač je blo pa smešno takoj v začetku R1 v prvem hard ovinku :D nas je šlo kar ene par parkirat naravnost na izletno cono. Aja pa zakon zadnja dva kroga R1 v borbi s Šimencom!

Sm res v R1 jaz sem dost prej bremzal, pa mogoče malo manj , pa je letelo kr na ravnost, zadna kroga sta bila res zanimiva hehe, avto sm mel tako potolčen, 3x mi je model reku da je to ono tretje, enako sva se s Troštom res lepo borila, pol me je še on malo butnil,pa sam v zid in je bil avto čist zanič, se zgodi.

R2 pa res res Janko oprosti, eni ste se mu res lepo odmaknili, nato sem iz garaže spremljal ali bo Janko ujel Vedrana, pa Vedrane nemoj mislit, svima privuščim zmagu, in kapo dol lepo sta se peljala, malo je falilo, da Vedrana ne obrne, ko ga je mal Janko kušnil, pa pol mu je Janko popravu avto, sem se kr nasmejal.Res lepi boji, pohvale vsem 3 najbolšim, še posebaj Vedran tebi, enako Pek kapo dol furaš res super!!

Edino meni je žal, da sta bila tako skupaj glede točkovanja, pol pa ta pista, ki niti mal ni zanimiva, mogla bi se kje drugje udarit, bilo bi prfektno za gledat!!!

Čestitke Vedranu za naslov prvaka! [champ]

Q super 1sec prednosti pred Vedranom.

R1 dober štart, izgubim le proti Vedranu. Potem se podam v boj za njim, a naredim napako in padem na 6. mesto. Tukaj je bilo prvenstvo že izgubljeno. Nato lepe fer borbe do 3. mesta tam pa v srednjem delu proge zadanem Marina in ga obrne. Vseeno nadaljujem in končam kot 2. čeprav primeren za kazen. :)

R2 spet napaka ko sledim Šimencu v zid, oziroma vanj, ker je zid zaščitil :P . Obrnem ga na streho in še in še hehe. Prava komedija. Zokid mi celo zrihta da se spravim iz te gužve a avto je dokaj polomljen. Najvišja hitrost 240 pa še levo moram skos zavijati. :) Končam za Kraljem mislim da 5.

Hitrost sem imel zelo dobro na dirkališču, ampak nisem imel sreče, tudi po svoji krivdi. Pa drugič :P

• Upvote 1

Cestitam KONAMIJU na prvenstvu sa BMW-om ipak to znaci za mene mnogo vise nego sa bilo kojim drugim autom na prednji pogon.

Race 1 je bila dobra dok me nije Janko udarijo pa sam pao na 6 mijesto i na kraju utrke pustijo jos dvojicu da budem 8 kako bi drugu utrku startao 1 :))

Race 2 odlicna kako sam i zamislio ali samo sam lose startao

Moram reci da mi se jako svida BMW i sve bolji i bolji sam to mi se jako svida

Q: solidno, bi šlo še pol sekunde, a končal na p5.

R1: dober štart, pazim da ne dotaknem nikogar, vendar ni šlo, zopet nemiren Aleš pred mano, a mi je uspelo mimo z njegovo napako. Končam na P4, ko je zavrtelo še Čolaka. Težko je prehiteti, sploh pri vsem tem vjuganju.

R2: boljši štart, malo zapletov. pridem nekje do P5/6 v T3 pa prehitijo skoraj vsi spredaj Trošta ki ga odbije v ograjo, in nazaj vame. iz ovinka sem bil hitrejši a me je zgleda spregledal in sem moral vanj da nebi šel v ograjo. Takoj za tem manevrom ga zadržuje Kurent in se Troštu postavim vštric, ko me zopet spregleda in zopet v zid. Pomotoma sem ga še malo butni in prehitel. Z popolnoma zbunkanim avtom sem se le še priplazil do cilja, saj nisem bil več konkurenčen. P3 za Čolakom in Kurentom.

Čestitke Kralju za prevenstvo,

Glavač, sm ti reku da je ta avo zanč!

A vseeno sva osvojila P1 v točkovanju ekip...

Se vidimo :)

ps: dobro se imejte na pikniku, malo ste se nahitr zmenli :D

hehe, mene ne bo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...