Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Q: pozabim pogleat vreme in brez gum za dež...

R1: celi zmeden dam po Q gor gume za dež + v prvem ovinku stiskam po kuplongi namesto bremze takoj zletim z proge

R2: še gre nekak sicer vozim bol slabo in brez volje

Vglavnem ni blo ravno najbolše :D

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

jebela, kdo je bil spet trigger happy na kvalifikacijah? A ne more pogledat a smo vsi končal al ne? Glih ene 100m pred črto ste mi ven vrgli Q [Jaoo]

Slapar ne bluzi...ko poteče čas, se server avtomatsko premakne naprej čez nekaj časa (okoli 20 sekund)!

Povsem sam si si kriv, če nisi v 10 minutah mogu odvoziti 2 kroga, pol pa nevem. :roll:

• Upvote 2

jebela, kdo je bil spet trigger happy na kvalifikacijah? A ne more pogledat a smo vsi končal al ne? Glih ene 100m pred črto ste mi ven vrgli Q [Jaoo]

Še huje pri meni, sem bil čez črto, pa mi ni štelo časa. res ne vem kdo je mogu prtisnat dalje :(

Če se prav spomnim je tako, da ko vsi odpelejo se da dalje in avtomatsko vedno počaka še nekaj časa tudi po preteku 0:00.

@Ma!: Nihče ni pritisnu dalje, bilo je že par sekund 0:00 in zmeraj konča potem. Žal. Vsi smo imeli 10 min na voljo.

===========================================================================================

Krstna dirka z volančičem, zelo zadovoljen. Ne preveč treninga, ker se mi ni dalo. :)

Q: Praktično nikoli v race nisem peljal na mokrem, zbral sem se in našel grip, fenomenalno p4. Navdušen.

R1: S sklopko nisva bila še prijatelja, nisem najbolje štartal, ampak enkako uspel zadržat p4, potem kmalu obidem Čolaka, za vrat mi pride Eržen, ki je prehiter in gre dalje. Držim se ga na nekje 2s, Čolak pa se v ozadju oddaljuje. Končam na zelo solidnem p5.

R2: S sklopko postaneva najboljša prijatelja, odletim kot raketa mimo vseh v t1, Čolak odzadaj ne bremza in puf v steno (Spet on, po prejšnjem tednu v f1. Ne vem prav kaj bi rekel, spet incident.). Potem sem zadnji (Marin je še zadaj), imam precej polomljeno vzmetenje, a nekako ne odneham, dirkam dirkam dirkam, sem že na p10, potem delajo spredaj napake, ga gonim kolkor gre, kmalu p8, se nalepim na Kurenta na p7, čakam njegovo napako. Zadnji krog se mi zdi njegov zadek precej živčen, sam naredim sicer napako v t1, malo izgubim, a se približam in 2 ovinka pred koncem ga odnese in pridem mimo na p7. Dober izkupiček glede na prvi ovinek dirke.

Volan vsekakor obeta, malo več krogov in bova vedno bolj eno. :D hehe, mal za hec, dosti zares. :D

Lp

• Upvote 2

Še huje pri meni, sem bil čez črto, pa mi ni štelo časa. res ne vem kdo je mogu prtisnat dalje :(

če se prav spomnim je tko, da ko vsi odpelejo se da dalje in avtomatsko vedno počaka še nekaj časa tudi po preteku 0:00

Ni res, Mejaku je enkrat isto naredilo...IN nobeden ni pritisnil naprej!

Sem vaju prav gledal na stezi, v šikani vama je že potekel čas in sem takoj vedel da se vama nebo pošlo.

Tako da ne zdaj drugje iskati krivca za vajine napake in nekaj manipulirati!

• Upvote 1

Q gume za SUHO! stezo... napačna odločitev a vseeno P2.

R1 kot vedno izgubim mesto proti Vedranu na štartu in potem za njim ostanem celo dirko. Nekaj kar agresivnega zapiranja je blo ampak kaj čmo, dirkanje. :) P3 za Vedranom in zmagovalcem Šoštrom.

R2 slab štart in izguba kar nekaj mest. Nekatera se spraznejo do 1 ovinka, druge pridobim kasneje. Spet pridem za Vedrana, ki zadane Marka in ga poskuša počakati, nakar želim mimo jaz in si premisli hehe... Potem spet za njim do konca, ker se ga ne da prehtet brez nekega cudnega agresivnega manevra.

Česititke zmagovalcem.

Pohvale tudi Damjanu play Šimencu .. :) očitno mu tale volan kr paše. :D

Q :katastrofa, prepozno bremzanje v t1 in cut progo, čas neveljaven in posledično zadnje mesto!

R1:soliden štart, malo počakam da se v prvih treh ovinkih malo kolona raztegne pol pa napad, lepo napredovanje in z konstantno vožnjo in nekaj napak drugih pridem na P3 med privatniki, do konca še samo pazim Maxlja za mano!

R2: slabi štart, malo me je Zupan zavedel ko je prehitro štartal, ampak gremo naprej, spredaj je Daks tako bremzal, da je pol steze zadimil in 2x sem fasal cut, ker sploh nisem vedel kje sem na stezi,pol sem malo Maxlja potisnil(sorry, nisem namerno- trenutek nepozornosti oz premalo odvzeti gas), vožnja v petem krogu me je zaznamovala še z enim cutom proge in fašem stop and go, prestanem kazen in naprej po progi, končam med zadnjimi!

Še kar soliden vikend za nas, čeprav še vedno nismo odpravili vseh napak z Tomaževim avtom , tako da smo zadovoljni [champ]

Čestitke zmagovalcem [champ]

Q: Bluzil v zadnje zaviranje - P9

R1: Dobre borbe s Troštom, nekako prilezel do P4, kjer sem ostal do konca. Prvi trije so bili prehitri za mojo količino treninga.

R2: Previdno na štartu, izgubim nekaj mest, v drugem krogu mi odnese rit, suspension damage, nadaljujem iz ozadja. Naredim še napako in v enem ovinku fašem 2x cut track... pride še tretji, stop n go, nato pa še en zaradi prehitre vožnje v boksih. Escape :)

q:zasral

r1: dober štart, pridobim dosti mest v prvih krogih, so se mi nekak pozegnale nastavitve avta in obraba gum ni bila velika :D ampak tista šikana tam..me je stala 8 mesta zarat črnih zastav

r2: ista zgodba sam da sem bil ob 7 mesto :P

Pre-race: dirka do doma, konstantno cel čas, 3min pred začetkom Q se join-am na server :)

Q: V naglici pozabil pogledat kakšna je proga. No če nebi 2x zletel s steze bi bil Pp1, tko pa par mest nazaj.

Nisem pa prepričan da bi z dežnimi gumami se kaj bolj držalo, tle u Race skos flika :D

R1: S setupom za Q grem na dirko. Ker mam na Q ponavadi visoko 1. brzino, mi na štartu avto skor crkne in padem daleč nazaj.

Potem v redu vožnja, vmes se spomnem na Troštov post, da bo sekanje problem, pa mi ni jasno kje se dobi ta "bonus". Potem pa na hitro ugotovim 3x, in fašem stop and go. Končam na Pp6.

R2: Poštimam prvi dve brzini in na štartu odletim ene 4 pozicije naprej. Po solidni vožnji na koncu spet stop and go, same neumnosti... Pp6, again.

Slab vikend, vseeno si zagotovim P1 med privatniki še pred zadnjo dirko.

Sandi, kje si zadnji dve dirki? Pa ja, žal mi je da nisem med tovarniškimi, saj sama konkurenca je čist super tut med privatniki, ampak pri taki udeležbi sezona potem ni napeta, žal.

Naslednjo sezono tovarniški RWD :D

• Upvote 2

V Imolo sem prišel šele 16min pred kvalifikacijami, glih tolk da sem odpeljal par krogov. Zaradi pomanjkanja časa je bil žal to ves moj trening.

Q: Pogledam vreme, naštelam setup (diff., nagibe in roll bar) a pozabim vzet RAIN gume [Joj] Odpeljem iz boksov in mi je že žal. Po polovici kroga sploh ne zgleda toliko slabo, a je treba pazit na linijo in več bremzat z menjalnikom. Presenetljivo dobra uvrstitev P7 oz p1 med privatniki. [ok]

R1: Lepa dirka, a po tem ko me Šimenc prehiti vidim da mu ne morem sledit. V klance se mi je lepo oddaljeval (najbrž je bil kr nekej lažji od mene) Do konca dirke ostanem na p2 med privatniki, v skupni pa se uvrstim na P10.

R2: V želji po čim boljšem štartu, naredim prehitrega [owje] Čaka me še obvezni stop and go, in potem u glavnem osamljen do konca. Zaradi napak drugih se prebijem na P11 in p4 med privatniki.

All in all: Dober vikend za takšno odpeljano količino treninga. Predvsem pa dokaz, da če bi resno odpeljal celotno sezono bi bil boj za vrh zelo napet.

Malo žganja velik veselja.... [owje]

Prej ene dva dni nazaj sprobam progo, itak mi Imola nikol ni bila glih za eno dobro progo, sicer le zato, ker nikoli nisem nastavil avto, da bi dobr letel, pa da bi se v hitrih ovinkah zelo lepo držal, kaj šele ko se kurijo gume.. [Jaoo]

Od 20.00 do 21.h sem probal postavit nek čas, pa sem videl da ste zelo zelo hitri, nastavitve sem spreminjal, pa ni glih veliko pomagalo. :|

Q akcija, itak v 30sekundah iz boksa, pa vidim, da se lepo kadi, groza [owje] , čisto za po suhem nastavljen avto wing 1 celo, tko da je šlo bolj tako, pičim v prvi ovinek in me odnese ma groza, mislil sem da mi ne bo priznalo, se zjajcam na pisto, pa vseeno čas nekje 2,05 solidno 8 mesto, šlo bi vsaj še 2,3s dol, če ne bi naredil to napako.Čeprav ej meni osebno po dežji pravi užitek motati volan.

R1 akcija na koncu P8

R2 čist živčen, štartam prvi, do šikane me prehiti, ne vem 5 vozil [Joj] , sem samo debelo gledal, neznam še štartat s sklopko, ne gre mi.

Nato se malo zberem in lepo na koncu P5, Jezen mel sem 55 kil, zelo se je poznalo, da avto prou leti, wing na 1.

Vesel, kaj ne bom, hvala za pohvale, hvala sovozniku, volan se šele ogreva, pelje se prokleto topshit!! Stopalke enako, zavora odlična, plin božjastni, kolikor daš daš....

Aja prvi 3-4 ste pa itak kamikaze, v 2 krogih zbežali za 10sekund, pa niti sam nisem naredil napake , mislim večje, res peljete fenomenalno, kapo dol!! [ok]:twisted:

Bolj kot ne žalost minula dirka :)

Q: Napaka...štart tam nekje okoli 11 mesta.

R1: Avto ni šel nikamor, slabe nastavitve...tako da sem bolj dirkal sam s sabo.

R2: Pred drugo dirko malce popravim setup, ki se je izkazal še za slabšega. Nevem kaj mi je bilo, da sem šel krajšati 6 brzino in zato je po ravnini blokiral motor in posledično me je zato zadel še Zorko (Zorko ni panike :))

Slab vikend, nobene hitrosti, slab setup,...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...