Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Do konca prvenstva sta ostali samo še dve dirki. Prva bo drevi potekala na italjanskem dirkališču Imola, kjer dirkače čakata dirki dolgi 11 krogov. Ponovno kaže na to, da se bo sezona odločala v samem finišu, saj vodilna dva voznika loči vsega 7 točk. Kdo bo imel več znanja ter sreče, pa bomo videli danes ob 21.uri.

raceinlizard.jpg

ITA.gif Imola

Ime: AD Enzo é Dino Ferrari

Dolžina kroga: 4.993km (2 x 11 krogov)

Dirka: 25.3.2012; 21:00

• Upvote 2

Q: Prepozno "porajtal", da je zunaj dež (butast špil, kot da v RL dirkači sedijo zaprti za 4 stenami!)*? se zavrtel in P17.

R1: Tik pred štartom uleti moja in hoče izklopit tipkovnic, ob tem pa modro izklopi volan [wall] [wall] [wall] Konec dirkaškega vikenda zame [opa][Jaoo]

• Upvote 1

jebela, kdo je bil spet trigger happy na kvalifikacijah? A ne more pogledat a smo vsi končal al ne? Glih ene 100m pred črto ste mi ven vrgli Q [Jaoo]

Q: Sploh nisem vedu da je dez sele ko sem ven iz boksov zapelal sm vidu :) in zato sm vozu ko po jajcih

R1: Moja napaka in voznja v ozadju

R2: Boljše kot R1 tko da sem kr zadovoljen :)

Bravo Damjan velik točk si prinesel za ekipo :)

Čestitke prvim trem

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...