Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Ne morem da nebi komentiral.. Upam da jih čimveč pogleda replay kaj se je dogajalo,

pa naj vsak sam presodi moj in tvoj komentar. Samo to, ne bom več komentiral.

Q: Predzadno mesto! razočaran sem dosti bolše peljal zgleda da ni bil moj dan

R1: Dokaj soliden štart pridobim par mest, okoli 4 kroga prehitim enih par potem še trošta...se vozim 2 kroga pred troštom se mi zaleti v bok me vrže z ceste pristanem na predzadnem mestu in čez celo dirko diržim pol sekune prednosti pred Vajthauzerom! končam predzadni.

R2: Tudi dokaj dober štart pridobim nekaj mest, pride do nesreče sem nekje na 11-13 mestu zapeljem preveč na notranjo stran me vrže z ceste poskušam zmotat mimo vseh do ograje da še nebi koga z sabo vzel nakar je bil kontakt mislim da z troštom nadaljujem in končam na zadnjem mestu z suspension damage hehe

dokaj razočaran glede na čase ki sem jih dosegal ko sem sam vadil so bli časi na dirki polom...

Q: solidno P5, več nisem pričakoval, saj se je napovedal Čolak, pričakoval pa sem pred sabo še prve 3 Kralj, Glavač in šoster, ketere bi bilo težko za ujeti. Ni me presenetil tudi Slapar, ki se je z lažji avtom prebil pred mene.

R1: na štartu me prehiti šoster in Trošt. kar je bilo za pričakovati. Malo nesreče čez kucl in zaplet s Troštom, kateremu sem se postavil na notranjo stran in držal linijo, a je žal vseeno pristal v ograji. Pardon! Kasneje so me zbombali iz vseh strani, najprej šoster, kasneje še Dakskobler in Eržen, tako da sem že v prvem krogu dobil susp. damage. Ker sem naredil kar nekaj temovalnih krogov sem vedel, da bodo gume šle po 3 krogih, če bo tako vroče kot na qualy pa po enem in pol. še vedno hiter avto mi je omogočil da sem prehitel Dakskoblerja in Zupana, in imel cca 3s prednosti pred Kurentom in Erženom vse do konca dirke, kjer sem zaključil na P5.

R2: BMWji zopet švignili mimo, kaj le drugega, malo prerivanja ko zavrti Kurenta, kateremu sem se umaknil na napačno stran, se podrsal ob njega in ob ograjo ter izgubil kar nekaj mest. Iz p8 začel napad, a sem napačno nastavil dirkalnik, in se je avto čudno obnašal, ter manjkalo mu je odzivnosti. Vseeno sem se prebil do p7, kasneje pa je Eržen v zadnjem zavoju zaviral malo po travi, in mi prepustil P6, kjer sem tudi zaključil.

Čestitke stopničkam, res ste imeli dobre in dolge boje, tudi Čolak dobrodošel med nami.

Proga mi sploh ni všeč, želel sem si dežja, katerega pa žal ni bilo.

se vidimo @ Imola :D

qualif: 2,Janko je imao odlican krug

Race 1: Dobar start obidjem Janka i poslije dobre borbe onda mala greska Janko me obidje,2 mjesto

Race 2: Odlican start i samo to,u turn 1 Apat direkt u mene i race is over,5 mjesto

Los vikend za mene

Q nič treninga in seveda šele 6 mesto.

R1 štartam dobro pridem na p4 potem mi na ravnini diha za ovratnik Slapar pozno bremzam in malo nabašem Marina sory Marin in potem se še skupaj zapletemo in ostanem za Marinom kjer ga 2 kroga pred koncem po njegovi napaki prehitim prva dva sta bila prehitra.

R2 dober štar malo se Slapar in Kurent zapleteta in pridem na p3 in na koncu dobre borbe z Slaparjem Marinom in seveda Glavačem in končno 2 mesto.

Q: Sploh ne vem kaj sem počel. Čas skor sekundo slabši kot na treningu in to brez kkšne napake. P11 [Joj]

R1: štartal dobro in v prvi polovici dirke pridobil nekaj mest. Nekje v 10 krogu, ko sem vozil na P6 naredim napako na izhodu iz hairpina po zadnji ravnini, priletim v ograjo, kr dobr poškodujem avto in zadnjih nekaj krogov samo še poskušam pridt do cilja. Končam na P8.

R2: Slabo štartam in izgubim P1 proti teammate-u Erženu nakar me v ostri levi ovinek pred zadnjo ravnino od zadaj butne Slapar zaradi česar me zavrti in padem na začelje. Celo dirko odpeljem dobro in v zadnjem krogu sem že med točkami nakar pa v istem ovinku kot v R1 naredim enako napako in izgubim kakšnih 5 mest. Končal na P13. [wall]

Zaradi dveh neumnih napak (in Slaparja) izgubil veliko točk.

Madona Slapar, že tretjič si spet kar rinil v Kurenta...daj se malo umiri!

Sicer ni bilo prijave, vendar je prvi krog...tako da spet najvišja kazen (zaradi ponavljajočega se rinjenja - Brno, Brands Hatch in Okayama)...

[champ] [champ] [champ] [champ] [champ]

Peta sezona WTCC virtualnega prvenstva na SloRacing.

Končen razpored po desetem dnevu, Okayama - Japonska

Točkovanje vozniki - tovarniški:

post-60-0-45803500-1331660565_thumb.png

Točkovanje vozniki - privatniki:

post-60-0-93078700-1331660570_thumb.png

Točkovanje moštev:

post-60-0-37883600-1331660572_thumb.png

Obtežitev voznikov:

post-60-0-87550500-1331660572_thumb.png

Sej sem enkrat že razglabljal o tem... Opažam da vozim malo drugače ko večina in hočem met čim večjo hitrost skoz ovinek. Neštetokrat se mi dogaja, da moram zmanjševat hitrost v ovinku če sem za nekom. Potem se pa žal tudi take stvari zgodijo. Saj sem se že opravičil, čeprav se ne čutim tako zelo krivega, se mi zdi bolj dirkaška nesreča. Tako kot tista, ko je Čolak zbil mene, se pač zgodijo take stvari v dirki :)

Sem pa klel po tistem incidentu: "pa ne spet Kurent!" [Joj]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...