Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

R1: Nič jasno ob pojavu na štartni vrsti, ko vidim pred seboj mašino od Seata??

Hehe...to sem bil jast. Meni nič jasno že ko sem zagledal da Zorko štarta pred mano, ki je bil na kvalifikacijah za mano. Namesto da bi štartal iz 10 mesta sem iz 14 :S Nato pa mi na moj avto postavi še tvojega :D

R1: Celo dirko za Zupanom, mimo katerega nisem moral mimo...čeprav sem bil hitrejši... na koncu mislim da P11

R2: Bolj umirjena dirka...za konec pa še en odličen boj z Erženom [ok] Na koncu mislim da P7

• Upvote 1
  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Nič treninga pričakovano slabe Q

R1: dober štart in pridobim par mest nato pa do kakšne polovice dirke dobri boji, nakar začnejo popuščat gume in počasi zgubljam mesta

R2: spet podobno ko R1

Q: Solidno ne najbolše ampak ok :)

R1: Dokaj dober zacetek potem pa sem pozabil na ovinek po startni ravnini in sem sou kr naravnost v ograjo in zadnje mesto :)

R2: Solidna dirka nekaj napak in P12

Čestitke vsem :)

Hehe...to sem bil jast. Meni nič jasno že ko sem zagledal da Zorko štarta pred mano, ki je bil na kvalifikacijah za mano. Namesto da bi štartal iz 10 mesta sem iz 14 :S Nato pa mi na moj avto postavi še tvojega :D

škoda, da potem, kar celo dirko nisem gor ostal [champ]

Q: Dober krog, a vseeno za Pp1 ni bilo dovolj - Pp2

R1: Soliden štart in lepa dirka. Cel čas zelo gledal na gume, ker sem vedel da bo kriza, še pregrevalo jih je ko hudič.

Prišel na Pp1, nato pa na trenutke pogledal v ogledalo kaj počneta Zupan in Maxl :) Vedel sem da če naredim napako gre Pp1. Pp1.

R2: štartam na Pp1 in hitro izgubim nekaj mest med privatniki. Ker sem padel bolj nazaj so gume seveda trpele, kar se je proti koncu

še kako poznalo. Zorko, mislim da je pošteno, da če nekoga ZBIJEš, ga spustiš naprej? Če na pošten način ne moreš mimo kadar si

hitrejši, še ne pomeni da lohk delaš kar češ. Do konca pridem po dratih na.. Pp4?

Ta proga prav ne mara Volvotov, Honde in Seat so po ravnini leteli mimo ko raketa :) Edino žlajfalo je pa res dobro, u hairpin me je

bilo res teško prehtet. Žal ni bilo Sandija, tko da je manjkalo malo adrenalina. še dve dirki!

Q skoraj popoln krog, sem se kar začudil da sem pod 1:37 in pole.

R1

Naredim tisto kar je potrebno, ostanem po štartu le za Vedranom. Potem lepe borbe z njim, lepo fairplay in vse. Potem okoli sredine dirke Vedran izgubi grip pri pospeševanju BMWja iz hairpina in bil sem dovolj blizu da sem se mu postavil vštric na notranjo desno stran za naslednji ovinek. Prostora ni bilo za 2 in slabšo je potegnil Vedran ki ga je malo odneslo na pesek. Potem sem pred njim držal prednost okoli 1-2sekunde in na koncu zmaga.

R2

Soliden štart ampak ni šlo v 1. ovinek pred šoštra. Malo sem ga zadel se opravičujem. Potem se pred nasprotno ravnino še nekaj avtov odvrti in pridobim kar nekaj mest. Se mi zdi da pristanem na 5. Nato borba najprej s Kurentom, Slaparjem in šoštrom. Sori Slapar za kontakt tam v počasnem LEVO-DESNO kompelksu, malo placa sm vidu in sm mogu izkoristit... kasneje še več prostora na istem mestu pusti šošter in spet grem mimo z dotikom. Tako pristanem na 2. mestu a ga v zadnjem krogu izgubim proti šoštru. Lep manever, sm bil nemočen ko se je v hairpinu odpeljal hitreje po zunanji kot jaz po notranji...

2 dokaj zanimive dirke in če ne bo kakšnih sankcij je razlika do Vedrana sedaj zmanjšana... Imolo bo treba natrenirat zelo.

Čestitke Marinu za povratek z zmago. [champ]

Q: Še kar dobro odpeljal. Daleč naprej sta bila le Kralj in Glavač

R1: Še kar dobro speljal med skoraj samimi BMW-ji. Nekaj zmede je seveda bilo v prvem krogu. V ovinku po hairpinu sem najbolj nastradal prav jaz, kjer me je izbil Čolak. Do konca sem se uspel iz 12. prebiti na sedmega.

R2: Tudi tokrat dober Štart. Naprej so Šli seveda bemfli. Tokrat sem jaz bil v vlogi krvnika, saj sem v ovinku pred ravnino dregnil Kurenta (spet!). Se iskreno opravičujem. Do konca me je prehitel le Še Glavač, zdržal sem pa pritisk Kralja, ki ni bil ravno počasen.

Zgleda da mi v tej sezoni ne bo ratalo doseči nič posebnega. Zdaj je le Še ulična dirka, na kateri pa nimam Šans!

EDIT: aja je Še Imola, jupi :)

Q: Po mali napaki še kar solidno P14

R1: Dober štart, in preboj v ospredje dokler se Trošt ne postavi povprek po stezi in jaz zarijem v njega in fašem aerodynamic damage, naprej spet z muko dokler me Trošt ne nabije v rit in še fašem suspension damage, ko se naslednij prikaže zamano ga kar spustim naprej, ker drugace bom še brez avta ostal, na koncu prikruzam na P14, P5 med privatniki!

R2: malo popravim setup in na progo, avto je letel kot strela pridem malo v ospredje, med privatniki zaradi napak drugih in dohitim Daksa, ki pravi da pošteno dirka, par krat me je hotel zrinit z steze, me zapira, ko sem bil prek polovice njegoovega avta, vsaj enih 5x sem mogel jaz gas spustit , čene bi oba letela v planke itd.......toliko o poštenosti, nato sem te na grobo prehitel oz si priletel po drugi liniji v ovinek in sva bila skupaj oz jaz v tvojih sprednjih vratih, zaj če se počutiš prikrajšanega pol piši prijavo, jaz ti pa bom osebno podelil nagrado za pošteno dirkanje!Na koncu še male borbe z Kurentom, ki pa je pol naredil napako in skoraj, bi še jaz šel za njim ampak na koncu vseeno P9 in P2 med privatniki!

še kar zadovoljni z nekaj točkami in nasploh vesel da se mi je po dolgem času pridruzil moj team mate [champ]

• Upvote 2

Kar sem si na hitro pogledal replay, bi dal bolj prav daks-u :)

Za kaj več pa pišite prijave, take forumske "obračune" pa v prihodnosti brišem...ker ne peljejo nikamor.

Jaz bi se močno opravičil za včer, ker nism niti napisal da me ne bo, na vikendu zaspal do 1.00h....komedija.

Vidim da ste pa imel kr napeto dirko, če bo kak video, bi ga z veseljem pogledal!!

Naslednjič sem pa tudi jaz 100% nared, le škoda ker bo bolj malo dirk do konca.

Jaz bi se močno opravičil za včer, ker nism niti napisal da me ne bo, na vikendu zaspal do 1.00h...

Ja...zajeban je tale alkohol... [Jel2]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...