sennas 1 040 Napisano February 27, 2012 Share Napisano February 27, 2012 Ključne točke! , zdaj je slo-monte v vzponu, ništa nas neče zaustavit. 1 Link to post
Oxy 11 Napisano February 28, 2012 Share Napisano February 28, 2012 Q Spet 2 mesto. R1 sem vedel da bom izgubil proti benfam na štartu in pridobil do 1 ovinka eno mesto po nekaj krogih še prehitel Kurenta za Kralja je pa bila steza preozka isto kot lani ko nisem mogel mimo Glavača. Tako da p2 R2 nekaj lepih borb ko je zavrtelo Trošta in susp je šel tako da lovil Glavača do konca ampak spet preozka proga za kakšen manever. Na koncu p3 škoda da nas je tako malo in motivacija rahlo pada. Link to post
daks 193 Napisano February 28, 2012 Share Napisano February 28, 2012 Q: U redu krog, P5 R1: Do sredine dirke sem bil še prizanesljiv do Volvota, bil tudi na P5, potem se je proga naenkrat zožala, in Volvo je ostal brez odbijača. No na koncu vseeno P1 med privatniki. R2: štartam 2., in hitro izgubim pozicije do Pp3, potem pa nekaj časa za Jermanom, lepe borbe na preozki cesti. Sandi, upam da nisi kaj polomil susp. takrat ob kontaktu? No na koncu Pp2. Tudi jaz si močno želim da bi nas do konca prvenstva na vsaki dirki bilo vsaj toliko privatnikov kot tu! Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 29, 2012 Avtor Share Napisano February 29, 2012 Okayama Ime: Okayama International Circuit Lokacija: Okayama, Japan Dolžina kroga: 3.703km (2 x 14 krogov) Dirka 11.3.2012; 21:00 Lanski rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
Ale 472 Napisano February 29, 2012 Share Napisano February 29, 2012 Da ne pozabim... Q: Uspel odpeljat dober krog - P3 R1: Štartal dobro in pridobil eno mesto. Nekaj krogov vozil na P2, nekje na sredini proge pa sem naredu napako, priletel v zid in izgubil eno mesto. To sem po nekaj krogih ponovil sam, da sem Še poŠkodoval podvozje in spet -1 mesto. Pol sem pa videl, da so prvi trije prehitri in se zadovoljil z P4. R2: Štartal odlično in pridobil nekaj mest. Na srečo sva se z TroŠtom oddlaljila od ostalih na par sekund, da sem ga lahko v miru napadel. Prehitel sem ga po zunanji strani v prvi levi ovinek. Krog ali dva mi je Še sledil, nato pa sem mu malo uŠel. Upal sem, da bo uspel nekaj krogov zadrževati ostale, kar se je tut zgodilo in prednost, ki sem jo pridelal, sem obdržal do cilja - P1 Men je noro dobra ta proga. Že lani mi je uspelo tako prehiteti takrat vodilnega in zmagati...in to z LADO! Komi čakam Macau. 2 Link to post
jero950 16 Napisano February 29, 2012 Share Napisano February 29, 2012 Q: Brez časa ker naj bi sekal. Obe dirke nekako do polovice še šlo potem pa z uničenim avtom do konca. Daks ni panike saj to ni pista. Link to post
Mai 134 Napisano March 3, 2012 Share Napisano March 3, 2012 [champ] [champ] Peta sezona WTCC virtualnega prvenstva na SloRacing. Končen razpored po osmem dnevu, Valencia - Španija Točkovanje vozniki - tovarniŠki: Točkovanje vozniki - privatniki: Točkovanje moŠtev: Obtežitev voznikov: Link to post
Mai 134 Napisano March 3, 2012 Share Napisano March 3, 2012 [champ] [champ] Peta sezona WTCC virtualnega prvenstva na SloRacing. Končen razpored po devetem dnevu, Pau - Francija Točkovanje vozniki - tovarniški: Točkovanje vozniki - privatniki: Točkovanje moštev: Obtežitev voznikov: Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 5, 2012 Share Napisano March 5, 2012 Mmmm, začenja se boj za stopničke Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 5, 2012 Share Napisano March 5, 2012 Kakšen trening, David? Si za, mogoče danes zvečer? Proga mi je neznana, izgleda pa kot obrnjena Suzuka Link to post
David91 68 Napisano March 5, 2012 Share Napisano March 5, 2012 danes kaj te vem če bom uspel boma šla par krogov ker jaz tudi ne poznam proge pa da vidim kake boma kaj mela čase se še slišima prek ZS! Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 5, 2012 Share Napisano March 5, 2012 Ja, tu sam danes ne bom mogu, jutri pa ziher pridem. Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 Danes je bil spoznavni večer s progo. Lepo sva se imela, pokazala mi je dva obraza, en je lep in hiter, drug pa zloben in počasen No po kakšnih 30 krogih, sva se ujela in odplesala lep valček, ki se je končal pri 1.37.819. Za prvič sem zadovoljen, pa jo pridem še prosit za ples 3 Link to post
Recommended Posts