sennas 1 040 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Nekaj mi je čudno tukaj, a ni pravilo takole: trenuten razpon obtežitve vozil (min-max) [kg]: *(ti podatki se lahko spremenijo) Tovarniški: Seat: 20-80* BMW: 20-80* Chevy Cruze: 10-70* Privatniki: Volvo: 70-130* Honda: 50-110* to so teže zaradi uspeha, k njim se lahko prištejejo še kazenski kilogrami, kjer skupen seštevek ni omejen z max težo iz zgornje tabele! Torej je tukaj preveč kil, nad 80 (tovarniški) in nad 130 (privatniki) ne more nihče imeti brez kazni. Kazni nimamo..... Popravljeno bi moralo zgledat takole: Kilogrami: Kralj +80kg Glavač +80kg Slapar +60kg Trošt +80kg šoster +80kg Kurent +55kg Eržen +75kg Dakskobler +130kg Jerman +130kg Lorenčič +60kg Zorko +105kg Selčan +105kg Pavšek +90kg Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 26, 2012 Avtor Share Napisano February 26, 2012 OK, hvala za opozorilo. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Jaz bom danes žal spet odsoten zaradi več razlogov, en od njih je tudi server na moji primarni mašini p.s. kg bom prišel podelit okoli 20:50, tako da ne skrbet 1 Link to post
PEK 2 291 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Eržen ti glej da boš v Torek. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Eržen med tednom lahko samo v sredo in še to pogojno Link to post
zokid 772 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Q: med qualiji pokne nekaj v volanu in dobim luft v volan tako da je bil čas bolj slabi R1: soliden start vendar je v volanu preveč lufta za normalno voznjo, vse je delovalo z zakasnitvijo ampak sem vstrajal, dokler se moj comp ni odločil da bo malo zaštekal pol pa restartal, tako da je vse šlo po zlu R2: šraufam volan in je*** m............... temu Fanatecu, švabi zahojeni totalno pokvarjen vikend na celi črti Link to post
David91 68 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Q: zaletel v šikani, totalno slabi čas R1: še kolko tolko peljem nekje v 6-7 krogu so me pa začeli prehitevat vsi za 1 krog, v 17 krogu sem se zaletel direkt v steno in odstop R2: spet nekje isto samo da sem odstopil že v 15 krogu ista stena slabo je blo ni blo časa za vajo in nič tako da nisem nad rezultatom čist nič presenečen čestitke Vedranu za zmago v R1 in Kurentu za zmago v R2! Link to post
PEK 2 291 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Čestitke Vedranu in Kurentu za zmagi. Q CUT ceprav grem stavt da ni bil R1 lep preboj vse do 3. mesta. R2 vozim na lepem mestu, nakar se odvrti Trošt, se mu umaknem (v gume ce je pa 15cm prostora na celi glupi progi) in dobim SUSP in AERO dmg. Tako od 8. kroga naprej furam z zbitim avtom ampak ga nekako obdrzim na 2. mestu. Kar zadovoljen glede na to da nisem vse skp nič potreniral, pa mi kljub temi nista vzela veliko točk Vedran in šošter. To dirko sem tako ali tako mel za - točke proti obema tako da nic hudga. 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Q: Niti ni blo slabo, p4. R1: Dober štart, previdno t1, izgubim nekaj, potem se malo zabremzam, odtrga spredaj odbijače in vse, se cjazim nekaj in molim da je konc te kalvarije. p5. Čestitke Vedranu za zmago in stopničkam. R2: Odličen štart, takoj p1, zdržim ene 4 kroge, potem me Kurent z lepim manevrom, potem nardim napako v tisti nemogoči šikani na vrhu hriba in me samo obrne, sem potnik, glavač and company me obrnejo nazaj. Nadaljujem, spet v zid da vse odtrga spredi, nekaj se borim še s Pavčkom (v redu fer borba), prehitim in zaključim spet na p5. Čestitke Kurentu za zmago, res mu leži ta proga. Sam osebno te proge nočem več videt in ne slišat o nji, ker ni proga, je neka bob steza, ti pa noter z avtobusom. ISTO. LP 1 Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Qual: odlican krug i pole Race 1: Dobar start turn 1 bez kontakta i onda odlicne i fer borbe sa Sosterom,ceestike Soster,moje gume zadnjih 5 laps su bile za smece neznam kako sam kontrolisao avto,bilo je mnogo tesko ali sam uspio sacuvati 1 mjesto Race 2: Dobro startam predjem Sostera i Janka ali ispred je bio Sandi koji je bio previse spor i veoma je bilo tesko izbjeci kontakt,na start-cilj pravac ja ga obidjem sa unutrasnje strane i on na kocenju skrene na mene i tu izgubim pozicije od Janka I Sostera i na kraju 4 mjesto. Cestitke Kurentu za odlicnu voznju i zmago u race 2 Odlican vikend za mene. Vidimo se u Japan. Link to post
Rokovnjac 783 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Huh, še dobro da sem vsaj malo potreniral... Q: Previdno, še posebej skozi obe šikani, ki ju Honda tako ljubi, kot Prešeren vino in pristanem na presenetljivem P6. R1: štartam še kar, tako da obdržim mesto. Samo potem se moja Honda spet odloči, da je čas za obisk betonskih stebrov in počasi tam pušča rezervne dele . Vmes naletim še na Trošta, ki je vozil v mojo smer LOL, ga kušnem in dokončno sesujem sprednji del. Potem sem samo še potnik na zgoraj lepo opisani bob stezi in samo zaradi napak drugih pridobim še eno mesto. Pristanem na P7. R2: Potem ko sem šele ob koncu prve dirke pogruntal, da se da drugo šikano kar fino sekati in da je ni potrebno obvozit, je bil svet lepši štartam kar iz ospredja, vendar se vse usuje mimo mene Potem se spet srečava s Troštom, tokrat bolj nežno in nato osamljen vozim na P6, ter hranim gume in pazim na zaostanek zadaj vozečega. Konec na P6, tokrat s Hondo, ki je še kar podobna Hondi. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 26, 2012 Share Napisano February 26, 2012 Rezultati bodo jutri, danes ne morem več do pcja #1 1 Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 27, 2012 Avtor Share Napisano February 27, 2012 Rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
igi 51 Napisano February 27, 2012 Share Napisano February 27, 2012 se moram opravičit za včeraj, zamudil na dirko zato se tudi nisem odjavil.. Sem bil siguren da bom prišel. Ohja, pa so šle spet točke... Link to post
Recommended Posts