Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Nekaj mi je čudno tukaj, a ni pravilo takole:

trenuten razpon obtežitve vozil (min-max) [kg]: *(ti podatki se lahko spremenijo)

Tovarniški:

Seat: 20-80*

BMW: 20-80*

Chevy Cruze: 10-70*

Privatniki:

Volvo: 70-130*

Honda: 50-110*

to so teže zaradi uspeha, k njim se lahko prištejejo še kazenski kilogrami, kjer skupen seštevek ni omejen z max težo iz zgornje tabele!

Torej je tukaj preveč kil, nad 80 (tovarniški) in nad 130 (privatniki) ne more nihče imeti brez kazni. Kazni nimamo.....

Popravljeno bi moralo zgledat takole:

Kilogrami:

Kralj +80kg

Glavač +80kg

Slapar +60kg

Trošt +80kg

šoster +80kg

Kurent +55kg

Eržen +75kg

Dakskobler +130kg

Jerman +130kg

Lorenčič +60kg

Zorko +105kg

Selčan +105kg

Pavšek +90kg

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Q: med qualiji pokne nekaj v volanu in dobim luft v volan tako da je bil čas bolj slabi

R1: soliden start vendar je v volanu preveč lufta za normalno voznjo, vse je delovalo z zakasnitvijo ampak sem vstrajal, dokler se moj comp ni odločil da bo malo zaštekal pol pa restartal, tako da je vse šlo po zlu :twisted:

R2: šraufam volan in je*** m............... temu Fanatecu, švabi zahojeni :twisted:

totalno pokvarjen vikend na celi črti [Jaoo]

Q: zaletel v šikani, totalno slabi čas

R1: še kolko tolko peljem nekje v 6-7 krogu so me pa začeli prehitevat vsi za 1 krog, v 17 krogu sem se zaletel direkt v steno in odstop

R2: spet nekje isto samo da sem odstopil že v 15 krogu ista stena [wall]

slabo je blo ni blo časa za vajo in nič tako da nisem nad rezultatom čist nič presenečen :D

čestitke Vedranu za zmago v R1 in Kurentu za zmago v R2!

Čestitke Vedranu in Kurentu za zmagi.

Q CUT ceprav grem stavt da ni bil

R1 lep preboj vse do 3. mesta.

R2 vozim na lepem mestu, nakar se odvrti Trošt, se mu umaknem (v gume ce je pa 15cm prostora na celi glupi progi) in dobim SUSP in AERO dmg. Tako od 8. kroga naprej furam z zbitim avtom ampak ga nekako obdrzim na 2. mestu.

Kar zadovoljen glede na to da nisem vse skp nič potreniral, pa mi kljub temi nista vzela veliko točk Vedran in šošter. To dirko sem tako ali tako mel za - točke proti obema tako da nic hudga. :)

• Upvote 1

Q: Niti ni blo slabo, p4.

R1: Dober štart, previdno t1, izgubim nekaj, potem se malo zabremzam, odtrga spredaj odbijače in vse, se cjazim nekaj in molim da je konc te kalvarije. p5. Čestitke Vedranu za zmago in stopničkam.

R2: Odličen štart, takoj p1, zdržim ene 4 kroge, potem me Kurent z lepim manevrom, potem nardim napako v tisti nemogoči šikani na vrhu hriba in me samo obrne, sem potnik, glavač and company me obrnejo nazaj. Nadaljujem, spet v zid da vse odtrga spredi, nekaj se borim še s Pavčkom (v redu fer borba), prehitim in zaključim spet na p5. Čestitke Kurentu za zmago, res mu leži ta proga.

Sam osebno te proge nočem več videt in ne slišat o nji, ker ni proga, je neka bob steza, ti pa noter z avtobusom. ISTO. :D

LP

• Upvote 1

Qual: odlican krug i pole

Race 1: Dobar start turn 1 bez kontakta i onda odlicne i fer borbe sa Sosterom,ceestike Soster,moje gume zadnjih 5 laps su bile za smece neznam kako sam kontrolisao avto,bilo je mnogo tesko ali sam uspio sacuvati 1 mjesto

Race 2: Dobro startam predjem Sostera i Janka ali ispred je bio Sandi koji je bio previse spor i veoma je bilo tesko izbjeci kontakt,na start-cilj pravac ja ga obidjem sa unutrasnje strane i on na kocenju skrene na mene i tu izgubim pozicije od Janka I Sostera i na kraju 4 mjesto.

Cestitke Kurentu za odlicnu voznju i zmago u race 2

Odlican vikend za mene.

Vidimo se u Japan.

Huh, še dobro da sem vsaj malo potreniral...

Q: Previdno, še posebej skozi obe šikani, ki ju Honda tako ljubi, kot Prešeren vino in pristanem na presenetljivem P6.

R1: štartam še kar, tako da obdržim mesto. Samo potem se moja Honda spet odloči, da je čas za obisk betonskih stebrov in počasi tam pušča rezervne dele [wall] . Vmes naletim še na Trošta, ki je vozil v mojo smer LOL, ga kušnem in dokončno sesujem sprednji del. Potem sem samo še potnik na zgoraj lepo opisani bob stezi in samo zaradi napak drugih pridobim še eno mesto. Pristanem na P7.

R2: Potem ko sem šele ob koncu prve dirke pogruntal, da se da drugo šikano kar fino sekati in da je ni potrebno obvozit, je bil svet lepši [Joj] štartam kar iz ospredja, vendar se vse usuje mimo mene :) Potem se spet srečava s Troštom, tokrat bolj nežno [ok] in nato osamljen vozim na P6, ter hranim gume in pazim na zaostanek zadaj vozečega. Konec na P6, tokrat s Hondo, ki je še kar podobna Hondi.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...