zamex23 1 242 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Danes je babica prpravla kosilo..mi je že žal da sm šou Link to post
igi 51 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 danes vas obveščam da pridem na dirko Link to post
daks 193 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Q: u redu krog, tokrat mi je avto "kašljal" na Q, pred zadnjim ovinkom bencin pod 0,5l, kar se mi še ni zgodilo, pa vedno naštimam za 2 kroga bencina. No glede na practice sem pričakoval P1 med privatniki, kar se je potrdilo. Celo pred dvema tovarniškima sem bil, ha R1: štart solidn, previdno v prvi ovinek potem pa gas. Opazoval Jermana zadaj, kako vozi, počasi sem nagrebel nekaj sekund prednosti, po napaki prehitim še Kurenta, ki se mi zadnji krog približa, a na srečo spet naredi napako. P1 med privatniki. R2: štartam 2., in hitro me prehitijo tovarniški, tako da je Jerman za menoj. No počasi se spet oddaljim in do konca pripeljem na privatniški P1. Ta vikend sem povečal prednost med privatniki iz 1 na 5 pik, sem se pa tudi že navadil na konstantnih 130+ kg Naslednje dirke se ne veselim preveč, tist Pau mi že pri F masters ni pasal... Link to post
zokid 772 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 prvo nekaj besed o naših pubertetnikih ste kot mladi bikeci, ki prvič vidijo luliko in kar hopsa- gremo gremo in se nič na druge ozirat danes sem bil prikrajšan za prvo dirko zaradi teh bikecov, saj mislim da poznate kaj veleva bonton, da se najprej vpraša vse prisotne, in če so za pol se sproži nadaljni postopek, ne pa kar klikat pa gremo gremo...... ja glej Ale, če ti je bilo dolgčas tistih 5 min v boksih počakat, pa bi tvoji rekel naj ti sadjevec natoči- nama z Pekom ga itan ne upaš ponudit Upam da se takšne stvari v prihodnje nebodo več dogajale, ker je itak pol brezveze da se tole sploh vozim. Če so qualiji15 min pol so 15 min - saj nismo na kakšni vaški veselici Q: kar solidno, čeprav se se privajam na Fanateca R1: me zjebali bikeci R2:brez motivacije na progo na koncu p11 Link to post
vajtos 227 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Po dolgem času sem spet sukal volan in kot sem pričakoval sem bil zadnji R1: po pričakovanjih po slabem štartu zadnje mesto in potem sem samo lovil Davida in ko sem ga končno ujel mi na tvju napiše da se bo kmalu izklopil (skoraj ustavil avto, iskal daljinca) in zadnje mesto R2: podobno kot R1 vendar mi je v zadnjem ovinku v zadnjem krogu uspelo prehitet Davida in sem bil predzadnji Drugače pa čestitke prvim trem in vsem drugim tudi LP Link to post
sennas 1 040 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Q: Dal sem vse od sebe, a več kot p6 ni šlo. R1: Dober štart, padem pred nore seate, ki jih uspešno zadržujem do 4-5 kroga, ko me Mark preseneti na t2 in morda ga malo oplazim, a mislim da ni bilo nič takega (se opravičujem če je bilo). Potem mi malo pade koncetracija, ker so vse te tdi beštije za mano, se mal zavrtim in potem še enkrat v pesek a vseeno p6, več bi bilo težko tudi brez napak. Čestitke stopničkam. R2: Zaradi R1 super položaj na štartu, takoj vodstvo, spustim Kralja, zadržujem ostale kolkor se da. Slapar mi nonstop diha za ovratnik, a iz ključnih ovinkov dobro potegnem in zdržim neverjetnih 13 krogov na drugem mestu, zadaj pa brnijo dizelski seati da me je še zdaj strah. Super zadovoljen s p2, bi rekel da moja najboljša dirka, kljub močnemu pritisku nisem popustil. Čestitke Vedranu, super vikend za najino ekipo, končno dvojna zmaga. Čestitke tudi Slaparju, ki se je pošteno boril, mislim da je blo res nervozno vse skupaj. [champ] Bravo udeležencem! Razočaran sem nad mizerno udeležbo 13 vozilc.....dejte se mal poboljšat. Lp do naslednjič Link to post
David91 68 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Kot prvo se opravičujem dotik Jermanu (hvalabogu si se rešil!) Q: slabe pričakoval dosti več(vrglo me z proge ) R1: Slab štart nekako se držim ko pridem do 6 kroga gume niti 30% več in pol še samo lepo po progi koda se peljem v trgovino R2: dober štart iz P11 na P10 za daksa (mislim da)....do 6 kroga za njim nakar zarad gum spet!!! zletim z ceste vozim se zadne kroge v trgovino v zadnem krogu pa gume čisto fuč in me v zadnjem ovinku prehiti Vathauser Link to post
PEK 2 291 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Q: kljub velki napaki u zadnem sektorju pole. R1: Sem vedel da do turn1 ne bom več 1. Potem lepa borba z Vedranom, ki jo na koncu le dobim, potem pride kot vedno ŠoŠter na koncu do mene, a mi ga uspe zadržat za sabo kak meter na ciljni črti. R2: Ujet v gužvi in nikakor nisem mogel mimo dosti pocasnejsih, brez nekih agresivnih manevrov. Tako sem igubil veliko proti ostalim, zadnji krog se mi le posreči rek: Kjer se prepirata 2, 3. dobiček ima. Po naletu Apata in ŠoŠtra dobim 4. mesto. Bolj tako, glede na to da je Vedran spet lepo nabral točke, jaz pa sem se nekje v sredini boril za 4-6 mesto... Bo treba teamorders začet tut pri nama Mark.. Link to post
igi 51 Napisano February 12, 2012 Share Napisano February 12, 2012 Komaj prišel na dirko, špil vžgal deset do devetih. Fju! Q: Ni bilo pravega občutka. škoda ker sem šel malo preveč na silo, lahko bi bil tretji pole. R1: V prvem krogu me prehiti kar precej dirkačev, tako da sem šesti. Do konca zaradi napak drugih uspel pridobiti do četrtega. Gume, čeprav sem jih skozi pazil do 56%! Apat pa je zgleda vadil driftanje pred drugim ovinkom. R2: štart malce bolje uspe, izgubil eno mesto (itak Kralj ), pridobil pa eno, tako da sem bil na četrtem. Uspel prehiteti enega tekmovalca (sorry, pozabil kdo!) in se branil norih raket. Braz butanja tu ne gre, kot že v prvi dirki z Apatom. Sem se jih uspel osvoboditi, ker sta imeli neporavnane račune s šosterjem in se približal Troštu. Sem bil siguren da bo šlo mimo (krogov je bilo še dovolj) pa ni bilo lepe priložnosti. Nisem hotel preveč na silo, da ne bi spet kaj fasal, tako kot zadnjič. Pohvale Troštu, ki je vozil hitreje po tem ko sem ga dohitel kot prej. Lepa dirka, še kar zadovoljen z rezultatom. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 13, 2012 Avtor Share Napisano February 13, 2012 Rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
Ale 472 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 danes sem bil prikrajšan za prvo dirko zaradi teh bikecov, saj mislim da poznate kaj veleva bonton, da se najprej vpraša vse prisotne, in če so za pol se sproži nadaljni postopek, ne pa kar klikat pa gremo gremo...... ja glej Ale, če ti je bilo dolgčas tistih 5 min v boksih počakat, pa bi tvoji rekel naj ti sadjevec natoči- nama z Pekom ga itan ne upaš ponudit Upam da se takšne stvari v prihodnje nebodo več dogajale, ker je itak pol brezveze da se tole sploh vozim. Če so qualiji15 min pol so 15 min - saj nismo na kakšni vaški veselici zokid, žal mi je, da se je to zgodilo ampak jaz se sploh ne počutim krivega za to. V pravilih piše, da so Q 10 min. in ne 15. Če je blo drugače nastavljeno ni moja krivda. Po 10. min, ko smo že VSI odpeljali sem SAMO VPRAšAL, če moramo res še 5 min. čakat. Organizator bi lahko to vprašanje sami ignoriral, ampak ga ni in. Jaz pa tut nisem vedu, da boš v tistih 5 min. še na tvojo skoču...jaz si ponavadi mal več časa vzamem. Tist sadjevc pa kar na miru pusti...smo bli zadnič zmenjeni, da ga gremo pol "probat", pa sem vam je kar naenkrat tok domov mudilo... Q: Po napaki sem izgubil sekundo in zasedel slabo 9. mesto. R1: štartal dobro in kmalu pridobil nekaj mest, ki pa sem jih zaradi napak v nadaljevanju dirke izgubil in končal tam kjer sem začel - na P9. R2: Prvih nekaj krogov sva imela z Markom dobro borbo, pri tem pa sta naju ujela Janko in Jani. Enkrat sem Marka rahlo butnil, to pa je bilo dovolj za Jankota, da je prišel mimo naju. Kmalu mu je sledil Jani in skupaj so se v drugi polovici dirke odaljili na nekaj sekund razlike. Z nekoliko pazljivejšo vožnjo brez napak sem končal dirko na P7. Komaj čakam Pau... 2 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 Quali sem pomotoma nastavil na 15min, moja napaka. Organizator JE ignoriral komentar. Maxla ni bilo na serverju, host (torej jaz) ni niti pisnil, edini admin v igri ni glasoval. Ker je dedicated server tako perfekten (sarcasm off), pa host sploh ne ve kaj se dogaja, če ni ingame. Lahko bi komentiral, ampak pol ne bi ravno ignoriral vprašanja... Če kaj poznam Maxla, bosta tista dva, ki sta sploh kaj pisala itak dobila najmanj opozorilo Naslednjič bo ura štimala, če se pa ne morete 5 min vzdržat, it po čaj, na wc, ali en krog okoli stola pa tudi ne vem Link to post
Ale 472 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 Ja kdo je pa pol dal naslednji session? Kakorkoli, moja krivda je bila samo to, da sem to vprašal med Q. To priznam...Res pa je, da smo takrat že vsi odpeljali. To sem počakal, vem pa, da to še ne pomeni, da se lahko piše. Ampak sem reskiral...v dobro "skoraj" vseh. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 No, kakorkoli, bilo prošlo Ne vem zakaj sem imel v spominu da je 15 min, ker smo dostikrat čakali. Bom moral preverit msn loge, da ni Maxl narobe napisal Jaz se vzdržim nadaljnjih komentarjev, ker sem bil v Prekmurju in povezan na moj pc prek remota, tako da nisem mogel kaj dosti kot podelit kg. Teli dedicated serverji so obup kar se mene tiče. Glede tega bi se lahko mnogi naučili funkcionalnosti od lfs dedicated, skrite v 2mb 1 Link to post
Recommended Posts