David91 68 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Matej ni panike Q: peljal zlo slabo premalo vaje P10 R1: Startam počasi vozim za vsemi dobene borbe nažalost par jih zasuče pred mano pa pridem na koncu na P8. Brez profila na gumah R2: Startam prvi me na ciljni zasuče in vozim zadnji...jih par odstopi in končam na P8. Čestitke Vedranu za še eno zmago Slike iz dirke kmalu! Link to post
PEK 2 291 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Q napaka in 2. mesto. Mislim da bi blo isto tut če neb blo napake tko da nima veze. R1 borba z Vedranom, enkrat skozi šikano peljeva kar vštric, mal po travi mal po cesti... No potem sem izgubil gume, šošter niti ne in je tiste 4 sekunde dol zbil v 4 krogih in me prehitel. Standard. R2 bolj slab, na srečo prehitim večino brez problema in se šošter pošlje v pesek. Potem lepa borbo najprej z Troštom in kasneje še z Markom. Obakrat res fajn dirkanje ampak ko enkrat pridem do 2. mesta Vedran že 9sec pred mano. Tako da samo še uizi do cilja pripeljem avto. Čestitke Vedranu za 2x zmago. Lah bi nas blo mal več... Link to post
David91 68 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 In še slike: R1: R2: Za video si bom tudi vzel čas enkrat do naslednje dirke če je mel kdo kake boje naj pove bomo dali zraven 2 Link to post
igi 51 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 uh, keri zaostanki na obeh dirkah! Link to post
Mai 134 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 nič vaje, ampak res nič. nit kroga nisem odpeljal do nedelje, tako da sem pričakoval poraz, sploh po slabi volji zaradi bednega opozorila. Q: nisem vedel da se Q začnejo 21.00, pridem 21.05 na progo, da malo potreniram, seveda poln tank goriva, nč jasno Outlap.. wtf, no naredim krog in P6. no ja... sm bil že boljši. R1: štart dober in se prebijem mimo šostra in Trošta ki ta se šparala v T1, nadaljujem ko me šoster dohiti, se zapletem z njim in me pošlje v ograjo, kjer sem si predru gumo. no, to sem opazil šele v naslednjem ovinku, ko sem se zaplejal vse čez pesek do ograje. šepal v box, menjal gume in se do konca približal na 4-5sec za P8, zmanjkal mi je le krog da bi dobil še P8. kaj čmo. tko je. R2: dober štart in na P3 za Trošta in Kralja. Kasneje prehitel še Trošta, a mi gume niso držale kaj prida. Mimo je šel Glavač in kasneje še Trošt. v predzadnjem krogu naredil še napako ki me je skoraj stala P4... šoster zopet delal hitre kroge čez celo dirko, a sem uspel za cca 7 sec. ubraniti P4. Nezadovoljen z R1, klasika... drugače mi proga ni ravno najbolj pri srcu, tako da... do naslednjič... Udeležba je pokala po šivih! Gužva tko kt v mravljišču... Link to post
jero950 16 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Res mala udeležda a vseeno napeto v ekipi Jersa_daks Q:Odpeljem dober krog in sem par stotink pred Matejem. R!:Zavedam se da je dirka med mano in Matejom, dober štart sem pred njim a on takoj za mano bil je mal hitrejši zato sem vozil na limitu,kar me je pripeljalo do napake na koncu 2privat. R2:Spet doder štart držim 2mesto skupno a zaradi kil spuščam hitrejše naprej,Mateja od nikoder zato vozim bol sproščeno, proti konci dirke me dohiti šostar nekaj krogov ga držim nazaj ker vidim da je brez odbijača nato napaka in gre mimo. Sem pa 1privat Link to post
nikica23 1 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Q: Odpelejem soliden krog in pristanem na 7. mestu. R1: Na začetku se probam izogibat kakršnemu koli naletu al da jaz koga zahaklam. Potem celo dirko molim boga da sam ne naredim pizdarije v ovinkih Triple in Turn 4. Zdržim celo dirko in pristanem na 6. mestu. Se veselim, pač prve pike R2: štartam super, okrog 4,5 mesta potem pa veselica. Vse kar se mi ni prej zgodilo v tistih dveh ovinkih se mi je zdaj povrnilo 100%. Proti koncu dirke sem že mislo enega cajta rikverz odpeljati tista dva zavoja al pa nekako bočno sprakirati pa si malo odahnit da bi lahko šel mirno naprej Link to post
play 502 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Lepe fotke, lepo vozte, komaj čakam da imam pc- da me le ne bo Maxl banal.... Link to post
zokid 772 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 da me le ne bo Maxl banal.... Tam ene 300e donacije mu rukni pa te bo pustil na miru Čestitke vsem udeležencem Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Odlicno vece vece za mene,iako nisam ocekivao ovakve rezultate Qualif: odlican krug i pole za mene Race 1: Odlican start i posle prvog zavoja vidim Janka iza mene i odma sam znao da ce biti borbe svih 14 krugova,prvih nekoliko krugova sam imao veliki pritisak od Janka cak smo u onoj sikani prosli jedan pored drugoga ali u drugoj polovini trke Janko pocinje da pada vjerovatno zbog guma a ja onda stecem sigurnu prednost do kraja dirke. Race 2: Opet odlican start i i u prvi turn Trost ide malo siroko u zavoj to iskoristim i povedem dirku,14 krugova sam bio siguran na prvoj poziciji. 50 bodova iz Njemacke-Prezadovoljan. Cestitke svim a posebno Trostu na prvom podiumu Link to post
Aggressor 20 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Malo offtopic: Awesome skin Honde Murn!!! 1 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Ja, ene tri ali štiri leta nazaj ga je izdelal Mitja Brandt pod okriljem sponzorja Playgame Jaz sem samo renderje potem v 3dmaxu delal pam al feltne štrihal itd. 1 Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Ja Mičo je delal hude zadeve... no ja še bistveno hujše od tega skina. Izdeluje se prototip avta (športna raketa ki ima en mal oldstyle look, če se ne motim V8 motor, itd...), ki je meni osebno špica avto in ČE bi zadel te 4 mio bi bila ser. št. 00001 definitvno moja , potem "zelenkota" ki je u bistvu zeleni avto.... Mislim da Mičo vsake kvatre tud še sem zaide, pa vam mal pokaže kaj dela ... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 31, 2012 Share Napisano January 31, 2012 Tist oldschool-look avto sem vidu kaki 2 leti nazaj. Notr naj bi bil 3.0 V6 alfin motor. Nekje sem mel še neke slike včasih pa jih ne najdem več, niti ne vem, če bi jih lahko objavil... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 31, 2012 Avtor Share Napisano January 31, 2012 Valencia Ime:Circuit Ricardo Tormo Lokacija: Valencia, Spain Dolžina kroga: 4.005km (2 x 13 krogov) Dirka 12.2.2012; 21:00 Lanski rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
Recommended Posts