Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Q: peljem po svojem tempu se čudim ostalim :) štartam zadni

R1: štartam ostanem med zadnimi da nebi se gužval v prvem ovinku...po par krogih prehitim zorkota..nato se borim z kurentom nakar ga prehitim po par krogih ugotovim da sem prehitel še apata...nevem kdaj peljem na p11 v predzadnjem krogi zletim iz steze in me apat prehiti končam na p12

R2: štartam slabo....zelo slabo...pristanem na zadnjem mestu prvih par ovinkov še vidim avte pred sabo...nakar me obrne zletim z steze dobim suspention problem in kruzam na zadnjem mestu do konca dirke :D

kljub slabim rezultatom sem se mel fajn :D

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Nato so me iz boksov mirili, ko je bil v bližini Slapar :)

:lol:[ok] ja sej... Za prvič se ne bom opravičeval, k sem prehitro hotel mim, drugič si pa čist vame zlezel ko sem se ti umikal na desni rob. Gasa pa tud nisem spustil, seveda ne :roll:

ne vem kaj ste delal teh 5 tednov...

vse zadn moment...vse...

[buzara]

Upam da MA ne leti vse to le name, ker si že parkrat pod moj post napisal, sam sem delal ja od 7 do 19h vsaki dan nedelje do 15h, tko da več ne morem.

Kot sm že 10x omenil, morm si pc kupit ni druge, iščem le lukno da me ta pc za 1k eur ne košta skor nič, tle je vsa težava...

nakar naredim napako in se mi približa Apat potem sem mu v zadnjem ovinku 13.kroga pustil malo lufta in me je začel prehitevat po notranji nakar me zadane in me odnese vn izgubim 2mesti.

...

Ja sej vrjetno sem res jes zaj..... Si bom pa pogledal replay

Ne morš pokomentirat objektivno, če prej ne pogledaš replaya :wink:

Zmeda s pcjem, reinstall, nič vaje

Upam da MA ne leti vse to le name, ker si že parkrat pod moj post napisal, sam sem delal ja od 7 do 19h vsaki dan nedelje do 15h, tko da več ne morem.

Ne Play, ne leti le nate,... :wink:

Ti pa tud morm povedat, da bi v tem času ko postaš lahko že 1 kompjuter nabavu! :P

tomshardware, anandtech, in ostali pregledi hardwarea ti pridejo prav ko sam sestavljaš stroj :wink:

Ma!

A je kaj letelo na mene? [Jel2]

Na R1 sem imel težave z dežjem in rwd in z nobenim drugim pa sem vseeno prišel do P7. [fbi]

Na R2 pa sem vas do ciljne črte (100m prej) imel vse v ogledalu [Joj]

Brands sem vozil že lani in sem ga dovolj natreniral, če bi pa še včeraj imel možnost trenirat, bi pa očitno obe dirki zmagal :D

Vem, škoda da tukaj nabijava, ti le še odgovorim, resno ni mi dati 1k eur, ker lahko v BB dobim na 60obrokov si rentam pc, a oni nimajo to kar jaz nucam.Sm tuki je keč, drugje ne dobim na toliko rente pc-ja, ne bom pa dal iz žepa 1keur.Iščem lukne...

Če bo slučajno kdo delal posnetek dirk, se priporočam za štart R2. Zdi se mi, da sem na tisti kratki ravnini iz P2 nabral 50m ali več prednosti :)

pomoje se bom jaz spravo...verjetno do konca tedna 1x...povej mi edino nevem kere programe naj uporabim da konvertam celotno dirko iz različnih pogledov itd. če ma kdo kaki predlog oz je delal naj mi napiše imena programov prosim :D

Q solidno p3

R1 normalen štart Trošt me prehiti nakar ga jaz po nekaj zavoji nazaj in tako sem se vozil na 3 mestu do enega 8 kroga ko je Slapar naredil napako in sem začel lovit Vedrana.

Nekje v 12 krogu sem ga prehitel potem me je malo nabil tako da naju je Slapar prehitel potem je pa Slapar naredil napako v zadnjem krogu in sem zmagal.

R2 Veliko gužve že v 1 krogu kjer sma se zaletela z Apatom pa Daksom pa še katerim in na koncu mislim da 5 mesto.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...