Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Grda proga za rwd.

Q: P5, krog bi lahko bil boljši.

R1: Na začetku lep boj z Apatom (hvala, da si me spustil naprej po bumpu, ni bilo take sile). Potem pa dosti napak in končni P7 iirc.

R2: štart dober, skoraj vštric s Kurentom, nato pa po prvi ravnini kamikaza Vedran, Kurentu se nisem mogel več izognit in avto je bil polomljen do konca dirke. Pricruisal do P6.

Vikend za pozabo.

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Nori vikend za mene!

Q: 1.P ,Cajt je biu se mi zdi ,da 1.52.800x

R1:Super štart, vodim 9 krogov na kar so šle gume v .... in me je Glavac prehitel. Borbe so bile res TOP (Z mano,Glavacom in Kraljem)

R2:štart iz 8P. V prvem krogu se zgodi nesreča v 1 sectorju in z tem se prebijem na 2P.

Nekaj časa sem lovil Apata vendar mi ga ni uspelo prehiteti biu sm 0.500s za njem na kar on naredi napako in ga odnese v pesek tako pridem na 1P

in samo še stopnujem prednost. [champ]

Odličen vikend ! [dance]

PS:Pa nekaj malo nas je bilo dones.

Ta k je pa tole progo zrisal, pa v življenju ni RWD vozil. [Joj]

Q: Postavil PB in dosegel 6. čas.

R1: Na štartu spet čisto zamoril motor in sledil je zelo slab štart, pa tut ostala dirka je bila polna napak. Končal na P8.

R2: štartal z P1 veliko bolje in zadržal vodstvo samo do prvega hairpina, ko je po njegovi napaki vame priletel Kralj in mi uničil podvozje. Temu je sledil še trk z teammateom Erženom, ko se mi ni mogel izogniti. Seveda po tem ni bilo ravno dosti možnosti, da bi pridobil kakšno mesto. Nekaj krogov sem bil še dokaj konkurenčen, a kaj, ko so se mi zaradi poškodovanega podvozja še veliko prej obrabile gume in spet so sledila napake. Izgubil sem še nekaj mest in končal na P8.

Ne vem kaj se dogaja z tem WTCCjem. šele 5 dirka od 12ih, pa se nas dobrih 10 vozi po progi. [buzara]

Q: po včerajšnjem treningu in nastavlanju setupa mi je uspel PB ter P3.

R1: slab štart in nekaj izogibanja v prvih ovinkih. vedel sem da bo tesno, zato sem se poizkušal držat vn. Boji z Erženom, Kurentom, šoštrom in še kom dokaj pozitivni, oprosti Tomaž, mislim da sem bil jaz kriv, tako da, z napako in tudi malo sreče končal na P4 tik pred šoštrom s težavami, katerega sem prehitel v zadnjem ovinku.

R2: štart zopet ni bil nevem kaj, sem se pa lepo držal notrenje streni in se pripeljal do P4 ali P5. Vštric šoštru vstopim v hairpin in po zapletu Bmwjev spredaj zepeljem v vodstvo. Nekaj časa sem tega držal, kasneje pa se je Bašelj prebil mimo šoštra in se mi zalepi za rit. Dobri boji, kasneje uspel malo zbežati, kar pa se je popolnoma razblinilo pri izletu čez kucl v kontra ravnino, mimo je šel Bašelj, in Glavač je bil vzštric. Boji, nekaj menjav, in napaka v zadnjem ovinku sta me stala P2, tako zaklučil na P3. Dobr.

nekaj ur včeraj, ugoden setup in malo sreče. dober izkopiček, pričakoval malo več, dobri boji, in usodna napaka v R2.

pobi kje ste bili?!? 13nas je bilo... žalostno!

Prvič na progi v sredo, potem mi je Jerman dal nekaj nasvetov, ker sem vozil kar s setupom iz Lagune Sece :)

Q: Nič posebnega, se mi zdi da sem končal tam okoli 10 mesta.

R1: Štart za pogreb, to bo treba Še dodelati. Potem previdno skozi prve zavoje, nakar mi v sobo uleti punca in me skoraj kap, ravno pred hairpinom. Da preprečim trčenje odvijem v desno na pesek. Prekolnem vse po spisku (punca tiho zapusti sobo) in se spravim lovit spredaj dirjajoče. No do konca mi je po lepih dvobojih z Vajthauzerjem in Jermanom uspelo priti do devetega mesta. Če ne bi bilo peska....

R2: Še slabŠi Štart kot v prvo, gre vse mimo, Še polži.. Potem v prvem zavoju po zunanji strani na predzadnje mesto. No spet se je zataknilo v hairpinu, kjer so imeli BMW-ji krizni vladni sestanek, in povzročili zastoj. Potem pa zopet boji sprva z Vajthauzerjem, ki je nato naredil napako. Potem sva se pa z Jermanom dajala epskih 5-6 krogov in bilo je fantastično [dance] . Dirkanje na meji ves čas, s tem da je bilo fer. Za volan obliznit, pa za replay gledat [owje] . No nekako mi uspe ugnati hitrega Volva in končam pred vsemi hondami in Volvoti [it]

Super zadovoljen predvsem z borbami in s tem, da nisem zakuhal nobene nesreče [ok]

Q 2. mesto, bravo denis za pole.

R1 lepe borbe za 1 mesto z Vedranom in denisom, na koncu mi je uspelo priti mimo obeh, tako da zelo zadovoljen z zmago.

R2 se obdrzim na 8. mestu po štartu, potem pridobim par mest še v zmedi v lap1 hairpinu. Nato spet lepe borbe z Erženom, šoštrom, Markom vse do 2. mesta, denisa pa ni bilo mogoče ujeti.

Zelo zadovoljen z vikendom glede na to da furam nek tuj volan pa cestitke denisu za zmago in 2. mesto.

Na srečo sem si nabral nekaj prednosti pred dolgim premorom, ker me ne bo v brandsu in tako ostajajo še vseeno lepe moznosti za ohranitev naslova.

O dirki ki je bila zelo napeta bom še napisal.

Nekdo me je po dirki obtožil da sem Vedrana vn vrgu.To nisem hotel in niti nisem naredu Veddan je tam šeu malo po Travi in ko se je nazaj vrnu sem bil jaz

na idealni liniji.Ko so me Bemve dohitele sem pa kjer se je dalo brez borbe spustu,čeprav bi se lahko boril.

Ne vem kaj se dogaja z tem WTCCjem. šele 5 dirka od 12ih, pa se nas dobrih 10 vozi po progi. [buzara]

Popravek; 13 :)

Slapar & Klemenčič: volitve

šimenc, Dakskobler, Selčan: odjava

Novak: joka na drevesu :)

Mejak company: očitno jim je težko napisati, da nimajo "originala" več in da ne bojo več vozili... [Joj]

Prezelj: ?

Sedaj je premor do 15. januarja 2011.

O dirki ki je bila zelo napeta bom še napisal.

Nekdo me je po dirki obtožil da sem Vedrana vn vrgu.To nisem hotel in niti nisem naredu Veddan je tam šeu malo po Travi in ko se je nazaj vrnu sem bil jaz na idealni liniji.

Ja jaz sem povedal kaj sem videl v špeglu, ko je nekdo vprašal kaj je blo z Vedranom. Nism nič obtoževal, sam videl sem da ga je odbilo v pesek po kontaktu z volvom. Se pa tudi strinjam da se je vračal nazaj zelo cudno. Tako ali tako je dobil STOP-GO zaradi prehitrega starta, tko da je bla dirka zanj ze pred tem izgubljena.

qualif: greska u sector 3 i uzgubim oko 0,5 sec, 4 mjesto

Race 1: Odlicne borbe sa Jankom i Denisom,na kraju 3 mjesto

Race 2: Katastrofa,krenem ranije i dobim stop and go i onda jos jedna greska, prekasno kocim i uspijevam izbjeci Erzena ali ne i Kurenta kome se puno izvinjavam,stvarno mi je zao sto sam mu unistio dirku [wall]

da bi poslije kontakta sa Jermanom samo stisnuo ESC.

Mislim da vec sada mogu Janku da cestitam jos jednu titulu u WTCC

Q: Zasral, cut track v t1, esc, predzadnje 12.mesto.

R1: Raketni štart, pazim da ne bo težav, se prebijem nekako do p8, potem dobri boji s Kurentom, ki ga potem odnese, ravno tako Eržena pred njim, s konstantno vožnjo končam na p6. Dobra dirka.

R2: štart iz p3 ne uspe, motor mi zamore in izgubim tja do p10, potem spet za herbalifovcema, v ostrem ovinku neka štala, pridem okol, samo v bok enega od njiju. NIsem dosti poškdovan, tako da potem po napakah Herbalife teama prehitim oba in se nalepim v zadnjih 2 krogih šosterju na rit za p4, ampak je malenkost prehiter, tako da spet solidno p5.

En boljših vikendov zame z zelo malo treninga in na trenutke nemogočim bmwjem (sam je pa kul ga pelat, hiter pa res ni, razen Vedranov :D).

BMW je čisto zanič na tej stezi in se bojim da bo še polno takih. Skratka drift king v akciji :D

Lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...