PEK 2 291 Napisano November 22, 2011 Share Napisano November 22, 2011 Jaz nisem nikol omenu, da kdo goljufa. Sam rad bi prišel do tega, kako je možno tkao furat in met gume najboljše med vsemi proti koncu. GOLJUFANJA ju nisem nikjer obtožil. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 23, 2011 Avtor Share Napisano November 23, 2011 Bom jutri več napisal zdajle prišel domov. Jutri več. ...? Link to post
zokid 772 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Jaz nisem nikol omenu, da kdo goljufa. Sam rad bi prišel do tega, kako je možno tkao furat in met gume najboljše med vsemi proti koncu. GOLJUFANJA ju nisem nikjer obtožil. Saj nisem mislil tega da pa ste zdaj vi to rekli, mislim povedat da lahko samo vi podajate sume takšne ali drugačne Nam pa če kaj ne paše oz smo za kaj prikrajšani pa imamo prijave Hočem povedat da zdaj tukaj vsi udarjamo po dveh komadih, pa čeprav povsej verjetnosti nista nič kriva Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Se strinjam s Tomažem in Juretom. Če bo mene kdorkoli obtoževal goljufanja, bi se potrudil in poskusil dokazati svojo nedolžnost. Da ti vse dol pade, ne podaš nobenega protiargumenta, začneš prodajat vse po vrsti - potem imamo vsi še bolj občutek, kot da nekaj res ni štimalo... 2 Link to post
jero950 16 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Opažam da ni veliko razlike med virtual in real dirkanjem . Te debate so čisto osenčilo dirko kjer so med privatniki dominirali Volvoti. Q: Med privatniki 3 R1:Začel dokaj agresivno v par krogij prišeu naP10 zasledoval Mateja a neuspešno nakar me Kralj od zadaj zadane in me obrne preheti me Zupan a ga hitro dohitim in prehitim. Končno 2P med privatviki. R2: Spet agresiven v prvih krogij kjer prehitim tudi Mateja in ga do konca bitke držim na razdalji slabe sekunde na koncu med privatniki P1 Z dirko zelo zadovoljen čeprav zelo malo treninga in 100 kg ki se poznajo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 23, 2011 Avtor Share Napisano November 23, 2011 Algarve Ime: Autódromo Internacional do Algarve Lokacija: Portimão, Portugal Dolžina kroga: 4.807km (2 x 11 krogov) Dirka 4.12.2011; 21:00 Link to post
igi 51 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Meni je proga všeč! Ne vem zakaj me spominja na Estoril, ki je povečan za faktor 1.5 v vseh smereh Bom pa kot že rečeno najbrž manjkal zaradi presnetih volitev... Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 Čist preveč ovinkov Link to post
denis 38 Napisano November 27, 2011 Share Napisano November 27, 2011 Pride kdo na server? Link to post
Mai 134 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 [champ] [champ] Peta sezona WTCC virtualnega prvenstva na SloRacing. Končen razpored po četrtem dnevu, Brno - CZ Točkovanje vozniki - tovarniški: Točkovanje vozniki - privatniki: Točkovanje moštev: Obtežitev voznikov: Link to post
Rokovnjac 783 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Huh, kočno sem našel nekaj časa, da sem se spravil na tole progo. Prvič na njej... Prvih 10 krogov se lovim, ko še iščem prav prestave, pa kje in predvsem kdaj zavirat... No potem mi počasi proga postaja všeč in po kakšnih 20 krogih začnem na njej uživati. Daleč od tega, da bi sedaj podiral rekorde, ker jih z deafult setupom bolj težko. Časi niso omembe vredni, me pa zanima, če bi kdo bil tako dober in predlagal kakšen setup za tole progo za Hondo Accord. Sem iskal, pa nič našel, sam pa nisem bore kak mehanik Link to post
denis 38 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Kok kaj pelete ? Če ste sploh že kaj pelali? Link to post
sennas 1 040 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 V nedeljo bomo vidli kako in kaj. Počivamo. Link to post
Recommended Posts