Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Ni mi jasno potem zakaj je Trošt npr. dobil +50kg za par besed na dirki

1. pisanje je kaznovano (je bilo in bo...pika; pravila) +20kg

2. kazen se mu je nato (drugič pisanje) stopnjevala +20kg

3. žaljenje nasprotnika, oziroma pisanje besed, ki niso v skladu z sloracing "politiko"...kar sploh ne toleriramo. +10kg (še premalo za moje pojme)

Domnevno goljufati =/= goljufati

Drugače pa ne napihovati vse skupi, počakajte da pojasnita še onedva in potem sklepajte. Sedaj vsi nekaj na prazno ugibate...sicer pa:

1. malokrat sem slišal, da bi se dalo v race 07 goljufati

2. res mislite da bi onedva znala sploh kaj hekniti...poglejte samo njuna leta (hec)? :)

Bolj se nagibam da je bil to en bug v setupu...sicer pa počakajmo na kako "uradno" izjavo :)

• Upvote 2
  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Mater zdej sem pa že cheater ko sem "organsko" proti.

Jao tolk je tega za povedat ampak mi jer v želodcu zavrelo in bolš, da sem tiho(trenutno) ker bom preveč povedal.

škoda da za Marka Apata ko sva slučajno malo časa vozla še v enih drughih ligah(srbska in makedonska) in so imeli največ pritožb ravno na njegovo vožnjo zdej se pa on oglaša da sem jaz buldožer.

Bom še z posnetkom malo argumentiral in delam na tem kako se obrabijo gume v nekaj krogih, kaj šele v celi dirki.

Aja, imam v whell setingu (kontrol panel) 318% in sterring lock v setupu 16,5.

Ja MirO je že na lanski dirki povedu da ma velik procent pri obračanju volana in more zato bol motat. Če se spolnem je bla to ena ulična dirka kjer je on šele v 10 krogu odpeljal najhitrejši čas in smo ga že takrat vprašal kaj je skrivnost.

Mislim da sem tak steering lock videl že lani pri Mirotu ko sem še vozil WTCC z vami. Ne bom rekel ali goljufajo tile 'slabi dečki', vem pa da obstaja za rFactor in RaceOn "plugin" ki ti svinsko pomaga pri vožnji na več krogov.

Sploh ni nobena skrivnost za volan, sam ko gledam posnetke kako eni spodnašate zadn konc da kr mal slajdate skoz ovin pol pa res ni čudn.

Sicer me pa že kr mineva do vsega skup.

Gledam replay pa sem daleč od buldožerja v primerjavi z (eh).

Jest sm napisal:

Ni mi jasno potem zakaj je Trošt npr. dobil +50kg za par besed na dirki

1. pisanje je kaznovano (je bilo in bo...pika; pravila) +20kg

2. kazen se mu je nato (drugič pisanje) stopnjevala +20kg

3. žaljenje nasprotnika, oziroma pisanje besed, ki niso v skladu z sloracing "politiko"...kar sploh ne toleriramo. +10kg (še premalo za moje pojme)

Domnevno goljufati =/= goljufati

Drugače pa ne napihovati vse skupi, počakajte da pojasnita še onedva in potem sklepajte. Sedaj vsi nekaj na prazno ugibate...sicer pa:

1. malokrat sem slišal, da bi se dalo v race 07 goljufati

2. res mislite da bi onedva znala sploh kaj hekniti...poglejte samo njuna leta (hec)? :)

Bolj se nagibam da je bil to en bug v setupu...sicer pa počakajmo na kako "uradno" izjavo :)

Zgleda da si narobe razumel, tisto kar si citiral, se nadaljuje z : "..., (domnevno) goljufanje bi ostalo pa nekaznovano?"

Sem hotel samo povedat, da se mi zdi cheat-anje(pa ne pravim da je to bilo) hujša kazen kot pisanje, torej cheat-anje zasluži še hujšo kazen. Ker nekaterih pa to očitno ne gane in bi tolerirali, tudi če bi se to dogajalo.

Upam da se razumemo...

Q: Glede na to, da sem prve kroge z BMWjem na tej progi naredil slabe pol ure pred Q, je bilo doseženo 9.mesto kar u redu.

R1: Štartal solidno in v L1 po napaki Novaka pridobil eno mesto. Krog kasneje sem po zapletu Glavača, Kralja in Slaparja pridobil Še 3, Še krog kasneje pa sem bil že na P4, ko mi je uspelo prehiteti BaŠlja. V 5. krogu sem po manjŠi napaki izgubil 2 mesti proti Glavaču in BaŠlju. 2 kroga pred koncem je mimo mene priŠel Še Novak. Dirko končal na P6.

R2: Štartal ne preveč dobro in T1 sva z Apatom prevozila bok ob boku. Ker je Mark skakal po progi (lag?) sem prvi levi ovinek vzel bolj previdno in Mark je priŠel pred mene za ovratnik pa mi je že dihal njegov teammate Glavač, katerega sem Še 2 kroga uspeŠno zadrževal za seboj, dokler me ni v T2 lepo prehitel po zunanji strani. V začetku 5. kroga sem po napaki TroŠta priŠel na P4, Še isti krog pa me je prehitel Šoster. Ker sem pazil, da ga ne zadanem sem Šikano odpeljal malo slabŠe in to je hitro izkoristil Še TroŠt. Takoj za tem me v predzadnjem ovinku zadane Slapar zaradi česar sem se zavrtel in izgubil 5 mest...v treh ovinkih z P4 na P11 ! [Joj] Nekaj krogov pred ciljem sem eno mesto upel dobiti nazaj in končal sem na P10.

Tut jaz že nekaj dirk opažam in se čudim, kako BadBoysa v vsakem ovinku z prednjo notranjo gumo riŠeta črte skozi cel ovinek. Kot je napisal Glavač tudi jaz dopuŠčam možnost, da imata tak setup, ni mi pa jasno kako jima z tako vožnjo zdržijo gume več kot pol dirke. :o

Fantje glede na to,da sem dobro pregledal replay me čisto po nepotrebnem obtožujete.

Res je, da tudi jaz vidm črte ko jih rišejo gume iz ovinka vendar ne samo pri meni in tudi, da z večjo brzino letite skozi ovinke kar je posledično tudi večja obraba gum. Če bi kakor koli goljufal bi vas dobro nascal ne pa da sem tm okol 5. mesta.

No pa da nebo po NEPOTREBNEM kakšnih obtoževanj in grdih besed (tudi v F1 men ni dost kej jasno), se v dobro vseh udeležencev umikam iz prvenstva.

Jaz sem z tem končal.

• Upvote 3
  • Downvote 4
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...