Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Jaz osebno dopuščam da je to pač nek bug v fiziki al karkoli v tej igri, da lahko s takšnim zavijanjem do locka v ovinku/sredi ovinka/ pri pospeševanju ven celo vozis hitreje. V realnosti nemogoče, ampak recimo, da je pač igra tako glupa, da lahko odpelješ s tako voznjo hitro. Ampak potem more bit tut nekaj zelo narobe s tem kako se v igri obrabljajo gume, ker s tako voznjo sem tut 100%, da se sprednje gume nucajo veliiiiiik hitreje kot z normalno.

Mi je pa zanimivo da tako vozita le 2 od vseh nas tukaj, in od vseh drugih ljudi, s katerimi sem kadarkoli dirkal po ostalih ligah.

še enkrat, dopuscam pa da je to pač bug v špilu v kombinaciji s kakšnimi parametri pri setupu (camber, pressure, toe in, morda kak preload in diff power)

• Upvote 3
  • Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Zaj še bom knofe za print screen iskal med dirko [champ]

Če goljufata itak se iz sebe norca delata ne iz nas, če jima gre za tisti kos pleha ki ga bosta dobila na koncu prvenstva pa naj rečeta jima jaz celi kamijon vsipam na dvorišče!

• Upvote 3

Ja res zahteva ogromno koncentracije da stisneš F12 al karkoli že je, na štartno ciljni ravnini.

Mislim da je večini v interesu da smo vsi na istem, kako to zagotovit pa ni važno, dal sem samo predlog, ne vem kaj te muči?

jaz imam tipkovnico daleč stran on volana in se morem skoraj celi nagnit preko sedeža da bom stisnil toti F12 [krniki] in se ne mislim naprezat zaradi 2 prekmandeljcev zato da bom zadostil parim tukaj+tega pa me tale xd moti na ekranu [krniki]

...sej drugič lahko to normalno napišeš pa bo ok, se ni treba delat jack-a pa zabijat nazaj.

In v prvenstvu je nekaj pravil, ki se jih moramo vsi držat, če ne so sankcije. Ni mi jasno potem zakaj je Trošt npr. dobil +50kg za par besed na dirki, (domnevno) goljufanje bi ostalo pa nekaznovano?

Pa še enkrat ti ponavljam: dal sem predlog!

dokler ti krivda ni dokazana si nedolžen [ok]

pa z xd-jem ne boš nič dokazal, ker če že misliš goljufat obstajajo programi ki ti letijo v ozadju ,en krog preden daš print screen malo ohladiš gume in to je to ,ustvari pa takšnimi ki hi hodijo na dirke egote polnit pa itak nimam ne energije in ne časa da bi se z njimi ukvarjal!

vozim za sebe in za svoj užitek [smoke]

• Upvote 1

Goljufanje niso heci. Zapomnite si to.

Prav rad bi vidu telemetrijo Bad Boyzov in njuno skrivnostno obrabo gum, kolkor sem slišal obstaja data aquistiion plugin tudi za race in se tam lepo vse vidi (snema parametre med dirko in potem se jih pogleda v motecu). Jaz sem takoj za to, dam telemetrijo kdor jo hoče, kadarkoli, nimam kaj skrivat. S tem ne pravim da bad boyza kaj skrivata. Bi nas pa vsekakor večino zanimala njuna izpisa telemetrije.

Screenshot z f12 se pa ne da videt xd plugina, vsaj meni ga ne naredi (je screenshot kot da ni vklopljen plugin).

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...