Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q: Dober krog, a samo P6 R1: Vedel sem, da ne bom konkurenčen, a sem se držal 8. mesta in Troštu dal vedet da nisem daleč... nato pa pametnjakovič v corkscrewu gledam nazaj in mi na pospeševanju odnese rit. Prilezem do konca na P9 z uničenimi možnostmi za R2. R2: Držim P9/P8, nato pa crash in naletim na nekoga, ne morem se spravit ven, s poškodovanim avtom iz zadnjega mesta prilezem do P13. Vikend za pozabit Link to post
igi 51 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q: Velika napaka v drugem sektorju. 12. mesto R1: zaradi ene nesreče spredaj in veliko dima (1. krog?) se čelno zaletim v enega ki je narobe obrnjen na progi in padem na 21. mesto. Preko cele dirke malo lezem nazaj in končam tam kjer sem začel - dvanajsti. R2: Povprečen štart, izgubim pozicijo ali dve. potem pridobim nekaj mest. Dobro smo se štirje dajali proti koncu, toda potegnil sem ta kratko. Končno osmo mesto. Gume so se grele ko hudič. Sem imel proti koncu druge dirke že warning. Saj ni čudno, so bile skoz na 120 stopinj Mi je pa isto ko šimencu vrglo ven iz igre in nazaj noter, samo na srečo še pred zeleno lučjo druge dirke tako da ni bilo hudega. Zalagalo je orenk dvakrat, tako da so vsi avti obstali na mestu se sekundo-dve. Sem skor padel s proge enkrat, ko sem se hotel eni stoječi prikazni umaknit Link to post
denis 38 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q:Zame zelo slab čas,sem naredil že dosti bolši cajt(preveč napak) 2.P R1:Soliden štart!Takoj po štartu prevzamem votstvo.Tako ga držim do 3 kroga nakar me žačne Jani rint.Prehiti me Glavac in Jani.Tako da sm se potem peljal na 3.P in tudi tam končal R2:Slab štart!Ostanem na 7.P Umes je bilo nekaj borb do 5.P Na koncu ostanem na 7.P Link to post
vajtos 227 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q: Najbolši čas in P17- juhu R1 Kruzanje pr tazadnjih R2: Kruzanje med tazadnjimi Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 6, 2011 Avtor Share Napisano November 6, 2011 Rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q: Proga mi ni bla nikol všeč zato tudi nisem preveč pričakoval in seveda zadna štartna pozicija...se nisem niti forsiral ker sem vedel do bo spredaj hudič R1:No in soliden štart ker ni blo treba v hrib, takoj pridobim nekaj mest, nato pa še 2 nesreči v prvih petih ovinkih in sem že blizu 10 mesta. Nakar dobre borbe s Prezljem, ki ga prehitim. Nato malo osamljenosti, dokler niso začele popuščati gume in začel sem z bolj previdno vožnjo, kar pa je zgleda spregledal Prezelj ki me je v Corkscrew nažgal od zadaj kar je pripomoglo k okvari in pa izgubi 4 mest. Nato nadaljujem svoj tempo in lovim avto na stezi. No v zadnji 3krogih naletim še na Mejaka, ki pleše čez celo progo(kot vsako dirko ).Parkrat se mu izognem, no na koncu ga zasuče pred mano in se zabijem vanj. Nato še samo pripeljem v cilj. R2:Soliden štart in prehitevanje zelo na ozko vendar se dobro izteče. Nekaj prehitevanja, drugače pa bolj v "izi" vožnja, ves čas pa mi je za ovratnik dihal Prezelj. Skratka, soliden vikend. Link to post
zokid 772 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Nevem kaj je z tem Pavškom ali je res idi........ ali pa si ni pravil prebral,sploh neve kako se naj obnaša na stezi..... pa pustimo zdaj to ker sem še prevroče krvi Q: Z manjšim izletom iz steze dobil soliden čas, čeprav se ciljal na višjega torej P18! R1: Dober štart v prvem ovinku pazim na ostale pred menoj nakar silovi udarec od zadaj pa z leve pa malo z desne pa spet od zadaj pa nevem kje še vse, mi polomijo susp..... in tako se prebijam po progi z žarečimi gumami kot po ledu proti cilju , zaradi napak drugih in nekaj prehitevanj končam na P17, še kar solidno glede na začetek dirke! Daj Mejak drugič driftaj doma ko si sam ne pa na dirki, sploh se ti nisem upal pribižat ker sem vedel da bo pokalo Bi pa poudaril fantje gledajte malo v ogledala, avto ima 3 ogledala da lahko opazujete dogajanje za in ob sebi ne pa vozit kot da ste sami na stezi! R2: Soliden štart nekje na sredi mi od zadaj nabije Pavšek, me zavrti in padem na zadnjo mesto, kruzam zadaj in končno dohitim ostale pred mano izvedem nekaj prehitevanj pridem za Pavška ta izvaja neke čudne manevre ampak mi ga uspe pihnit tako da prilezem na R16 Dokaj čuden priokus današnje dirke, dosti jeze , ampak bomo preživeli Link to post
daks 193 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q: odpeljem z rezervo, soliden čas, in v manj kot 0,1s nas je blo 5 jest 2. od teh in skupno P11 R1: štart z rezervo, ker bi rad vozil CELO dirko in padem na P14. potem se je pa začelo Damjan takrat ko ti je vn vrglo si verjetno mene pred unim svedrom zbil(ni panike če comp je*e pač je*e), rezultat broken suspension, potem sam naredu napako na istem mestu, ovinek v levo jest u desno potem pa še dva kamikaza do konca dirke in končam na P18. R2: spet probam varno prit skozi prve ovinke, dokler se dirka malo ne umiri, no in na R2 tudi rata. Pol dirke bolj sam vozim, proti koncu pa BMW-ja pred mano zasuče in še Prezlja prehitim, tako da P10. Je blo par dobrih potez, proti koncu dirke sem vozil po dratih, za kar pa verjetno pripomore tudi 0,1 tona prtljage Link to post
JeZn 120 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Po slikah sodeč bo imela "FIA" precej dela z kilogrami Na vsaki drugi sliki je en počez... Link to post
denis 38 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Naj bol všeč mi je pa 1. slika Link to post
PEK 2 291 Napisano November 6, 2011 Share Napisano November 6, 2011 Q krog brez napak in 1.mesto R1 slab štart in padem na 3. mesto. Nekaj krogov vozim za šoštrom in Denisom, nakar šošter Denisa odpelje v pesek in ga počaka, tako da pridobim 1. mesto. Proti koncu me ujame šošter in prehiti, preveč na izi sem vzel tisti ovink ampak tut 2. mesto je blo uredu. R2 povprečen štart v prvih treh zavojih pridobim mesto proti Denisu. Nato veliko borb z Markom in šoštrom (ali Mirkom). Pridobim spet 2 mesta, ko v corkscrew odnesejo Trošta in se v zadnjih treh krogih podam v borbo z vodilnim Vedranom. To je pa bilo dirkanje, ki ti prinese nasmeh na obraz (in grozo, ko se vozis 10cm za BMWjem, ker veš da bo kazen če bo šlo kaj narobe) . Enkrat ga nekoliko udarim v predzadnjem ovinku, ampak se vedran reši. Prehitim ga v zadnjem krogu v sklopu prvih 2h ovinkov in 1. mesto! Zadovoljen z izklupičkom. Hvala Vedran za hudo in fer borbo v R2, res je blo tisto pravo dirkanje! Čestitke pa tut Bašlju za R1 Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano November 7, 2011 Share Napisano November 7, 2011 qualif: solidno 4 mjesto,mislim da se bolje nije moglo,Jankov krug je bio fenomenalan Race 1: Startam dobro ali nisam imao prosstora da obidjem Baselja i u turn 1 sa spoljne strane i kontakt sa nekim autom i suspension problem,kasnijje je bilo tesko sa ostecenim suspension i kasnije odlicne borbe sa Kurentom-cestitke,na kraju lose 6 i dirka za zaborav. Race 2: Dobar start prehitim Apata ali ne i Trosta,pola dirke vozim za veceras odlicnim Trostom koji je imao dobar tempo u dirki i u zadnji turn ga obidjem,kasnije mi pridje Janko (Trosta je neko katalpultirao) i zadnji 6-7 krugova fantasticno zanimljivih,to je bila luda i extra fer borba sa Jankom -branik u branik,i u 13 krugu moje gume vise nisu bile nizasta,vozio sam kao po ledu auto je bilo tesko kontrolisati da bi me Janko u zadnjem krugu u turn 1 odlicno obisao. Cestitke Janku i Sosteru na zmago i odlicnom Baselju Link to post
Ale 472 Napisano November 7, 2011 Share Napisano November 7, 2011 Q: Postavil PB s časom malo pod 1.32 in prišel do P5. Denis, prav si mel, čeprav si nisem mislu, da mi bo uspel peljat pod 32... R1: štartal zadovoljivo (za BMWja še vedno preslabo) in zaradi pazljivosti v T1 izgubil eno mesto. V naslednjih krogih pridobil eno mesto nato pa po dobri borbi z Vedranom še eno. Nekaj krogov pred koncem dirke sem naredil manjšo napako v Corkskrew, kjer me je Vedran prehitel, ker pa je bil, verjetno, zaradi obtežitve malo počasnejši, sem do cilja uspel dobiti mesto nazaj in končati na dobrem P4 malenjkost pred Mirotom s katerim sva tudi imela dober borbe. R2: Kot v R1 spet štartal z 5. štartnega mesta. Spet sva z Mirotom bila hud boj za boljše mesto samo, da se nama je pridružil njegov teammate Jani. Pridobili smo eno mesto zaradi odstopa Trošta nato pa ujeli Marka. V gneči v zadnjem ovinku nekje v drugi polovici dirke se nisem najbolje znašel in še drugi od Bad Boysov je šel mimo mene. Kmalu za tem pa sem imel v T1, kjer sta se zapletla Bad Boysa, več sreče in pridobil dve mesti. Bili smo štirje v koloni. Prvi Mark nato Miro, za njim Jani, zadnji pa jaz. Mark je bil v T1 malo počasnejši, nato pa je Jani rahlo začel porivati pred seboj vozečeja Mirota, ki je šel zaradi Marka tudi nekoliko počasneje in odneslo ga je počez. Zaradi tega je tut Jani izgubil nekaj hitrosti, jaz pa se mu nisem mogel izogniti in sem ga na izhodu iz ovinka porinil ravno dovolj, da je odneslo tudi njega. Tako sta se oba Bad Boysa na kratko znašla ob progi. Mislim, da je bila čisto dirkaška "nesreča"...pač splet okoliščin. Zaradi napake v zadnjem krogu, kjer me je v hitrem levem ovinku pred šikano odneslo s proge sem 4. mesto podelil Janiju in za 0.4 sek. v cilj pripeljal pred Mirotom. še dobro, da ni bilo še enega kroga, ker sem se sam še drsal na izrabljenih gumah in bi sigurno izgubil še mesto ali dve. Se vidimo v Brnu. Link to post
sennas 1 040 Napisano November 7, 2011 Share Napisano November 7, 2011 Rad bi se javno opravičil Marku Apatu za besedo, ki sem mu jo izrekel, ko me je obrnil v R2. Ni bil moj najboljši trenutek, vem. Oprosti. 1 1 Link to post
Recommended Posts