Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Q nisem mogel verjet da pridem na pole.

R1 dobim nalet od Marka in seveda cut track pa še suspansion polomljen ampak sem probal vozit in dobil še 1 cut in sem samo parkiral avto in gledal boj ki bi ga moral jaz bit za 1 mesto.

R2 štartam kot benfe pridem na 8 mesto potem pa ringlšpil od strani in takoj padem na 14 mesto se uspel prebit na mislim da 8 škoda.

Za kakšno nesrečo lahko mogoče pripišemo tudi nezbranosti, saj se je včeraj zaradi težav serverja in kasnejših stvari, vse skupaj dogajalo zelo na hitro in temu primerno je verjetno malce padla tudi nezbranost. Tako da tudi organizator prevzema odgovornost za kakšno nesrečno, hkrati pa se opravičujemo in upamo na boljše nadaljevanje že na naslednji dirki :oops::)

• Upvote 2

qualif: dvije greske u lesmo 2 i parabolica, 11 mjesto

Race 1: Dobar start,pridem na 6 ili 7 ne sjecam se,par krugova kasnije nesreca u turn 1 dobro sam izbjegao karabol i 3 mjesto,par krugova borbe sa Sosterom dok nije otisao u pit,kasnije pridem Novaku i Glavacu i gledam dobru borbu,cestitke Mirku za zmago.

Race 2: Odlican start i sa 6 i u turn 1 kasnim kocenjem preteknem Denisa i poz 2,u turn 2 iskoristim gresku Prezelja i poz 1 i tako do kraja dirke.

Odlican vikend za mene.

Kar se mene tiče, lahk kr na hitro razložim Q skor najboljši iz zadnje strani, R1 celo najboljši, R2 je šlo vse v maloro v neko ograjo.

Če ni treninga ni čist čist nič, pa še volan probavam kr neki 30min pred Q.Zdej sem že vesel, če vsaj enega prehitim,ali pa vesel še bolj,ko vem da je za mano kdo, vsaj nekaj malga časa, ki je med top 10.

Pohvale vsem najboljšim, pohvale Tomažu za server in slike-lipe so res, pridn SI [ok] Graje šefu: sej še ne pada sneg, da bi ti žice krivilu, hec-sej bo! [ok]

Drugače, ko pa je mel Tomaž čez server, je pa laufalo TOP.

Zdej pa le še Marka čakam,da hud video sestavi! [it]

Q: Zelo zadovoljen,ker sem mel 80kg...

R1: Dobro štartal a kmalu zatem prekasno zagledal Denisa,ki ga je zavrtelo in prletel v njega...

tako odpeljal do cilja iz polomljenim podvozjem a presenetljivo še zmeri 1. med privatniki..

R2: štartal zelo dobro iz prvega mesta in držal pozicijo žal le en krog..Sem pa mislil,da tovarniški

šoferji le imajo malo rezerve...a sem jih raje spušal naprej, kod da pristanemo kaj kmalu u pesku..:)

Na koncu odlično drugo mesto med privatniki.....

Lepa dirka je bila....

Q: kljub malo treninga mi je uspel dokaj dober čas in P3.

R1: soliden štart, zgubil malo na vodilnem šostru in Glavaču, ko se približamo prvi šikani.

pritisnem in avto ni zaviral, preden sem se zavedal sem drvel mimo Glavača in šostru naproti, odvil sem in upal bo zneslo, ne vem če je, dobil takoj Stop&Go. V replayu sem videl da sem zadel šostra. Fuul mi je bad, ker sem ti zasral dirko. opravičujem se ti, in ni bilo namenoma.

Iz boksov sem se vrnil na zadnji poziciji in začel L2 z zasledovanjem. z dobirm ritmom sem prišel do konca dirke na P10. Malo mi je zmanjkalo krogov, oz. itak sem zamoču z T1 incidentom, ki pa ne vem čemu ga lahko prišišem? (zakaj avto ni Azaviral ne vem?, vsekakor pa sooryy šoster za situacijo)

R2: štartal iz 10. Prehitel Novaka in Selčana, mimo pa je švignil Trošt, katerega pa sem zaradi boljše pozicije pri vztopu v prvo šikano uspel prehiteti. Takoj pri izhodu sem tudi ujel Slaparja, in ga še pred šikano prehitel. Tu je Eržen zapel Glavača in s Kurentom sva bila oba mimo že pred prvim Lesmom. Na ravnini se mi je Aleš kratkomalo odpeljal takoj ko sva prispela čez ciljno črto. kot bi imel turbo :) in 2 kroga za tem podobno on in Slapar. Nč jasno zakaj ni šel avto na koncu ravnine :(

Kasneje sva z Alešem še ujela in prehitela Prezlja. Kasneje je Aleš napravil napako in zadriftal pri vstopu v prvo šikano, kar sem izkoristil in si privozil P3. že v istem krogu pa sem ujel Baselj-a na P2, ko pa je naredil še napako v Ascari sem bil mimo. Kralja ni bilo možno ujeti v tako kratkem času saj si je z solidno vožnjo privozil in prislužil zmago. Čestitke.

Razočaran nad serverjem, zaradi laga,

pojma nimam kaj je bilo na bremzanju v R1, kar je pokvarilo celo dirko ne samo meni..

Oprosti šoster. my bad! dobiš pir k bom v MB ;)

Dober R2, a zaradi slabe štartne pozicije ni bilo možno doseči P1 iz ozadja.

kaj pa zdj? USA?

hajoooooooooj.

upam da bo tam bolje :)

pa se slikce...

post-60-0-22992400-1319496485_thumb.jpg

post-60-0-00399700-1319496496_thumb.jpg

post-60-0-10486900-1319496500_thumb.jpg

post-60-0-70348100-1319496509_thumb.jpg

post-60-0-33206600-1319496516_thumb.jpg

post-60-0-73814400-1319496523_thumb.jpg

post-60-0-47779000-1319496528_thumb.jpg

post-60-0-42452600-1319496536_thumb.jpg

post-60-0-07883900-1319496544_thumb.jpg

post-60-0-85191500-1319496550_thumb.jpg

post-60-0-42401400-1319496561_thumb.jpg

post-60-0-10908100-1319496567_thumb.jpg

post-60-0-29644600-1319496573_thumb.jpg

post-60-0-96505100-1319496579_thumb.jpg

Q: prve, razveljavljene kvalifikacije odpeljal čisto in 3. mesto. V pravih naredil napako v drugi šikani in odneslo mi je zadek. Slabo 14. mesto

R1: Super štart, v prvi šikani sem se zapletel z enim BMW, ki je malo preveč porezal ovinek. Nisem kaj dosti izgubil. Nadaljeval okoli 6. mesta, nakar me je v paraboliki zmedel izlet enega izmed avtov spredaj, tako da sem še jaz šel v pesek (čist po nepotrebnem). Padel mislim da na deveto, a sem se do konca le prebil do šestega. Brez tistega izleta bi bilo realno recimo četrto mesto.

R2: Zelo slab štart, padel iz tretjega na deveto. Nič ekstra se ni dogajalo, razen tega da sem v boju z Novakom pretiraval pri bremzanju v prvo šikano in butnil Kurenta. Sem mel preveč brzine od zavetrja in se ni ustavilo tako hitro kot ponavadi :) Se opravičujem, samo mislim da ni bilo hudega. Sem oba počakal in nato še naprej opazoval kako se bojujeta, kot že nekaj krogov poprej. Dobro sta se dajala [ok]

Q: V razveljavljenih kvalifikacijah sem naredu napako in bi zato štartaj iz ozadja, tako pa sem dosegel 8. čas. Sem bil kar zadovoljen!

R1: štartal povprečno in do konca prvega kroga pridobil 2 mesti. Takoj za tem, zaradi zapleta dveh pred menoj v 1. šikani, prišel do P5. V 3. krogu sem naredil napako v vstopu v Parabolico in komaj rešil, da se nisem zavrtel in s tem zgubil, na srečo samo eno mesto. Zaradi tega je malo padla koncentracija in pol kroga po 1. napaki je sledil še spin v 2. Lesmu, kjer pa sem izgubil 3 mesta in padel na P9. Dva kroga za tem mi uspe ujeti in prehiteti Selčana, krog za tem pa še Prezlja za 7. mesto, kjer sem tut zaključil R1.

R2: Porazno štartal z 2. mesta in izgubil 4 mesta, na srečo pa sem 2 mesti dobil nazaj v 2. šikani, kjer sta se prerivala Glavač in moj teammate Eržen. Dva kroga kasneje sem prehitel Prezlja in prišel na P3, kjer sem se obdržal dva kroga, do manjše napake v 1. šikano. Malo sem zadriftal in takoj izgubil 1 mesto, v istem krogu pa me je prehitel še Glavač. Dva kroga pred koncem sem na ravnini pred Parabolico prišel ob bok Bašlju. Na zaviranju so mi malo zablokirala kolesa in sem mel malo bolj pozno linijo v ovinek. Rahlo sem se naslonil na, po zunanji strani vozečega Bašlja, kar ga je poslalo v pesek. Denis, še 1x oprosti. Ni blo namerno. :oops: Pri tem me je prehitel še Novak in dirko sem zaključil na P5.

Z vikendom kar zadovoljen...razen obeh štartov in pa napake, ki je stala Bašlja dobre uvrstitve. [wall]

Q: prve Q (kasneje razveljavljene) sem odpeljal krog z nekaj napakami in slajdi in dosegel gnil čas a vendarle daleč od zadnjega mesta. Taprave Q sem prekasno bremzal za zadnjo šikano, šel na pesek in tako je bil čas razveljavljen zaradi sekanja - last place :(

R1: štart ne najbolši, proti prvi šikani bremzal vsake tolko za vsak slučaj, nakar me je honda pred mano presenetla in sem povzročil celo sranje meni in ostalim. SE OPRAVIČUJEM - next time I'm stayin in the pits [wall] . Po pestrem prvem ovinku sem peljal naprej do 2. Lesmota, kjer sem se okol obrnu in razbil avto. ESC tipka je bila zelo blizu :)

R2: sem mislu počakat na drugo dirko in štartat iz ozadja, sam glede na to, kaj sem naredu v R1, sem raj zapustil dirko.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...