Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Q:solidno

R1: že takoj na začetku poletim čez bmw-ja in si poškodujem suspension, nato nadaljujem z nekaj boji in si prislužim 2 mesto med privatniki

R2:zaserem štart potem pa dosti prerivanja in ko se v zadnjem krogu situacija umiri, me odnese 3 ovinke pred koncem in dobim stop/go [Jaoo] [Jaoo] (če bi lahk komisarji pregledal ta primer, ker se mi ne zdi fer da bi zarat tega izgubo 3 mesto med privatniki)..

Drugače pa soliden vikend, nekateri se bojo pa še mogl mal naučit strpnosti.

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Malo zabave s serverjem, na koncu je šlo lepo skozi... upam, da nobenemu ni lagalo. By the by... Janko, lap1 si poskakoval par sekund... ti ni bilo za it poleg :D

Q: šel iz boksov, videl da se je povezal Jerman, mu dal kg in ugotovil da ne morem nazaj :D P18 iirc

R1: mam bemfo, štart obupen, lepo spustim gas proti ovinku, kar mi je zaradi vseh ostalih takoj prineslo P12. Nato se prebijam naprej in kar hitro prilezem do P5 in vidim Bašlja pred sabo. Denis, kaj drugo kot pohvale ne morem povedat... parkrat sva šla na nož, fer si zapiral, lepo dajal plac. Na koncu mi uspe priti mimo in končni P4.

R2: štart v ospredju mi nikoli ne leži, dejansko sem samo padal navzdol in vmes koga prehitel nazaj, potem pa spet napaka in navzdol. Ko sem že mislil, da bom 10., se v zadnjem ovinku zasukam in končam menda 13. Smo se pa zabavali [dance]

Hvala Tomažu za server, meni je vse delalo.

Q: Solidno, mislim da 6.mesto.

R1: Dober štart, rinejo v ovinek, me zavrtijo, predzadnji, vse polomljeno, konec, nekaj slajdam do 12ga mesta. škoda besed.

R2: štartam 12ti, v redu, nekaj pridobim, udarjajo v prvem ovinku, mislim da se pozna na avtu, končam 9ti.

Vikend za pozabo.

Q: solidno 10. mesto

R1: slab štart, v prvem ovinku me nekdo od nazadi nabaše, potem samotarim in životarim na 14. mestu celotno dirko

R2: malo boljši štart, skozi celotno dirko se z Tomažem Selčarjem bojujeva za 13.mesto! Dobri, zanimivi in fer dvobiji nekaj krogov. Na koncu mislm da 12 mesto.

Vredik je blo za prvič!

Škoda ker se niso Štele prve q ker potem bi Štartal 2.

Se opravičujem Glavaču za un bump v R1 samo kot sem videl nisi izgubil nobenega mesta.

Q:SlabŠi cajt kot na neuradnih q.In zasedel 4. mesto Odlično zame [champ]

R1:Odličen Štart z Seat Leonom se neda bolŠe. :D Se mi zdi ,da sem se uspel prebiti do 2.mesta in lovil Glavača.Potem js naredim napako!(prepozno bremzanje in ponesreči nabijem Glavača(ni izgubil nobenega mesta).Poberem se na 8.mestu in se v 1 krogu prebijem do 5.mesta. Potem se mi približa Eržen in imava nekaj borb na nož kmalu pride zraven meŠat Štrene Še Slapar.V zadnjem krogu jima zbežim in seveda Slapar je imel neke težave(nevem kakŠne)in me je nabil toliko da mi je Še zraven poŠkodoval avto.Eržen me prehiti.In stvar je končana. Nakoncu 5.mesto

R2:Odličen Štart.Prebijem se na 2 mesto.Takoj na bremzanju pred prvo Šikano me prehiti Kralj in pridem na 3. mesto. Vozim za Kraljem ,prvi je biu Prezelj .Noto ga prehiti Kralj zatem pa Še js(Vrjetno naju je spustil naprej vsaj tako je zgledalo ker je dal veliko prostora) Po 6 krogu naredim napako,in se mi približata Glavač in Apat ,za njima pa Še Kurent.Potem se nekaj časa boriva ,nakar me v zadnjem ovinku 7 ali 8 kroga butne in izletim iz steze vrnem se na 8.mesto

Zame je to bila najbolŠa dirka če ne Štejem nesreč. [champ] [champ]

Hvala Eržen.

Q vredu 2. mesto.

R1 super. Bašelj je bil zelo hiter, sicer me je potem tudi enkrat od zadaj nabil, ampak nisem nič izgubil, tko da morm ga mal pohvalt glede R1, do tam kjer sem ga spremljal.

Potem se borim za 1. mesto z Mirkom. Prehitim ga pri izhodu iz 2. šikane v zadnjem krogu. Za lesmo 2 se postavim na notranjo stran, Mirko za mano in me ravno tolk butne, da ne morem speljati ovinka normalno in me prehiti. Mal sem jezen no.... ravno tisto rinjenje je blo dost da mi je odščipnil zmago. Ni bil ravno nek "orng karambol" ampak vseeno,... drugič mal bolj z glavo furaj! (neumnost si počel pred šikano že v 7. krogu, ampak se je na srečo vsaj zame uredu takrat končalo).

R2 super začetek, potem nalet Eržena ki me odpihne nekam na sredino kolone. Boj nazaj do 3. mesta. Lahko bi šlo celo do 2. ampak mi je Mark zelo lagal in sem bil za njim previden, kar bi pa kmalu izkoristil celo Mirko. No na srečo se je uredu končalo.

Povprečno zadovoljen z vikendom, saj bi se brez nesreč na katere nisem imel vpliva lahko veselil 1. in 2. mesta.

PEK, v r2 si z moje perspektive v prvem krogu ti lagal... ovinek ali dva po bumpu iirc in si bil edini ki je kenguruja oponašal po progi :P

Za bump pa se res opravičujem, nisem ziher če sem izključno jaz kriv ali sem dobil pomoč od zadaj :)

Bom preveril :)

edit: izključno moja krivda, očitno sem višino luči glih štimal [fbi]

v replaju ni pomoci od zadaj, drugače bi tko tut napisal hehehe :) Dobr drgač, saj se zgodi, nimaš kej, me je pa zlo nerodno odneslo in sem res velik zgubu.

glede laga, men ni nihce lagal razen Marka v R2. Pa jst in on mava isti avto mogoce si naju zamenjal... :P

Q: Glede na to, da sem tik pred Q moral japonce žicat za avto in tako svoj prvi krog s Hondo odpeljal na Q, odlično 7.mesto

R1: Ja tudi jaz sem bil med ranjenci v prvi šikani.. mislim da padem na P14 s poškodovanim suspension-om, proti koncu dirke napaka,

ki me je stala uvrstitve med top 10.

R2: štartam 11. Lepa dirka, Erženu sem dihal za vrat, pa ni hotu naredit napake... do zadnjega ovinka, ko mi je šenkal točko in P10.

Zmaga med privatniki :)

Na splošno zadovoljen, razen tist crash v R1 prva šikana je bil odveč.

Rajši nebom komentiral današnjega dne [Jaoo]

Q:Proga mi ne leži zato tudi tak rezultat

R1: Dober štart nakar prileti Mejak in vse pokosi pred in ob sebi(tam bi ti mogel malo bolj previden bit), vrže me v ograjo polomim spredaj avto, volan obrnjen za 45 stopinj in tako se prebijam po progi, na koncu še fašem stop and go,zadnji krog pa totalni odpoved suspensiona! V glavnem za k.............. vse skupaj

R2: Slabi štart, v prvem ovinku se ne znajdem dobro zato kruzam bolj odzadi, v zadnjem krogu malo pred koncem prederem še gumo - počasi do cilja

Danes je bilo vse do k.............. [wall]

JANKO!

Zalagal si malo,ker jaz te vidim vsaj meter pred menoj na volanu sem pa čutil treslaj,(r1 zadnji krog) si pa dobro opazu za 7 lap ko sem pač reševal kar se je dalo ,situacija je bla pa ista-malo laga.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...