Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

Pravilo prepovedan chat po začetku kvalifikacijah; ob prijavi ste ga izpolnili, ene 3x sem vas še opozoril (forum in server) in še vedno ga nekateri ne upoštevate!

1. 禁止聊天的入职资格

2. za začetek bo vsak kršitelj (Zolder) dobil +15kg (kazen se naslednjič stopnjuje)

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Piz*a nova sezona se je začela, jaz pa glih ob nedeljah potujem iz Ormoža za Lj (služba). Me matra fejst, da bi nekak speljal :S

Ok. Po dveh mesecih spet poprijel za volan in se odločil, da se prijavim v prvenstvo, če si že nekaj časa lastim dodatek. Ko bo čas in bom v Lj bom odplejlal, ko pa ne, pa pač ne! :P

Za prvo dirko mešani občutki.

Q. Pazljivo v šikani in 11mesto

R1. Začetek dober nato so se stopnjevale napake in padel na 16 mesto slabo. Opravičujem se timskemu vozniku zaradi moje napake pri bremzanju.

R2. Mal popravil set in z lepimi boji prišel na P12,mislim da bi lahko še bolše bilo.

Čestitke zmagovalcem.

Hja na q presenetljivo 3 mesto

R1 sem vedel da mi bo Trošt z benfo pobegnil na startu in ga nekako lovil, za ovratnik mi je dihal Apat ampak sem Trošta prehitel in potem še Eržena saj Vedran je bil predalec in p2.

R2 malo bunk skoraj odletel v steno z dotikom Mejakovega bmw-ja v 1 ovinek in potem sem prehitel Prezlja in lovil Apata ki je po borbi zavil na stop&go in sem zacel lovit prva dva ampak naredil 2 napaki in sam dobil stop&go in končal na kar dobrem 6 mestu.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...