mm46 11 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 R1:soliden štart, prehiti me eden izmed Mejakov(mislim da Marko) s katerim sma imela ves čas dvoboj, no nakar okol 6 kroga Mejak prepozno zavira in ga fašem od zadaj Tako da iz 9 mesta padem na 13, nato pa zopet počasi pridobivam mesta z nekaj borbami in napakami drugih, nakar sem zopet ob bok Mejaku ki pa ga je že kot prej zanašalo in v ga v zadnji šikani dohitim in z dotikom tudi prehitim.(oko za oko al kok pravjo ).Skratka dobra dirka in tudi točke. V R1 te je Matej nabil, ker je njega nekdo od zadaj, mislim, da Prezelj...poglej si replay. Na koncu dirke si pa mene, ker sem pač šikano mal počasneje odpeljal Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Ja nism se posebi poglablu, ko mata pa oba isto ime. pa še slike... 3 Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 O moj bog, kaj nekateri pišejo tle . Če niste prepričani, kdo in zakaj vas je zabil, lahko pogledate replay, preden pišete tle komentarje :wink: Q: totalno na sigurno vožnja z nekaj napakami - P7. R1: dober štart, sam zaradi previdnosti v T2 zgubu skor vse, kar sem do T1 pridobil. Pred šikano me je pa na bremzanju zabil Bašelj in js sem zato Kurenta. Zgubu sem začuda le eno mesto. Potem nekaj normalnih krogov, nakar mi je najprej zablokiralo na bremzanju v zadnjo šikano (sta prišla Bašelj in Selčan na moj zadek) in nato še na bremzanju v T1, kjer sta me oba prehitela in na zadek prišel Prezelj. Ta me je na bremzanju v prvo šikano zabil (zaradi česar sem zabil js Selčana) in spet sem zgubil kar nekaj mest. Do konca dirke je avto bil težko vodljiv zaradi poškodovanega podvozja in zlizanih zadnjih gum. R2: pred štartom sem spustu sklopko (brez gasa) in mi je crknu avto, zato sem štartal eno sekundo prekasno in zgubu precej mest . Čez čas sem se pripeljal za Trošta, s katerim sem mel tudi dotik v T1, ko je šel po liniji, ko sem bil že mimo njegovega zadnjega kolesa, a je blo brez posledic. Je pa na mal grd način prehitel Jermana (@Trošt: 2x si ga nabil na bremzanju in ko si ga poslal v pesek, ga nisi počakal). Do konca dirke spet zlizal gume do konca in v zadnjem krogu se celo zavrtel iz Villeneuve šikane na pospeševanju gor v hrib . Skratka weekend to forget in upam na boljšo izkušnjo naslednjič PS: @Zorko: po štartu si ti trču v mene in zato si šel v ograjo Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Slišati je, da ste imeli kaotičen začetek sezone Link to post
zokid 772 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 PS: @Zorko: po štartu si ti trču v mene in zato si šel v ograjo Po mojem replayu sem bil z mojim avtom na polovici tvojega tako da nic ne govorim na pamet Link to post
mm46 11 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Na mojem replayu pa tako zgleda A je sam men zalagalo v R1 pred prvo šikano in R2 v prvem ovinku al vsem? Z izjemo tega mi je delalo normalno Link to post
play 502 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Najprej še en x pohvalim mehakina Ale-ta, ki mi je poštimala Hondico. Q Samo progo sem odpeljaj z Wtcc avtom 10x, 15x, popreje sem malo vozil včasih le njo v GTL, proga mi je sicer super, kot skor vse! No pričakoval res nisme nič in tudi to dobil, predtrening mi je pokazal, da če ne bom vadil nič, kar nism resnično že od nekje januraja vozil na volan, bom toliko dobil, dobil sem le zadnje mesto in še to za 19tim 0,300 slabše. Q pa presenečenje, popravims svoj čas za debelo sekundo, nato opazim da sem 12 zelo sem bil presenečen. Naj dodam , da se mi fenomenalno dopade, da odpelješ 1 hiter krog, kapo dol za nova pravila Q R1 prvi ovink pa vse narobe, nato počasi do konca R2 enako počasi,počasi..... Za prvo dirko, čeprav sm bil najslabši v zgodovini, sem zelo vesel, da sem sploh lahko vozil! Vsem najboljši pohvale!! Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Q: Kar pole, čisto šokiran. Lufta je še bilo. Janko bi bil vsaj pol sekunde spredaj po moje. R1: Soliden štart, Vedran perfektno mimo mene. Nato vožnja na P2 in nezadržno približevanja Šostra. Vedel sem, da je samo vprašanje časa, kdaj bo mimo. Končni P3 s Troštom v ogledalu. R2: Dober štart, vendar je nekdo spredaj (menda Apat) dobro zaprl luknjo ob steni. Nato čim bolj previdno skozi naslednje ovinke, nekako se znajdem na P6. Vmes sem prehitel Prezlja, mogoče celo malo na silo, drugače pa spet cruising do cilja, na koncu P4 zaradi pohlepa drugih Link to post
Ale 472 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Najprej še en x pohvalim mehanika Ale-ta, ki mi je poštimal Hondico. Malenjkost! A je sam men zalagalo v R1 pred prvo šikano in R2 v prvem ovinku al vsem? Z izjemo tega mi je delalo normalno V R1 je tut men zalagalo pred šikano, v R2 se pa nič ne spomnim, da bi kej... Link to post
vajtos 227 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Tudi meni je zalagalo v R1 pred šikano. V R2 pa mislim da ne. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 R1 je očitno zalagala na začetku... tudi jaz sem se peljal skozi Vedrana, naprej je pa bilo bp Link to post
zokid 772 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 v r1 je tudi meni zalagalo tam na ravnini pred s ovinkom v r2 pa čisto nič Link to post
PEK 2 291 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Q: CUT TRACK in 16. mesto... zna bit zajeban tale superpole R1 prebijanje naprej dokaj uspešno. Celo do 5. mesta, vendar me Mark nato v šikani zbije nazaj na 6. Sem mislil da boš na koncu počakal, ampak saj je samo kakšna točka razlike... . R2 pridem do 1. ovinka na 1. mesto. Mogoče smo se malo dotaknili, vendar pri meni se ni čutlo, bom pogledal replay. Smo šli trije v vrsti v T1, ampak sem imel notranjo stran. Potem le držal 2s prednost pred Vedranom in gledal da ne bom še v 3. posekal šikane. Glede na Q in količino treninga in pa to da sem prišel po 10h dneh čist sfukan z nekega dela, pol ure pred dirko, sem kar zadovoljen s točkami. Link to post
MitjaP 2 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Q: Tako rečeno zajebal! R1: Po dobrem štartu se prebil kar v ospredje..in nadaljeval iz pazljivo vožnjo.Se oproščam tistemu sej ne vem kdo je bil,ker sem ga nabil v šikani... Kar naenkrat postala gužva in sem blokiral..nisem se mogel izognit trku..SE OPRAVIČUJEM! R2: Štartam iz prvega štartnega mesta a kmalu me začnejo tovarnarji živalsko prehitevat..Obup! Par jih spustim naprej in se vozim na 5-6em mestu za Erženom do cilja... Dobra dirka in čestitke zmagovalcem... Link to post
Recommended Posts