vajtos 227 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q: no time zaradi sekanja šikane R1: slaba dirka prevec napak (16. mesto zaradi drugih:)) R2: Dobre borbe z team mate-om za 20 mesto na koncu P13 (spet zaradi drugih) Prva dirka s svojim setupom. Vidim da ne znam delat setupov Drgač pa čestitke zmagovalcu Link to post
daks 193 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q: Že v prvi šikani sekal in ostal brez časa R1: Opravičilo Juretu Zormanu Zupanu, si me presenetil z zgodnjim bremzanjem, moja napaka.. Na splošno slaba dirka, napake ipd... na koncu se mi zdi da 14. R2: No druga dirka je bla pa bolš, dobr štart, s 14. na 10. mesto, potem pa kar lepa vožnja in po zaslugi napak drugih, končno 8. mesto. Bo treba še kilometrov da se navadim v taki gužvi vozit, pa prehitevat s +70kg zna bit tut izziv Link to post
denis 38 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q:odlično prišel sm na 4. mesto R1:Slab štart,prišel sem na 8.mesto potem sem ponesreči malo zadel Mejaka vendar je ostal na isti poziciji,Potem sem 3x pripeljal izven proge v un S (šikano).In dobil STOPNGO grem v bokse in odpeljem potem še 2 kroga k mi reče naj grem ta krog v bokse in js grem in potem nasledn korg k pridem čez cilno črto napiše DQ. R2:Soliden štart,Seveda sem štartal zadnji.Potem sem se prebil do 14.mesta.In potem seveda. Ko sem prehitel Tomaza Pavska in zgleda je meu on STOPNGO in seveda js sm v unem ovinku prešaltal v 2.prestavu(ovinek predboksi) in on kr napolno se zaleti vame in potem se že spet peljem zadi in dobim nakoncu še js STOPNGO in potem nakoncu še DQ [opa] [buzara] Link to post
Ale 472 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 R1: Opravičilo Juretu Zormanu... Misliš Juretu Zupanu 1 Link to post
JeZn 120 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Mene si čohnu Ni panike! Sem bremzal prej ja ker sem imel "izpolnjen bonus" za CUT TRACK, tako da si nisem smel dovolit še enega sekanja in sem raje bremzal prej. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 9, 2011 Avtor Share Napisano October 9, 2011 Rezultati Dirka 1 Dirka 2 Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Opravičil bi se Denisu, za nezgodo v 2. dirki. Prav imaš, imel sem Stop&Go, zajebal sem..... Q, končal na 19 mestu. R1: Po štartu sem kasiral v prvem ovinku in padel na zadnje mesto. Do konca se ni dogajalo kaj veliko, razen napredovanja, zaradi kazni ostalih. R2: Štartal super, prišel na P9, potem pa počasi izgubljal oprijem, padel na P11, potem pa naredil par napak v gužvi in fasal Stop&go. Ostalo je zgodovina. Denis, še enkrat oprosti. Link to post
JeZn 120 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Ta vikend sem preveč sekal (parkrat tudi v sili, da nisem koga nabasal; sem raj odvil pa skakal čez šikane) in rezultat je temu primeren ... Q: CUT TRACK in štart iz ozadja R1: Hitro sem prislužil dve opozorili in potem pazil da ne dobim kazni. Sicer pa lepe dirke, z dotiki, a jebiga that is racing. Je blo pa vsaj pestro, skoz si mogu pazit kje imaš koga. Rezultat ni na prvem mestu, važno da sem užival. R2: Lepi krogi "fajtov" z MM Brothers, potem pa prislužil 2xSTOP&GO in raje spremljal dirko iz boksov Link to post
Ale 472 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q: Preveč pazljivo odpeljal krog in P8 R1: Šlabo štartal ampak vse nadoknadil v prvi in drugi ovinek. Prišel na P6 kjer sem nekaj krogov vozil. Na pospeševanju iz hairpina sem se zavrtel in padel na P11, kjer pa sem si v gneči zaradi umikanja nesrečam privozil 2x cut (enega sem imal od prej) in STOP/GO. Po odsluženi kazni prišel na progo kot zadnji (P20) in do cilja prehitel še dva dirkača. R2: Štartal veliko bolje kot v R1 in pridobil nekaj mest. Že v 1. krogu dobil en cut, po tem pa sem dirko do konca odpeljal brez napak. 2 kroga pred ciljem sem bil že na P6 a me je v predzadnjem krogu prehitel veliko hitrejši Šoster. Dirko zaključil na zadovoljivem P7. Link to post
zokid 772 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Že na sobotnem treningu smo se ukvarjali z pokvarjenim menjalnikom(menjaval po dve gor in dve dol), zato nisem kaj dosti pričakoval od te dirke(je čas da nardim novega) Q: težave z menjalnikom zato slabi čas,vendar po napakah drugih mislim da P 18 R1: Odličen start pazim prve tri ovinke nato pa gasa in po lepih borbah privozim P13 , lovim Jureta ,vendar je ta 2 kroga pred koncem stisnil še zadnje atome iz sebe in je bil neulovljiv! Moram pa rečt da se bojim teh Volvotov kot kristusa na križu! Ko pogledam v vzratno ogledalo in vidim Volvota za seboj vem da bodo pizdarije R2: Soliden start , nato me eden od Mejakov porine v ograjo, sledijo bunke iz vseh strani nevem od koga vse in posledično izgubim 6 mest! Težave z menjalnikom se začnejo stopnjevat zato se ne morem nikakor prebit nekaj mest višje, med dirko še fašem 3x stop and go zaradi besa na štartu in to je dovolj za DQ Nekaj pik je pa mostvo zbralo zaradi dobre vožnje drugega dirkača Tomaža S. Link to post
mm46 11 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Slab vikend zame, nekaj zarad svojih napak, pomagale pa mi niso niti težave s tehniko Q: Slabo odvozu cel prvi sektor in prvo šikano, do konca pa mal preveč previdno, da ne ostanem brez časa zarad sekanja...P11 R1: Kot vedno vozu s setupom iz Q, kar je bil tokrat velik minus. Štartal dobro ampak prvi krog odpeljal čist preveč previdno, da ne povzročim nesreč in s tem izgubil kar sem pridobil na štartu. V nadaljevanju izkoristu nekaj nesreč spredj vozečih kar pa mi ni pomagalo, ker sem ostal brez gum še pred polovico dirke. V zadnjem ovinku me še Selčan nabije in končam na P11. V drugi polovici mi je tudi večino proge drkalo bremzo tko, da tudi na ravnini ni nikamor šlo...bo treba soet mal pedala odpret R2: Še slabših prvih nekaj krogov, težave z bremzami so ble vse hujše tako, da so se tudi privatniki precej z lahkoto pelal mimo. Pred dirko tudi popravu setup in sem lahko vsaj normalno do konca pripeljal. Glede na to. da sem sem prijavu v soboto in takrat tudi začel trenirat sem računal na vsaj kako točko, tko pa ne bo nič...no pa sej tak je bil ponavadi tudi izkupiček iz Curitibe Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q: sem šel pazljivo ker sem vedu da bojo ljudje sekal, ampak še vseeno najhitrejši čas danes in P13 R1:soliden štart, prehiti me eden izmed Mejakov(mislim da Marko) s katerim sma imela ves čas dvoboj, no nakar okol 6 kroga Mejak prepozno zavira in ga fašem od zadaj Tako da iz 9 mesta padem na 13, nato pa zopet počasi pridobivam mesta z nekaj borbami in napakami drugih, nakar sem zopet ob bok Mejaku ki pa ga je že kot prej zanašalo in v ga v zadnji šikani dohitim in z dotikom tudi prehitim.(oko za oko al kok pravjo ).Skratka dobra dirka in tudi točke. R2:Štartam 10 zopet soliden štart, vendar zopet Mejak in spredaj nastane cela zmeda, dosti preprivanja in borb z avtom ki ima na ganđo poštrihan avto , no na koncu kljub manjšim težavam 10. Dobra prva tekma, škoda le za R1 in tisto nesrečo z Mejakom ki mi je vrjetno odnesla še kakšno točko, ampak nič se ne bom pritoževal ker je vikend vseeno uspešen. Link to post
Mai 134 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 na splošno nezadovoljen predvsem zaradi pomankanja testiranj avtomobila. pri menjavi vsega se je treba na vseskupaj navadit znova. Q: s praktično nič vaje mi je uspel P6. presenečen a predvsem nad številom "cut"ov R1: štartal dobro in na začetku obranil napad mejaka, začel S2 na P5 in dogajal sprva Eržena, Trošta in Šostra. Zadnmji se je prebil najprej mimo Trošta, in kasneje Eržena. Zadaj je slodil Glavač, ki se je nezadržno bližal. Po nekaj krogih me je ob napaki prehitel, in kasneje je bil previdnejši čez prvo šikano in sva trčila. Nadaljavel sem na P5 in se prebil zopet zelo blizu Trošta, a zopet napak in konec P5. Janko, se opravičujem. R2: dober štart, za Glavačem in Kraljem. Lepo sem jima sledil dokler se ni prikradel Novak in Šoster. Z nekaj napakami, sem si privozil prvi Stop&Go, kateri me je kataplutiral na P11, kasneje pa sem pri uspešnem zasledovanju Trošta pridobil še eno zastavo in sem v predzadnjem krogu zapeljal še enkrat v box in končal na P15. kot rečeno, porazen vikend zame. nekateri ste se kar dobro odrezali, čestitke zmagovalcem in pohvala nekaterih vožnja. sedaj bo potreben izdaten trening, saj tako ne gre naprej lp Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q: oprezno u sikani i 2 mjesto R1: Dobar start i u prvi turn uspijem obici Erzena i onda malo jace po gasu da napravim prednost sto mi je i uspjelo,finosh 1. R2: Odlican start i vec na izlasku iz turn 1 sam bio na 2 mjesto,onda borba sa Glavacem,a iza brzi mene Apat - SENDVICH Rocket Racing,uspijem se odvojiti od Apata ali je Janko bilo tesko prehiteti. Odlicno 1 i 2 mjesto za mene,iskreno nisam ocekivao ovakav rezultat. Cestitke svima,vidimo se u Monzi. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Q: Previdno, nisem želel tvegat za moj prvi nastop, ampak še kar spodoben krog, 5.mesto. R1: Turbo štart, na 3.mesto, zadaj za mano Šoster, ki je letel, ga uspem zadrževat kar nekaj krogov, potem me prelisiči v ostrem ovinku. Vozim na 4tem, pazim na gume, na koncu skoraj ujamem Eržena, ampak se zadovoljim s 4. mestom. Uspešen začetek sezone zame in za Vedrana z zmago. Čestitke vsem stopničkam! R2: Mi padejo obrati na štartu, zatorej bmw štarta bedno, potem sem na zunanji strani t2 in par avtomobilov se prebuta mimo tudi s komolci, ampak nič ne de. Potem v redu vozim na 8.mestu mislim da, nakar mi nekje na sredi dirke računalnik naredi črn ekran za cc 10 sec pred zadnjo šikano, nimam kaj narest, zbudim se v pesku 13. ali 14. Potem dobre borbe, nekateri me presenetijo z zgodnjim zaviranjem, malo se pdorajsamo ampak nič kritičnega. Potem mislim da pridem v prvi ovinek na notranjo in tudi nimam kam, en se nasloni in ga žal obrne. Potem dirkam kolikor morem da bi še ujel točke in mi uspe prehitet par dirkačev, napadem v zadnji priložnosti še Daksa ampak ga butnem in zato ga počakam da konča pred mano. Skromno 9. mesto, ampak glede na težave sem vsaj rešil nekaj točk. Lp Link to post
Recommended Posts