Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

mislim GROZA resno! folk niste resni.

osebno bi vas že zdavn poslal v K****! brez izjeme!

kako se lahko "prijaviš" in ne "prebereš" - no comment :(

GL2 all 2day!

ps: kup že ta dodatek, raceroom je za 1uro dol, ne vem kaj morš komplicirat in čakat do naslednje dirke. :(

KHM, ne vem kako to vedno uspe enim in istim ...

ad1. ob novici WTCC 2011/12 Začetek prijav piše (je pisalo): Za udeležbo v prvenstvu je potrebna original igra RACE On, ter dodatek WTCC 2010.

ad2. ob prijavi je potrebno odgovoriti na vprašalnik kjer piše (je pisalo) pod točko 1: 1. lastim si original igro RACE On in dodatek WTCC 2010

Play te smem vprašat kako si odgovoril na vprašanje v prijavi pod točko 1?

Vem, sm zdej se boste pač eni posvetil velik časa, da mi boste razlagal to in ono,(vem ,da vam grem z mojim početejem na jetra), če imam prav sem dal v anketi Race on, pa ne bom trdil no.

Če bi mel paypal bi takoj uredil, do sedaj mi je pomagal zmer Ale in lahko le rečem fino fino hvala.Priznam da nism skror nič bral,se nekaj posvetil tekmovanju itd, ker sem pač mislim (pač nč vedt), da je po večini vse po starem,igral tudi do danes nisem nič, pomoje od marca nekje dalje,ker pač moj pc je u k..., kaj naj še rečem.

No probaval sm tisto gusarsko verzijo,pa tudi ne znam ,žal mi je da sem zajebal, res žal in bom do naslednjič uredil in vozil na polno.Edino da ima kdo tolk srca,plača in mi podari ,kot darilo dodatek,pa sam nakažem keš v pon osebi.Paypala pa nimam (si ga uredim,majku mu),ker pač vse nakazujem banka na banko.

Fantje se opravičujem, ampak mam vročino tako da ne bo nič danes z dirko. Sem mislil da se bom sestavil, pa je brezveze, točk itak ne bo.

Fajn vozte!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...