Skoči na vsebino

Sezona 5 [2011/12]

Recommended Posts

• Odgovori 916
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uf, zanimiv vikend & popolnoma presenečen nad svojo kvaliteto odpeljanih dirk... Q: prišel malo pred 9, pozdravi vse in videl da ste že začeli s Qualy. Hm, malo prehitro je Eržen verjetno prest

Dodal bi še par besed. Kot sem že omenil, je goljufanje izjemno resna obtožba in ni hec. V rfactorju smo naprimer testirali v tyki (anti-cheat klient) in smo bili tisti, ki smo tam testirali enako

Slo-Racing WTCC 2011/12 Champion

Posted Images

Tut jaz mam zdej (spet) ene težave.

Pravkar naredil še zadnje popravke na skinu in sem hotel preverit v špilu. Zalaufam špil, hočem izbrat Zolder, pa ga kar ni nikjer. :o OK...pač izberem eno drugo progo, nakar hočem izbrat WTCC2010...in ga tut ni nikjer!?

Odprem Steam in pogledam v Library kjer piše, da sem ga nazadnje igral 12 dni nazaj...WTF. Za konec pa opazim, da dodatka sploh ni inštaliranega...Nič mi ni jasno. [wall]

To se je tudi meni zgodilo danes in Mitjatu (MitjaP)...beri prejšnji post...zato napaka, de ne dobi serverja.

Inštaliraj še 1x WTCC 2010 dodatek in bo delalo. Sicer nevem, zakaj nam je sploh zbrisalo dodatek.

Priporočam pa, da tudi ostali preverite, če ga še imate :wink:

U, hvala za opozorilo, očitno so vsem dol padli dodatki? Sam sem še včeraj zvečer dirjal, no sedaj ga pa ponovno nalagam. Dobro, da ni 5 minut pred dirko... Hecne ima tale Steam včasih.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...