Mai 134 Napisano June 30, 2015 Share Napisano June 30, 2015 (urejeno) Mark, res bi te prosil za povratno informacijo kako se obnese. Sem imel v mislih kej takega nabavit. Sicer pa obstaja RealHeadMotion, ki nekako simulira vse skupaj: Marko, kako ta app deluje nisem stestiral, bi znalo bit pa moteče, obračanje pogleda, takorat ko tega ne želiš, kar iz tega videa imam občutek, da je to v vsakem ovinku. Kratek, hiter test in opis EDTrackerja... http://www.slo-racing.com/index.php/topic/2301-edtracker-sledilna-naprava-pogleda/#entry94564 Uredil June 30, 2015 - Ma! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 Sem tik pred nakupom OR. Kaj pravite: JA ali NE nakup? Vse posnetke kar sem jih gledal so bili uporabniki nenormalno navdušeni. Vem,da resolucija še ni nevem kako vrhunska,vem,da pride 1x drugo leto nov končni izdelek,ampak vseeno moram doživeti oz.bi rad doživel to izkušnjo. Dobil bi ga po kar ugodni ceni,glede na to po koliko se prodajajo po spletu. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 Če ga misliš uporabljati izključno za dirkanje - počakaj. Resolucija ni najboljša + igre še nimajo najboljše podpore za OR. Ko bo končna verzija zunaj, bo kvaliteta boljša in tudi podpora v igrah se bo takrat definitivno izboljšala... Jaz bi ga vzel zgolj zaradi firbca pa da še kje drugje sprobam, poleg racinga... Samo se nisem niti veliko spuščal v to kje drugje sploh lahko še sprobaš. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 (urejeno) Sem kupil,sprobal,...uuuuuauuu lahko samo rečem Ac norooo dobro. Ps: Hvala Murn za nasvete ampak moral sem ga kupiti in sem kot mali otrok Ko bi me videl,ko sem vsedel v formulo v AC in dal po gasu....noooro. Res je malce slabša resolucija ampak vseeno igralno. Uredil July 9, 2015 - silicijeva dolina 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 11, 2015 Share Napisano July 11, 2015 Do sedaj sem sprobal vse simulacije dirkanja,ki jih imam vključno z Euro truck simulatorjem. Občutki so zelo super. AC je naravnost fantastična za vozit. Končno se dejansko počutim povezan z to igro,saj imaš dejansko feeling za volanom. Morda bi ravno sedaj moral imeti motion simulator,ki bi še posnemal pospeške,kajti,včasih mi postane kar slabo v želodcu,sploh pri zaviranju in pospeševanju,saj da slika možganom podatke,telo pa jih ne občuti Tudi p.Cars je fina za vozit v povezavi z OR. Imasta pa obe igri problem z Ui. To težavo je najlepše popravil Euro truck simulator 2. V tej simulaciji lahko z OR nastavljaš v menijih brez,da bi snel OR. Ko sem si nastavil vse nastavitve grafike in ostalo je zadeva tako realna,da sem se včasih kar ustavil z dirkalnikom in samo opazoval okolico in detajlno izdelane notranjosti avtomobilov. Če sem iskren,komaj čakam na končni izdelek,kajti,že samo dejstvo,da bo končni izdelek vseboval 4K resolucijo je dovolj zgovoren podatek,da ga ziher nabavim. 1 Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Silicijeva, ne vem koliko igraš streljačine ampak dej prosim probaj Arma 3 in poročaj kako dela. Arma podpira free head movement in ima tudi podporo za OR. Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano July 12, 2015 Avtor Share Napisano July 12, 2015 (urejeno) Končni izdelek nebo imel resolucije 4k, temveč 2160x1200 (dva custom made samsung zaslona 1080x1200@90Hz). Je pa res da resolucija ni be all and end all podatek. Verjetno bi lahko dal not 4k samo je treba vedet, da bo mogel OR vedno teči pri konstantnih 90fps. Uredil July 12, 2015 - Gapi Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Na žalost sem zamudil sumer sale na Steamu,ker sem jo imel namen kupiti. Je pa takole,če je Arma 3 na seznamu iger za OR potem ima 100% podporo. Je pa tudi res,da je arma simulacija,kjer je natančnost na prvem mestu in na neko long range merjenje z sniper puško lahko pozabiš,ker so pike kar vidne. Govorim iz izkušenj iz dirkačin,kako pa je streljačinah pa bom moral še probati. Bom še poročal. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Vprašal te je kako dela Arma, ne če ima podporo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Skopušnik ali se meni samo dozdeva ali si ti morda učiteljica,ki rada popravlja besednjak svojih učencev?! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Ja če že odgovarjaš potem odgovori na vprašanje, ne pa da odgovarjaš samo da ne kaj pišeš. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 (urejeno) Končni izdelek nebo imel resolucije 4k, temveč 2160x1200 (dva custom made samsung zaslona 1080x1200@90Hz). Je pa res da resolucija ni be all and end all podatek. Verjetno bi lahko dal not 4k samo je treba vedet, da bo mogel OR vedno teči pri konstantnih 90fps. Ja,imaš prav,ne bo 4K resolucija. Kar se tiče konstantnih 90 fps mislim,da ne bo takšen problem,sploh pri teh grafičnih karticah ki so trenutno na trgu. Sicer pa do naslednjega leta bo preteklo še kar nekaj vode in morda bodo do takrat zadevo še bolj optimizirali. Z mojo grafikuljo imam z OR dokaj konstantnih 120 fps-a,za dk2 pa je minimum oz. optimum 70. Uredil July 12, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Ja če že odgovarjaš potem odgovori na vprašanje, ne pa da odgovarjaš samo da ne kaj pišeš. Offtopic Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 12, 2015 Share Napisano July 12, 2015 Silicijeva, ne vem koliko igraš streljačine ampak dej prosim probaj Arma 3 in poročaj kako dela. Arma podpira free head movement in ima tudi podporo za OR. Kolikor gledam na steam-u Arma 3 nima podpore za VR,tako,da boš moral kupiti program VorpX,ki stane 30€. Lahko pa si pogledaš video kako približno zgleda Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano July 13, 2015 Share Napisano July 13, 2015 Sem mislil da so z apdejti že porihtali podporo. Verjetno bo ob izzidu OR urejeno ker se 2016 pripravlja malo večji update. Predvsem me zanima input lag, ne bi rad da mi slika zamuja ob premikanju. Je pa za probat še Alien Isolation, GTA5, Euro truck sim.... Citiraj Link to post
Recommended Posts