chicharito 3 Napisano January 15, 2018 Share Napisano January 15, 2018 (urejeno) Živjo uporabniki virtualnih naprav... Kot študent sem končno napraskal in našparal za neko spodobno mašino, ki bo podpirala tudi VR... Sedaj pa preden se kasneje spet odpravim v trgovine, je kak uporabnik pripravljen zadevo posodit, za ene par dni, da vidim če bo to sploh laufalo (pa tut, če mi bo sploh všeč) Če komu kje stoji, al pa ne bo pogrešal par dni, se zelo priporočam. Hvala! Lahko je tut DK2, samo da vidim princip. Uredil January 15, 2018 - chicharito Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano January 16, 2018 Share Napisano January 16, 2018 Pred 13 urami , chicharito je napisal: Živjo uporabniki virtualnih naprav... Kot študent sem končno napraskal in našparal za neko spodobno mašino, ki bo podpirala tudi VR... Sedaj pa preden se kasneje spet odpravim v trgovine, je kak uporabnik pripravljen zadevo posodit, za ene par dni, da vidim če bo to sploh laufalo (pa tut, če mi bo sploh všeč) Če komu kje stoji, al pa ne bo pogrešal par dni, se zelo priporočam. Hvala! Lahko je tut DK2, samo da vidim princip. Pozdravljen, dvomim, da ti bo kdo kar tako posodil Oculusa na test (razen kak tesen prijatelj).Po moje boš prej prišel do testa, če se boš zapeljal do koga in ga na licu mesta probal. In če imaš namen kupit, pol raje probaj kar CV1. Za kakršnekoli dodatne informacije, verjamem, da ti bodo ostali uporabniki z veseljem svetovali. Uživaj Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 16, 2018 Share Napisano January 16, 2018 Sony VR jaz rentam itd, če bo kdo rabil info@playgame.si Na hitro razberem, da ni veliko denarja, moje mennje je, anjcenje ps4 200e, vr 200e, za 400e se dobi dobr vr, res pa da boš igral na konzoli, to je moje mnenje za najcenejše izdelke... igraš pa lahk sm gt sport Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 16, 2018 Share Napisano January 16, 2018 Vseeno preizkusi, ce le imas moznost. Lahko si eden od tistih, kot jaz recimo, ki nikoli ne bo prebolel motion sickness. Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano January 16, 2018 Share Napisano January 16, 2018 Razumljivo, da ni kar tako posodit nekemu neznancu.. je bilo bolj iz obupa, ampak poskusit pa vseeno ni greh. Sej, če slovenske trgovine nebi ble tolk za cajtom in bi imele kakšen Oculus ali Vive nekje na displayu in za demo-at, ne bi toliko jamral. Bi samo skočil poizkusit. Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano January 16, 2018 Share Napisano January 16, 2018 Zivjo Če si kje blizu Italije (Tiare shopping center-Villese)IKEA. Imajo tam http://www.wearena.eu/dove.html. placas vstopnino in si cel dan notr. Imajo tudi dva F1 simulatorja. Lp 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 17, 2018 Share Napisano January 17, 2018 Če si blizu Dunaja, greš lahko pogledat našega prijatelja Timona v VREI https://www.facebook.com/vrei.official/ Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 14, 2018 Share Napisano March 14, 2018 Nekaj podobnega bi pričakoval tudi od iRacinga, samo se to ne bo zgodilo. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 15, 2018 Share Napisano March 15, 2018 In kaj lahko kupiš za teh 15$ pri njih... naj ugibam, nič.. Torej, dali so ti mamac da kupiš še kaj in pri cenah ki jih imajo ni to niti 5% popusta Če bi bili take face bi ti na kreditno nakazal teh 15$. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 15, 2018 Share Napisano March 15, 2018 (urejeno) Kaj sploh veš kako sistem deluje na njihovi platformi? Podobno kot na Steamu lahko tudi na Oculus strani kupiš igre.Nekatere so tudi za 15$ Imajo dnevne ponudbe super iger, ki so znižane na 15$ ali pa še manj: https://www.oculus.com/experiences/rift/ Uredil March 15, 2018 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2018 Share Napisano March 16, 2018 Ampak a veš da v tem primeru spet oni "pokasirajo" ? Minusi ne spremenijo dejstev Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 16, 2018 Share Napisano March 16, 2018 Kam pa iRacing nakaže denar, ko serverji padejo in so nedosegljivi? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2018 Share Napisano March 16, 2018 Khm... no pa dejmo... Brez da bi moralo karkoli crknit sem v 8 letih dobil cca 40$ samo zato ker sem član iRacinga ... Sem zato ker sem včasih vozil v sezoni tudi po dve serije se je v 8 letih nabralo še nekaj čez 200$ credita... beat this By the way.. berem forume, ni crknilo prvič , so vam pa prvič kaj za to dal Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 16, 2018 Share Napisano March 16, 2018 Kam pa ti nakažejo kredite? Na kreditno? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2018 Share Napisano March 16, 2018 Ne, tako kot oculus da kredite... sam da jih je več,velik več.. pa sam zato k uporabljam ... kolk pa da Oculus če imaš samo plastiko na glavi tolk in tolk ur ? Se pravi iRacing > Oculus Citiraj Link to post
Recommended Posts