Skoči na vsebino

Nakup čelade za gokart CIK-FIA gomologacije

Mitja Bonča

Recommended Posts

Ima pomoje možakar kar nekaj rabljene robe, pa preveri http://www.mlm-sport...om/kontakt.html

Se morm pohvalt, pomoje imam za mesec ali popreje shifterja 42hp v garaži, komaj čakam.... [dance]

Niti en mail iz strani ne dela, čudno!

Play: kva maš za enega? Greva mal trenirat skupaj? Jsz tut komi čakam.

Od kje si doma? Jaz sem v Lj, drugače ima kart doma v Črnem Vrhu (nad Idrijo).

ps: jst mam Birela, 48 konjev.

Kak da ne, pomoje da ja , edino da bi šli v tujino?? Hm, če najdem kje osebni gsm od njega poročam.

Bonča nič posebnega Birel gištel je malo v letih ampak še zelo dobr, zavore so hude, pa TM9 agregat, sicer pa je kart čist za Raceland nastavljen, tako da se ga ne bom veliko dotikal.Dokler ga ne probam ga ne bom hvalil, je pa njemu, ki ga prodaja nalomil že dvakrat rebra in zato prodaja hehe...

Ne, ne, oni so šli že neki časa nazaj živet v Koper, hišo v Straži prodajajo ali so jo celo že, sm pol sem en dan čul, da naj bi šli v tujino v IT,sm malo dvomim, zna pa bit vse možno.

Play, ga še nisi kupil?

Sem mislu da si ga že. Dej gremo enkrat v Italijo, prej kot se Krško odpre - boš še malce sveta videl ;)

Jaz sem bil prejšnji teden na eni dirki (pa nisem vozil) v Latisani, ta vikend grem pa na slovensko državno v Jesolo - najbrž.

Sam neki prav za dež v nedeljo.

Btw, kdaj ga pa misliš nabavt? Ja moreš biti kar dobro fizično pripravljen za te žvali, čene ti res lahko vse polomi.

Murn itk da bom, hmmm ko bo lepo vreme ga grem najprej sprobat, kupil ga bom 99%, sva že zmenjena, problem je ker nimam časa, pomoje bom jaz letos le 3,4 vozil v Krškem. Ma delam svetk in petk....