Mitja Bonča 583 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 Prodaja kdo čelado za gokart mogoče? Jo morem nabavt, pa so nove full drage. Mora pa biti (pomoje) Snell 2010 homologacije. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 Ima pomoje možakar kar nekaj rabljene robe, pa preveri http://www.mlm-sportstil.com/kontakt.html Se morm pohvalt, pomoje imam za mesec ali popreje shifterja 42hp v garaži, komaj čakam.... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 6, 2013 Avtor Share Napisano March 6, 2013 Ima pomoje možakar kar nekaj rabljene robe, pa preveri http://www.mlm-sport...om/kontakt.html Se morm pohvalt, pomoje imam za mesec ali popreje shifterja 42hp v garaži, komaj čakam.... Niti en mail iz strani ne dela, čudno! Play: kva maš za enega? Greva mal trenirat skupaj? Jsz tut komi čakam. Od kje si doma? Jaz sem v Lj, drugače ima kart doma v Črnem Vrhu (nad Idrijo). ps: jst mam Birela, 48 konjev. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 Mislim da tale MLM ne obstaja več...in tudi niso več v Straži. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 Kak da ne, pomoje da ja , edino da bi šli v tujino?? Hm, če najdem kje osebni gsm od njega poročam. Bonča nič posebnega Birel gištel je malo v letih ampak še zelo dobr, zavore so hude, pa TM9 agregat, sicer pa je kart čist za Raceland nastavljen, tako da se ga ne bom veliko dotikal.Dokler ga ne probam ga ne bom hvalil, je pa njemu, ki ga prodaja nalomil že dvakrat rebra in zato prodaja hehe... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 A si v zadnjem času kak avto vidu pred hišo? K jst ga nisem že lep čas se mi zdi Sicer se ne peljem glih pogosto mim, pa vseeno... Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 Ne, ne, oni so šli že neki časa nazaj živet v Koper, hišo v Straži prodajajo ali so jo celo že, sm pol sem en dan čul, da naj bi šli v tujino v IT,sm malo dvomim, zna pa bit vse možno. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Play, boš dal za probat, če boš nabavil? 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 7, 2013 Avtor Share Napisano March 7, 2013 Play, ga še nisi kupil? Sem mislu da si ga že. Dej gremo enkrat v Italijo, prej kot se Krško odpre - boš še malce sveta videl Jaz sem bil prejšnji teden na eni dirki (pa nisem vozil) v Latisani, ta vikend grem pa na slovensko državno v Jesolo - najbrž. Sam neki prav za dež v nedeljo. Btw, kdaj ga pa misliš nabavt? Ja moreš biti kar dobro fizično pripravljen za te žvali, čene ti res lahko vse polomi. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Murn itk da bom, hmmm ko bo lepo vreme ga grem najprej sprobat, kupil ga bom 99%, sva že zmenjena, problem je ker nimam časa, pomoje bom jaz letos le 3,4 vozil v Krškem. Ma delam svetk in petk.... Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Kontaktiraj še Jernejca; http://sportstilcup.com/si/index.php Citiraj Link to post
Recommended Posts