daks 193 Napisano December 29, 2015 Avtor Share Napisano December 29, 2015 Bom kar tu vprašal... Po formatu compa in namestitvi win 10, mi vedno, ko prižgem comp, napiše "resuming from hibernation", čeprav sem shut down-ov prej. Sej me nebi brigalo, ampak comp prodajam, pa bi rad da je tko kot je treba.. No pa ko sm ravno v tej temi, kjer sem zgoraj opisoval problem s HDD-jem - disk mi še vedno dela BP, en čas meče opozorila ven, en čas ne. Pregledal večkrat z različnimi programi, ne dobi slabih sektorjev ali karkoli drugega. Me pa jezijo tela opozorila, ker sem zarad tega mogu nabavt nov disk, iz istega razloga kot zgoraj, da ne bo kupec mislu, da sm ga nat***. No, če ima kdo kakšno idejo glede "hibernacije", pa prosim za nasvet. Citiraj Link to post
Miha_1st 119 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 V power options izklopi hibernation in poročaj če bo kaj drugače. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano December 30, 2015 Avtor Share Napisano December 30, 2015 Pred 20 urami , MihAE je napisal: V power options izklopi hibernation in poročaj če bo kaj drugače. Še vedno isto... Hmmm???? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano December 30, 2015 Avtor Share Napisano December 30, 2015 Zgleda da zdaj bo - v nadzorni plošči, kjer določaš kaj naredijo gumbi za izklop/spanje, je možnost "omogoči hitri zagon (priporočeno)". Po defaultu je obkljukana, in ko sem jo odkljukal, je potem šlo normalno... Citiraj Link to post
Recommended Posts