Ale 472 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Jaz se moram pa opravičit za včerajšnjo neudeležbo! Če sem iskren, sem čisto pozabil, da smo prestavili na torek, ko pa sem šel zvečer, malo pred 20.uro na forum, sem pa opazil, da je dirka...Pol pa, ko sem hotel inštalirat mod, mi ga pa ni pravilno inštaliral in sem mel kar skos še 08 letnik v meniju. Ne vem zakaj ni šlo, ker na prvi dirki nisem imel teh težav. Sem nekajkrat probal, pol je pa časa zmanjkalo... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 neresnost Kurenta, maxl banaj ga Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Kva še čakaš Ej je danes kdo za Megane mod in Orchard Lake progo? Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 . Horvat, pazi na druge!! Po dolgi ravnini v hrib si v zaprt desni zavoj priletel k raketa. Če se ne bi zaletel v tistega pred tabo bi končal veš kje... naslednjič bo DQ za takole. Čeprav je fun dirka, se ne rabite zaletavat. Evo mene, kot prvo se opravičujem komur sm škodovau, prosim razumite me, to je bla moja prva online dirka na rFactorju Ampak sami veste kako je... probaš malo, pa še malo, pa še malo več pol pa koga malce porineš Vseeno mislim da je bla dirka super in tudi sam sm z mojim rezultatom zadovoljen (8. na kvalifikacijah, 7. na prvi in 4. na drugi dirki). Priznam parkrat sm hotu z glavo čez zid ampak sm se držau pravil, tudi ostali so bli do mene fer in to spoštujem (kr gdaj najdeš kakega nooba ki ... no comment) Drugače sm res uživau Dobro zdaj ker me že za jezik vlačite, že v štartu organizacije ste pogrnili na izpitu- zakaj- zdaj vam bom povedal, kje je tukaj v prvem postu naliman pravilnik??? ni ga!!!! Vsaki dan prihajajo novi uporabniki in novi sim racerji na forum med njimi je tudi dosti začetnikov ,ki še ne vedo kako pa kaj se streže oz. se obaša na dirkah, Pa pustimo zdaj Sporiša, kaj pa ostali ste kateremu predlagali naj si pravilnike malo prebere, ste kateremu predlagali naj naredi vsaj enih 100 krogov na pisti z PC-jem v guzvi??? ITD................... NE, Zdaj ko je konec dirke pluvate po njih in jim grozite z BANOM, še v nobenem postu nisem zasledil , da bi kateri rekel kaksno dobronamerno besedo rekel kateremu od novih sim racerjev, TUDI VI STE ENKRAT BILI ZAČETNIKI! Malo drugačen pristop izberite do novih, pa se tudi takšne stvari ne bodo dogajale, oz. se bodo udeležbe na dirkah tudi dvignile. Gdo bo še prišel nazaj če ga že na prvi dirki okrcate na mrtvo in mu zbijete moralo na nulo? Svoje egote filajte kje drugje pa tudi ta forum prišel na višji nivo! RACE FOR FUN S tem se malo strinjam, vsi ste bli začetniki, tko kot sm to jst in prosim bodite malo razumljivi, drugače jst sprejmem usako pripombo, np. Ampak se lahko najdejo ljudje, ki to ne sprejmejo in pol se takih dogodkov ne udeležujejo, tko da če hočete obdržat folk pri tem, prosim, malo razumljivosti 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 20, 2013 Avtor Share Napisano February 20, 2013 Sej zastopimo da ste novinci in nevajeni v gužvi vozit Mogoče sem tud jst mal pretiraval, ampak ko sem na dirki gledal kaj delate..... Glavno da se ne bodo ponavljale pizdarije! Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Sej zastopimo da ste novinci in nevajeni v gužvi vozit Mogoče sem tud jst mal pretiraval, ampak ko sem na dirki gledal kaj delate..... Glavno da se ne bodo ponavljale pizdarije! Hehe ne ne nebo več velkih problemov sej u drugi dirki sm se že malo bolj stabilizirau Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Upam da bodo Megani, ker vseeno bolj letijo Glede dirke, pa tako: Je tako že 100x napisano eno in isto, upam, da se bo prijelo tistih, ki ne pazijo oz. ki za vsako ceno ne spustijo hitrejših naprej (cikcanje na polno). Tudi štarti so že večkrat povzročili slabo voljo in mislim, da bi vsi lahko štartali bolj z glavo kot z nogo, sej dirka ne traja en krog. Pa tudi modi za fun dirke so taki, da načeloma ni velikih razlik (razen par alienov ). Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Kdo lahko hosta danes ob 8h? Eno fun fun dirko? Megane, Orchard Lake? Citiraj Link to post
Recommended Posts