Skoči na vsebino

Škoda Octavia CUP Salzburgring 19.2.2013 [rFactor]


skopusnik

Recommended Posts

Dobro zdaj ker me že za jezik vlačite, že v štartu organizacije ste pogrnili na izpitu- zakaj- zdaj vam bom povedal, kje je tukaj v prvem postu naliman pravilnik??? ni ga!!!! Vsaki dan prihajajo novi uporabniki in novi sim racerji na forum med njimi je tudi dosti začetnikov ,ki še ne vedo kako pa kaj se streže oz. se obaša na dirkah, Pa pustimo zdaj Sporiša, kaj pa ostali ste kateremu predlagali naj si pravilnike malo prebere, ste kateremu predlagali naj naredi vsaj enih 100 krogov na pisti z PC-jem v guzvi??? ITD................... NE, Zdaj ko je konec dirke pluvate po njih in jim grozite z BANOM, še v nobenem postu nisem zasledil , da bi kateri rekel kaksno dobronamerno besedo rekel kateremu od novih sim racerjev, TUDI VI STE ENKRAT BILI ZAČETNIKI!

Malo drugačen pristop izberite do novih, pa se tudi takšne stvari ne bodo dogajale, oz. se bodo udeležbe na dirkah tudi dvignile. Gdo bo še prišel nazaj če ga že na prvi dirki okrcate na mrtvo in mu zbijete moralo na nulo?

Svoje egote filajte kje drugje pa tudi ta forum prišel na višji nivo!

RACE FOR FUN [dance]

Link to post
  • Odgovori 127
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vsak, ki ma 5 min časa pa lahko dela kraval skoz? Eni si preveč k srcu ženete stvari......Podpiram skopušnika, ker tele neumnosti z nesrečami se vlečejo iz dirke v dirko, leta in leta......Kot da je

Dobro zdaj ker me že za jezik vlačite, že v štartu organizacije ste pogrnili na izpitu- zakaj- zdaj vam bom povedal, kje je tukaj v prvem postu naliman pravilnik??? ni ga!!!! Vsaki dan prihajajo novi

Set lahko dam že zdaj... najdete ga pod "default", ga uporabite, hlajenje mašine zmanjšate na 2 in upate, da je ne raznese

Če se boš šel ti prvič smučat na Pohorje, ti tudi nobeden nebo govoril kako naj se smuča, a si se že prej kje smučal in naj paziš na ostale...mislim da so neke osnove obvezne, če se že prijaviš na dirko...se ne rabi pisat pravilnika za neke stvari, ki naj bi bile samoumevne ;)

Link to post

Prvič sem vozil z vami.Qalifikacije ste vsi sekal ker ni mozno vozt pod 1:36 da sta obe gumi na cesti oz. ena stran na robniku.

Prva dirka me je en v prvi šikani napiču in sm mugu celih 9 krogu odpelat s postran volanom.

Druga dirka vredu sm Nidl se bo mogu še naučit pravila dirkanja.

Če se dirka se naj dirka POŠTENO, pa bomo videli kje smo.

Link to post

Sekali ja, pol bi 1 32 :D..............

Drugače pa kaj bi rekel glede pravil.....Sej pa vsi vemo zakaj se gre, problem je ker se sttvari ponavljajo, res ne vem zakaj se ne da štartat normalno in malo predvidevat stvari. Ajde saj se zgodi, sam ob vseh restartih pa bi lohk počasi se kaj prijelo. :)

Naslednja dirka bo v ponedeljek, Megani na Red Bull Ringu, podrobnosti soon :)

Link to post

Qalifikacije ste vsi sekal ker ni mozno vozt pod 1:36 da sta obe gumi na cesti oz. ena stran na robniku.

grab071.jpg

grab072.jpg

Tole ni bil moj najboljši poskus, tako da je tale glede 1:36 res malo pretirana :)

Če si hotel biti konkurenčen, si moral pozabiti asfalt in misliti bolj na robnik... jaz sem tudi rekel, da bom mel 2 gumi na asfaltu med dirko, pa enostavno ni šlo... trudil sem se, da ne pridobim nepravično proti onemu spredaj, drugače pa gasa.

Dirki sta bili super, na prvi sem kar hitro naredil manjšo napako in zaostal ključni 2-3s za Pekom in Jocojem, zato sem cruizal za njima na P4. Bonča je bil itak alien.

Na R2 pa sem... ne vem zakaj... hlajenje spremenil iz 2 nazaj na 3 in glej ga zlomka, v ogledalu so se avti kar večali in me prehitevali, jaz pa sem komaj ostajal v zavetrju. Pek se je malo zabaval z mano, vseeno pa je bila super dirka, če bi škoda na ravnini imela še kaj žmohta, bi verjetno s Troštom udarili en troboj za zmago :)

Link to post

Ma te škode so narejene k tanki :) Kaj jambrate :P

Sicer je pa tut tko, da mora vsak sam mal okol sebe gledat. Če ne gledaš, pol ne vidš da en v prvem ovinku ni bremzal in leti na polno. Če pa gledaš, se mu lahko pa probaš izognt, da ni treba pol na forumu tople vode odkrivat.

Fun dirke so fun dirke. Zato, da community raste, da se malce zabavamo - ne pa da po vsaki dirki folk na polno pizdi kako so vsi ostali nesposobni.

Uredil - Matjaž Murn
Link to post

Skopušnik, da ne načenjam nove teme, bi kar tukaj začel debato. Za avte so super MEGANI :D. Jih imam v zelo lepem spominu ( ja ja, čeprav je renault :) ) na eno zlato obdobje rfactorja (vedno po 30 ljudi na public serverjih, to so ble res epske bitke) , z njimi super dirke, izenačene, napete. Pa ravno prav hitri so.......en top modov verjetno za rfactor! V razmislek :)

Ja Megane mod je bil eden najboljših.

Se čisto strinjam, tudi jaz sem veeeliko prevozil na public serverjih, kjer je bila vedno gužva, in pa uta proga, ki ima tudi oval (kva je že)?

Res zakon.

Ta mod bi morali uporabiti.

Link to post

Sekali ja, pol bi 1 32 :D..............

Drugače pa kaj bi rekel glede pravil.....Sej pa vsi vemo zakaj se gre, problem je ker se sttvari ponavljajo, res ne vem zakaj se ne da štartat normalno in malo predvidevat stvari. Ajde saj se zgodi, sam ob vseh restartih pa bi lohk počasi se kaj prijelo. :)

Naslednja dirka bo v ponedeljek, Megani na Red Bull Ringu, podrobnosti soon :)

TO!

A se dan prestsviti na Nedeljo (isto uro)? please :oops:

Ker jaz drugi teden nimam časa popoldne (delam).

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...