Mitja Bonča 583 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Ok - 2 koleci OBVEZNO NA PROGI! Velja. Citiraj Link to post
titostar 4 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 mene zal nebo.pa drugic Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 ja ker neumn start kr rdece svetjo pol pa ugasne pa kr nepokaže zelen WTF !!! štartal sem pa ko so ugasnile rdeče in mi je napisalo prehiter štart.. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 19, 2013 Avtor Share Napisano February 19, 2013 Sporiš, če je tišina je TIŠINA! Ne rabiš 3 kroge prosit za restart! Je bil na vsaki dirki 1x, za vsak izlet in bump pa ne bomo restartal. Kaj hudiča delate na štartu? Na pol ciljne ste bli vsi okrog obrnjeni. Horvat, pazi na druge!! Po dolgi ravnini v hrib si v zaprt desni zavoj priletel k raketa. Če se ne bi zaletel v tistega pred tabo bi končal veš kje... naslednjič bo DQ za takole. Čeprav je fun dirka, se ne rabite zaletavat. Lemut - kaj ti na štartu delaš? 2x si potegnil preden se je prva rdeča na semaforju nažgala. In poleg tega da si potegnil si še unga pred sabo porinil 3m naprej. Halo!? Mislim da Nidler - kaj ti vijugaš po celi cesti? Ob branjenju pozicije se lahko linijo spremeni 1x, ne pa 24x. Škufca, do naslednjič popravi ime in priimek v igri. Glej prvi post! Naslednjič bo ena bolj normalna proga, da se ne bo toliko sekalo. Kdor bo na naslednji delal zgago bo direkt bannan in imel prepoved udeležbe nadaljnih dirk. Ti Sporiš pa sploh, ker si jo enkrat že imel in si bil tokrat pogojno. Sicer pa čestitke zmagovalcem 1 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Se strinjam s Fabijanom, ker na štartu sem bil vsakič čisto stolčen, potem pa ko hočeš prehitevat cikcakajo kot da so na ladji. Upam, da bo naslednja steza bolj zaprte narave kot ta, ker tko ne grejo te avti nikamor . Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 2 Lepe dirke, kar nekaj bojev,... skoda samo da je bla prehitra proga za tele skodice Drugič mal bolj zavita Čestitke Bonči Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Zakon tale mod, dobri ste pobje ni kaj Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Q: Dobro, sem pazil da ne bi preveč sekal, mislim da v normativih. Good p4. R1: Slab štart in potem več ali manj osamljena vožnja na p5. Čestitke Bonči! R2: Dober štart, po napakah drugih in epskim bojem z Erženom wheel to wheel, nadalje sumim na namerno popuščanje Glavača, mi uspe zmagat. Zanimive dirke spredaj, čeprav za moj okus je mod prepočasen. Naslednja fun dirko bom probal organizirat jaz s čim hitrejšim ravno tak v rfactorju. Seveda pa so tudi škode dobrodošle Kvalifikacije: Rezultati DIRKA 1! Rezultati DIRKA 2! P.S.: Skupušnik, mi je všeč da ne toleriraš in da delaš diktaturo. TO JE TO, red mora bit! 2 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Naslednjič bo ena bolj normalna proga, da se ne bo toliko sekalo. Kdor bo na naslednji delal zgago bo direkt bannan in imel prepoved udeležbe nadaljnih dirk. Ti Sporiš pa sploh, ker si jo enkrat že imel in si bil tokrat pogojno. Pa kaj zdaj že lahko vsak kateri ima 5 min cajta na tem forumu bana ljudi kar povprek , ma sreča da nisem več tak aktiven tukaj, ker bi zlomil enemu tilnik za takšne grožnje c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Vsak, ki ma 5 min časa pa lahko dela kraval skoz? Eni si preveč k srcu ženete stvari......Podpiram skopušnika, ker tele neumnosti z nesrečami se vlečejo iz dirke v dirko, leta in leta......Kot da je nemogoče bremzat v prvih ovinkih .......dejmo se mal zamislit 4 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 19, 2013 Avtor Share Napisano February 19, 2013 Iz dirke ga menda lahko banam če sem "organizator"? S prepovedjo dirk je pa že mAxL grozil in jo je Sporiš tudi dobil. Naslednjič bom pač napisal da kdor bo delal zgago naj ne hodi na dirke. Kje je problem? Kot je reku Sennas - red mora bit! 3 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Iz dirke ga menda lahko banam če sem "organizator"? S prepovedjo dirk je pa že mAxL grozil in jo je Sporiš tudi dobil. Naslednjič bom pač napisal da kdor bo delal zgago naj ne hodi na dirke. Kje je problem? Kot je reku Sennas - red mora bit! Se čisto strinjam. Grožnje, ala Zodik, so pa čisto neumestne. Pokaži na progi kaj znaš, čene se raje loti kaj drugega. Tukaj imamo za temo dirkanje. Razumem, da te je razpil... z besedami, ampak takih besed se pa vendarle ne sme uporbljati - so že višek nesramnosti, če ne že kaj drugega. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 Skopušnik, da ne načenjam nove teme, bi kar tukaj začel debato. Za avte so super MEGANI . Jih imam v zelo lepem spominu ( ja ja, čeprav je renault ) na eno zlato obdobje rfactorja (vedno po 30 ljudi na public serverjih, to so ble res epske bitke) , z njimi super dirke, izenačene, napete. Pa ravno prav hitri so.......en top modov verjetno za rfactor! V razmislek Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 19, 2013 Share Napisano February 19, 2013 renoja pa ja ne bomo vozili, se raj s zarjavelimi samokolnicami vozim! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Kar ne morem verjet, da je PEK na Q prehitel Trošta. In to na gamepad 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts