Skoči na vsebino

Škoda Octavia CUP Adria 13.2.2013 [rFactor]

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mitja, se opravičujem. Na delu so bili strici iz ozadja!

LOL maxl you r doing it wrong!

Kaj sta misnla starša, ko sta ti dala ime Mogoče?

OBVEZNO še kdaj tole ponovit. Isti mod, druga proga. :)

me spominja na najbolše wtcc sloracing čase

čestitke erzenu... drugič dobiš tole škodo

Tebi bo pa nekdo moral na tipkovnico dat tipko esc... kaj maš delat ob progi... sem se obakrat vsral da bom koga povozil... :P

Ja dobr je blo. Sploh za prehitevati. V 1. dirki pred šikano sem moral malce bolj zavirati, čene bi priletel v rit vodilnega - in me je zavrtelo. Vse sodelujoče sem moral potem spustiti naprej, če sem hotel priti na progo. Lov se je začel. V 1. dirki sem jih res veliko prehitel, ene 7 ziher. Končal sem na 7. mesto. V drugi dirki je bilo itak bolj na knap, kajti s tem avom je res težko prehitevati - če nasportnik ne naredi napakice, je skorajda nemogoče. Pa še pedalka za gas je malce heca, tako da nimam venomer gasa (kao) do konca. Aleš je to lepo videl ki se je vozil za mano. No anyway, lepa dirka, na kocu 3. mesto v drugi dirki. Z že omenjenim Alešem sva imela kar dobro bitko, na koncu sem moral popuatiti, čene bi lahko oba bila še nižje.

Mod meni ni nevem kaj všeč, je pa zabavno zavozit z vami. Na še kakšno tako dirko, cheers [ok]

Hvala vsem za udeležbo :) Mod je meni super, proga pa ravno tako :) Prvo dirko končal na drugem mestu, drugo pa na petem :) Kot sem predvideval so nekje na polovici dirke gume povsem popustile. Na prvi dirki sem imel okrog 170 stopinj prednje gume in povsem obrabljene :)

Za naslednjo progo bi jaz probal Salzburgring. Precej hitra proga :)