Skoči na vsebino

WRC Targa Florio 29.1.2013 [rFactor]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 117
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidim, da ste se imeli fajn, mi je skoraj kar žal da se nisem prijavil. Čestitke domačinu, Erženu in prvemu zasledovalcu pa vsem tistim ki so končali. Ni simpl celo odpeljati, se mi je parkrat zgodilo

Sporiš je tolk hitr na Targi, da je šel kar v prihodnost.

Frenk Kosi, 54:00

Še dve pomembni stvari:

1. ko končate z vožnjo, počakate da nato še vsi ostali prečkajo cilj (medtem brez uporabe chata!), po restartu pa lahko zapustite server.

2. to je rally in ne "dirka"! Če vas tekmovalec, ki je štartal za vami - dohiti...ga spustite naprej!

In ob 20:30 si poglejte na prvi strani kdaj štartate (popravljena časovnica zaradi odjav) in kdo štarta pred vami.

Ko se začne prava vožnja (kvalifikacije) bo server zaklenjen in se nanj ne boste morali povezati!

Par vprašanj :D

Še šteka komu kaj kadar vozi med drevesi?

Koliko je vaš top speed na koncu, ki ga imate na svojem setupu?

Katere gume je dobro uporabiti? [soft, hard]

In še eno off. Je kdaj komu smrdel G25/27 po zažgani elektroniki? Sicer zdaj v rF ne smrdi toliko, kot v ostalih špilih. Volan pa tudi ni pretirano vroč, enake probleme sem že iskal po netu in je kar nekaj podobnih zadev za najt. Ampak zaenkrat še vsaj dela. :D