Skoči na vsebino

WRC Targa Florio 29.1.2013 [rFactor]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 117
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidim, da ste se imeli fajn, mi je skoraj kar žal da se nisem prijavil. Čestitke domačinu, Erženu in prvemu zasledovalcu pa vsem tistim ki so končali. Ni simpl celo odpeljati, se mi je parkrat zgodilo

Sporiš je tolk hitr na Targi, da je šel kar v prihodnost.

Frenk Kosi, 54:00

Ni lahko, ampak večjih napak ne bo. Avto ima proti mojim standardnim poskusnim zajčkom toliko gripa, da sem mu dal krepko porcijo navora na zadnje gume, da se vsaj malo zabavam :)

Našel sem 2 problematični lokaciji, kjer moraš pazit na bremzanju, ostalo pa je že v glavi ali pa rešuje grip.

Pa tudi če bo napaka, jaz furam brez pacenotes in čisto za lasten užitek, zato bo morebitna zmaga še toliko lepša [dance]

Jaz tudi vozim brez pacenoteov, že od zmeraj. Tudi v Brnsu jih nisem nikoli uporabljal. Kot si rekel, avto ima full gripa (še preveč če menu uprašaš), in z (več) pogona zadaj se da dobiti več turn-in-a.

Mene bolj skrbijo "skrite" ograje in količki, okoli katerih greš mnogokrat zeeelo blizu. Ampak, ne smem se jih dotaknit.

btw, učeraj sem odpelu 32.12.

31 se da, ampak je skoz do konca brez napak.

Hudi cajti :D

Ker sem vsega skup odpeljal 1 pa 3/4 kroga, in pred jutrišnjo dirko tut ne bo kajt cajta, me zanima kako mata torque razdeljen? Jest sm ga dal zadnjič 30:70.. aja pa še za ARB spredaj in zadaj me zanima? Uglavnem rabm več oversteera pa nisem doma da bi setup porihtu za jutri...

PS: vem da je samo fun, sprašujem za setup samo zato ker ti avti sploh nočejo počez :D