baty 484 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Konc meseca naj bi prišla nova verzija nkpro-ja s predelanim vintage-om in in še boljšim filingom na drugih dirkalnikih KUNOS SIMULAZIONI izdelujejo race simulatorje za profesinalno uporabo in nkpro jim je le hobi--žal http://www.youtube.com/watch?v=MUABxXiKcvY&feature=player_embedded Citiraj Link to post
baty 484 Napisano August 13, 2011 Share Napisano August 13, 2011 testiranje nove verzije http://www.youtube.com/watch?v=tSc2cI1l4lU&feature=player_embedded Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Ko sem videl kako letijo fiati po zraku sem prasnil v smeh in takoj podvomil v fiziko te igre Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Po moje ima NetKar eno boljših fizik, samo netcode jih zajebava... ampak kaj pa jaz vem - sem samo dosti vozil in užival v igri Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Glede na to kako se odbijajo ni tolk problem netcode ampak bolj fizike... ko se dotaknejo zgleda kot da ostanejo brez mase Moram pa enkrat probat tole... a je še demo z fiati al so samo tisti brecli od formule ? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Kar nekaj sem bral o temu pri LFS (v zadnjih mesecih je bila to ena glavnih posodobitev). Tam je bil problem prepozen "object detection" in ko je stik dejansko zaznalo, sta bila avta "en v drugem", fizika pa nato hoče to poravnati in ustvari se "katapult". Probaj demo pa boš videl... tako zabavne fizike po moje nima nobena druga igra in tudi realnost je top3. IMHO seveda Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Kar se fizike NetkarPro tiče, je po moje še malo pred iRacing'om. Wyatt Gooden je že velikrat rekel, da se najbolj povezanega z avtom počutiš pri NKP. Je dirkal z F1600 in je kar bliz realni. Je pa en minus, da ni skeniranih prog. Če bi ble proge in boljš Netcode, potem bi večina vozila NKP. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Tut jst mislim, da ima NKPro veliko šibkih točk, vendar fizika ni ena izmed njih... Če bi vse ostalo poštimal (online je čist sekret), imeli več dirkalnikov, prog,.. Bi več ljudi vozilo tole... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Prog je ogromno... očitno se bo treba počasi navdušit tudi tu za kak event, magari demo content Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Že res da jih je ogromno. Samo sem se razvadu pa mi ni da bi vozu na progah ki niso lasersko skenirane Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Ah ja... lahko pa vsaj pelješ NK avte po Blackwood GP Citiraj Link to post
baty 484 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 netcode-collision problem ki je "razumljivo"odganjal ljudi od online dirkanja nkpro http://www.youtube.com/watch?v=kngv-DILNGQ http://www.youtube.com/watch?v=BJwz_u_6iWY&feature=related lahko si bil srečen če vsaj na eni od destih dirk nisi naletel na te zadeve Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Ah ja... lahko pa vsaj pelješ NK avte po Blackwood GP A to je LFS Blackwood?. Sem tolk prevozu tam, da je še vidt ne morm lol Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 LFS BL1. Meni je kar težko odpeljat pameten krog. Če si je naveličan, bom samo Itak se spravljam nazaj k iRacingu, ker mi naročnina samo lebdi mimo Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 14, 2011 Share Napisano August 14, 2011 Hehe dober letijo po luft Mah dokler tega ne popravijo ne bom sprobaval, se pa spomnin da res ni bil tako slab, ko sem ga pred leti probal... Citiraj Link to post
Recommended Posts