Ale 472 Napisano February 22, 2011 Share Napisano February 22, 2011 Filmček ne dela Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 22, 2011 Share Napisano February 22, 2011 EHHHHHHHHH že par dni mam probleme z youtub-om Direkt ne morem nič gledat-ne dela video-tudi moje videje image Lahko gledam le če grem na njegov kanal image2 Isto tukaj.Če jih admin spravi v okvir ,deluje ,ko pa grem na stran youtube pa ne Ko sem na moji strani urejal video,mi je tam delal v okviru,pa sem mislil da video ne bo delal le meni ehhh!!! ps.problem je z mojim mozzila firefoxom..s chrome dela brez težav Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 23, 2011 Share Napisano February 23, 2011 Ehh ,sploh nisem vedel,soo mi ga skenslal z jutuba zaradi "prečudovite muzike"eheheeehheeh osella sunday cup Nč,kontakti kar naprej nagajajo,je pa trdnost neta sedaj VELIKO boljša,lažje si zraven nekoga za dvoboje imet!!! TA IGRA JE ZA TISTE,KI LJUBIJO SIMULIRANJE DIRKALNEGA AVTA NA CESTI .Kdor pa pride iz raznovrstnih online tekmovanj ,bo pa kar zamajal z glavo po tako skopi izbiri opcij za online dirke!!! Za enkrat omogoča le resne dirke z veliko mero pazljivosti!!!!!!! Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Še ena fun dirka z osello ..v resnici posnamem le takrat,kjer MI GRE in se -dajam-z nekom http://www.youtube.com/watch?v=mHt2-1AuID8 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Danes sem med čakanjem na dirko zvečer končno stestiral svojo licenco kot se šika Spravil sem se na Trento Bondone z vintage zadevo. Prej sem parkrat hotel prit gor pa več kot minuto nisem zdržal. Zdaj pa kar v 2. poskusu do konca. Čas je bil 13min 12s, s tem da me mučijo hairpini - komaj se navajam na 900° Med tednom bo cilj priti pod 13min Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 7, 2011 Share Napisano March 7, 2011 Tudi mi smo ta vikend vozil tale hill climb- več kot 6min vožnje ni zneslo.. s tole vintage zadevo pa sploh ne- bremz sploh nima? :wink: Je mogoče kdo že kaj probaval modane proge dajat v igro? monaco in še ena mi delata bp, npr monza pa ob inštalaciji hoče gtr2 cd1?! ok razumem da je proga konvertirana, ampak da rabm orginial cd za install?! se da vsaj z gtr evo to rešit? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 7, 2011 Share Napisano March 7, 2011 Ne ne da se, ker gre za drugo igro. Podobno foro imajo tudi pri nekaterih progah za igro rFactor. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 7, 2011 Share Napisano March 7, 2011 to pa je pol neki najbl neumnega kar sm vidu od modov. gre tole vsaj čez če imam samo image gtr-a? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Evo, probal še Fiata 500 na HC... 12min19s. Splača se met dobro podvozje, tudi če je zelo podhranjen proti Vintagu Je pa res, da bom počasi nekatera zaporedja ovinkov shranil v spomin in bo še lažje... Edit: poletel še z Osello... 11min06s Treba bo še nekaj kruha očitno pojest Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 14, 2011 Share Napisano March 14, 2011 Zdravo fantje! Po dolgem času sem spet našel čas da se malo usedem za volan, in sem res po dolgem času (mislim da je preteklo več kot eno leto) spet malo vozil netKar pro, pa sem malo gledal prejšnje poste in je veliko nekih dodatkov in fixov, bi se dalo enmu na kratko povedat kaj rabim da is malo updejtam svojo verzijo, pa kere se da še nove (stare) avte dobit za to igro? Mam pa V 1.1 public beta, pa zanima me če se tele dodatke in fixe samo čez inštalirat in igrat, al moram spet kakšno aktivacijsko kodo vpisovat?? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano March 14, 2011 Share Napisano March 14, 2011 Zdravo fantje! Mam pa V 1.1 public beta, pa zanima me če se tele dodatke in fixe samo čez inštalirat in igrat, al moram spet kakšno aktivacijsko kodo vpisovat?? klik Inštaliraj,kot da je nova igra.(tvoj profil se auto. prenese) Demo je isti, kot vedno je v igri,in boš vozil le 1600. ------------------------------------------------------------- Lepo je videt-SREČAT slovenca online(sripletix),kr leti s "fičotom" po stezah Pa še ena online dirka -prvenstvo http://www.youtube.com/watch?v=hIAmb-VbkRo Igramo pa na full mode,ki je totalno hard core opcija....klik Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 14, 2011 Share Napisano March 14, 2011 Hvala za link! A si dowloadam samo tist update, al moram celo novo beta verzijo prenest? Potem se pravi da ko inštaliram se mi direkt profil prenese in samo igram? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano March 14, 2011 Share Napisano March 14, 2011 Hvala za link! A si dowloadam samo tist update, al moram celo novo beta verzijo prenest? Potem se pravi da ko inštaliram se mi direkt profil prenese in samo igram? Celo novo-potem pa še update -FIX JA Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 15, 2011 Share Napisano March 15, 2011 ok, hvala za navodila, poročam če bo uspelo, hehe Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 16, 2011 Share Napisano March 16, 2011 No mam en problem... nevem če je meu kdo kaj podobnega al je pr men čist specifika: Downloadal sem si verzijo 1.3, razpakiram iz rar datoteke na disk G: (mam 4 diske), in zdej ko odprem disk G: vse vse skup zašteka, in se nič ne odziva. Prtisnem ctrl alt delete, naopiše disk G se ne odziva. Sem mislil da je zarad česa drugega tak problem, razpakiram še v F disk in je na temu isto, in zdej sta oba diska čist neuporabna, ker vedno zamrzne sistem in moram zavsako resetirat comp. Ma kdo kakšno idejo kako naj te datoteke pobrišem?? Citiraj Link to post
Recommended Posts