Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

Ne baty nism nabavu. Bom pa zihr kupu v kratkem. Problem je samo da nimam paypala niti kreditne kartice [wall]

Drugače sm pa zdele odpeljal ene 10 krogov in čas je padu na 1.41. Sm mogu samo v profilerju povečat stopinje, ker 240 stopinj je blo čist premal..

Ah sm mislil, ko si napisal za spa cesto......Žal demo omogoča le f1600 in pa cesti crema in prato...Kar pobereš dol z neta bo vse zaklenjeno :)

Heh. Tud jst s 300 na 540...ma pravijo da je najbolje met 900 itak ma potem vsak avto svoje stopinje, nato v menuju večaš in nižaš steer ratio.......

Nisem pa še probal to.In dvomim da bom :)

No,tako madžari približno načrtujejo delovanje sistema [champ]

hopefully we can start a I. Beta Championships at this weekend:

All champ in rookie, for easier beta testing.

After beta plan:

Rookie chmps: 10 laps races

Demo (f1600 and demo tracks)

f1600 (f1600 and more tracks)

abarth rookie (abarth and easy tracks)

D chmps: 12-15 laps races

abarth (abarth and medium dificult tack)

f1800

C: 15-20 laps

f2000

B:

ftarget

A:

ks2

PRO:

diferents cars, one race/week and more ideas

FUN:

first fun chmp:

Road to ks2 (from f1600 to ks2, trough all open wheel car)

We making a timetable for easier race planning for users.

and more updates, and ideas...

Res super ideja!! [it] Zdaj ne vem ,če bodo ta program delili tudi s drugimi resnimi serverji.Sam je res super pogruntano.Učeraj sem se z enim zataknil z gumami(posledica volan malo počez),ker je iskoristil mojo nepazljivost,pa nisem hotel izgubit na hitrosti in sem ga poskušal mal zapret,pa je na koncu sledila kazen [it],in to kr konkretna 0.1 minusa :roll:,ZA ENKRAT ŠE NEVEM ,ČE SE KOMU ZABIJEŠ V RIT,KAKO SISTEM KOGA OD UDELEŽENCEV KAZNUJE .Bomo že spoznal :roll:

Jst zaenkrat sem resno probal,potreniral le f1600 prato short(kjer vem da sem res hiter)za best lap,ta kombo set se da tudi z demotom!!!probajte kaj,da svetu pokažemo,kje smo KEKCI doma :D

Kako kaj šiba netkar pro?? [iz]

Že šel v pozabo a!! [krniki][it]

Nč. Po parih dneh vožnje kot poskusni zajček,se zadeva počas oblikuje!!

Tako zgleda osebna tabela,

tako pa tabela po končani dirki!

Če bo koga vsaj malo "zasrbelo",da poskusi dirkat na( nk world),mora ,ko se registrira prilepit svoj guid,lahto to poštimaš tudi potem v edit profile

ki ga kopira v igri nkpro menuju,v driver profilu

En dan pa sem si dal veselje za nardit ta micen ....spot... :roll:

Lepo se imejte [it]

Ni slabo, sam bi predlagal, da mal popraviš to polomljeno angleščino :)

Ideja je pa dobra drugač :P

Ma ja, sem neke internet slovarje uporabljal [iz] ,ker v šoli za imet 2 v angleščini so me reševale domače klobase [dance] !!!sedaj pa :D[opa]

Ja,DRŽIM/DRŽIMO pesti,da s tem sistemom in verzijo 1.3 bo končno VSTAL IZ MRTVIH :oops:[champ]

JE PA PRAVA POEZIJA VOZITI Z VOLANOM

odkar sem kupil IGRO,sploh ne zmorem več voziti kaj drugega! :oops: