Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

Samo da vas obvestim, netKar PRO v1.0.3 je danes uradno izšel. Po dolgotajnih testiranjih in preprogramiranju kode je špil končno na voljo.

Jaz osebno sem špil kupil že pred 2 letoma, ampak je zaradi hroščev odšel na polico.

Sedaj pa Stefano Casillio (avtor špila) obljublja korak naprej pri simulacijah dirkanja.

na voljo je tudi demo, meni se zdi da je tudi multiplayer ene proge vključen.

Probajte, ne bo vam žal.

-------------------------

Da se tole ne izgubi med vsemi prispevki, sem dal kar v prvi post. Hvala baty-ju!

NETKAR PRO+DEMO

-EXTRA TRACKS

-SKINS

1.KS2-(VEČ VRST)

2.F2000-(CLASSIC F1)

3.FTARGET-(CLASSIC F1)

4.500FIAT-(WOODSTOCK)

-TEMPLATES VSI AUTI+ČELADA+OBLEKA

-NK WORLD"beta"(iracing style)

-DEMO VIDEO [iz]

PS.sem dal vse skupaj v en post za lažje iskanje [owje]

Uredil - Matjaž Murn
  • Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

Ma ja sm probal,... pa niti ne zazna prave resolucije drugega monitorja, na kterem furam, tko da sm mogu furat z glavo obrnjeno 90° v levo. In že zato mi ni všeč. :) Proge so preširoke za ta demo avtek, drugač se je fural kr v redu, feedback na volan nekje takšen kot iRacing. Motlo me je da ce zavijaš in mal pritisnes bremzo je kot bi ročno stisnu.tongue.gif

Cela igra zna bit zanimiva in bl vredna nakupa kot iRacing ce mene prašaš. Ampak naj to poštimajo glede prepoznavanja 2. monitorja čene bom popiz.... :)

Pek, brez blema, sem že obvestil Kunosa (avtorja špila) o tem problemu. Drugače je pa špil kar simpatičen za online dirkanje. Največ časa je posvetil prav temu delu, multiplayerju namreč.

Ma se nebi strinjal glede širine prog, moraš jih probati več. Pa tudi druge formule. F3 leti kot sneta skirca.

btw, glede prepoznavanja monitorja, a si siguren da je to delo špila, da ni tovje kartice in pa software-ja od kartice? samo uprašam

LOL... dejte si malo manual prebrati. Za pravilne nastavitve je potebno malo več kot samo inštalacija pa gas. Že sama konfiguracja volana in tipk je malo bolj zahtevna, oziroma bolje rečeno, malo drugačnejša od drugih špilov, za speljevanje moreš pa eneg gumbe vklopit z miško.

je vse v tistem vodiču, če si ga boš dobro prebral.

Bonča bom probal še enkrat se mal poigrat s tem, problem je da ne dobim za izbiro resolucije 1920x1080 kar je "native" resolucija drugega monitorja. Potem tut če zberem tistih 1680x1050, kar je "native" od GLAVNEGA monitorja, je slika le na tem glavnem monitorju. To se seveda da popravt če dam CLONE mode ampak potem tak čudno izrisuje sliko (1680x1050) na tadrugem monitorju, da se pojavlja tisti STUTTER skos in je neigralno. Ta stutter se na tej resoluciji pojavlja pr vsaki igri in jo morm v vsakem configu nastelat, da zazene vsak spil (GTR2, rf, race07) na resoluciji 1920x1080. Pri teh treh spilih ni problem, ker majo to lepo za izbrat v 3dConfigu (na kater monitor naj izriše sliko)

Tok zaenkrat (še to sm se preveč razpisu hehe,... upam da je vsaj mal razumljivo), zdj pa grem še mal probat. ;)

Sem poštimal tako kot sem poštimal iRacing. Zgleda da so problem zgolj te novi grafični pogoni.

Morm met ta monitor na katerem furam kot Primary in pol še enkat setup zazenem pa je stvar rešena.

Evo zdj pa mal več resne akcije kot prej... (zih bom do 3h zjutri nabiju:))

Je uredu zadeva a? Jst tut komaj čakam da je konc teh brezveznih praznikov, da pridem do mojega kompjuterja. Mi že mal najeda vse skupaj ;)

btw, v demu delajo tudi druge proge, samo ne vem če jih ti lahko imaš, jaz jih imam polno.

Pojdi na gpchampionship.com, tam boš mogoče kaj našel, registriraj se pa malo prečekiraj stran ali forum. To je uradana stran za ligo.

Fantje kaj ko bi si to zloadal, je namreč zaston tele 1600ccm formulce, dodamo pa lahko kar nekaj prog, ker delajo na demotu, (snetterton, silverstone, SPA, monaco,..... itd.) pa nardimo eno tekmovanje cez vse proge?

• 6 months later...