Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

• 4 months later...

Midva z Bončo bova na Radiator springs danes vozla F2000 na Brnoju.

Spodaj pa je kar sem do zdaj videl daleč najboljši setup guide(predvsem za nKpro ampak tudi za ostalo):

http://www.radiators...&cid=60&catid=7

(moraš biti registriran)

EDIT: Sem našel free link:

http://www.mediafire.com/download/sxouesr357ono6o/MaiDireSetup_1.1.2_ENG.pdf

Vir:

http://www.maidirecamber.blogspot.com/

Boga konkurenca... AC bo mel 50+% simracing trga. :)

Pek, če si tukaj 1. ti takoj dam za gajbo pira! To ti sedaj obljubim. Če pa slučajno nisi, daš pa ti?

Samo se spravi na vrh lestvice najhitrejših časov, pa da te vidimo.

A sploh veš kdo je Toni Rubiejo in Juan Anton? tipa sta nooooro hitra.

Toni je zmagal na izboru ko je Kunos naredu Ferrari Virtual Academy (Fiorano proga), tam je bilo par 1000 folka - in tip je bil najhitrejši. Za nagrado je odšel v Fiorano, baje je nozil dol nevem kaj, lahko tudi pravo F1, Jaz sem bil se meni zdi tam ene 20 če se spomnim, bili smo nagužvani kot ne vem kaj, Krog je tam ene dobrih 55 sekund. Če pa sedaj gledaš čase, sp tam kar eni.

Tako da, če si med nami tukaj 1. si car! In boš tudi v AC ziher med top 10.

Tako, sprejmeš stavo?

Haha, bom jast sekal :D

Bonča kaj zdej, 58.9 krog maš. Js sm pelu 57.6, uni ki so v 55s so te kroge nardil v race session, ko se nabere več gripa (vsaj tak sm slišu).

V quali se da še ene 0.5s dobit.

Pa krilca daj spredaj max 12, zadaj nek 13-15.

Haha, bom js sekal :D

Bonča kva zdej, 58.9 krog maš. Js sm pelu 57.6, uni k so v 55s so te kroge nardil v race session, ko se nabere več gripa(vsaj tak sm slisu).

LoL, počasi ;)

Sem naredu samo en 5 krogov dolgo dirko, pa še z enim sva se skouz prehitevala, tako da...

Btw, kje vidiš te čase? na http://www.wagenvoort.net/rank jih ni.

Dej pejd ti Silverstone z fTargert, da te vidimo Joco, kar na serverju, sej bi jst tut prišel, pa morem še neki programirat, pa še net mi sedaj meče ven ko se neki bliska in grmi... potem pa lakho zvečer.

Pek, če si tukaj 1. ti takoj dam za gajbo pira! To ti sedaj obljubim. Če pa slučajno nisi, daš pa ti?

Samo se spravi na vrh lestvice najhitrejših časov, pa da te vidimo.

A sploh veš kdo je Toni Rubiejo in Juan Anton? tipa sta nooooro hitra.

Toni je zmagal na izboru ko je Kunos naredu Ferrari Virtual Academy (Fiorano proga), tam je bilo par 1000 folka - in tip je bil najhitrejši. Za nagrado je odšel v Fiorano, baje je nozil dol nevem kaj, lahko tudi pravo F1, Jaz sem bil se meni zdi tam ene 20 če se spomnim, bili smo nagužvani kot ne vem kaj, Krog je tam ene dobrih 55 sekund. Če pa sedaj gledaš čase, sp tam kar eni.

Tako da, če si med nami tukaj 1. si car! In boš tudi v AC ziher med top 10.

Tako, sprejmeš stavo?

Chillax Bonča. Janko je komentiral konkurenco med simulacijami - torej, da so ostale Simulacije najebale, ko pride AC ven, ker bodo vsi dirkači fural AC. [wall]

Prej sem naredu en setup in nekaj krogov (mi ni dalo miru).

Po 6 krogih na 1.57.66 :)

Popravlejno na 1.56.7.

Ups sorry Janko, meni se je takoj malce drugače slišalo :oops: stava je pa vseeno lahko, ne?

Uredil - Mitja Bonča