Mitja Bonča 583 Napisano February 20, 2013 Avtor Share Napisano February 20, 2013 A ta proga bov tech preview verziji? Skoda, ker ni nič kaj posebnega, je full zaprta, dobra za "normalne" avtomobile. Upam, da bo katera druga, kot je Imola ali kaj podobnega. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 20, 2013 Share Napisano February 20, 2013 Ja, sej v TP bo normalen avto - Lotus baje. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 21, 2013 Share Napisano February 21, 2013 Kva če to kupim do marca bom tut mel dostop do AC technical demo? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano February 21, 2013 Share Napisano February 21, 2013 Ja čimprej moraš pol pa samo kodo licence rabis za demo AC. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 10, 2013 Avtor Share Napisano July 10, 2013 Ajde, da ne bomo tako zelo čakali AC, vsi tisti ki imate netKar pro, gremo na ACRacing.net server, kjer so tudi rezultati. Listo serverjev dobite tukaj: http://radiators-champ.com/nkpservers/ Gremo, konkurenca za prva mesta je huuuda. 1 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 11, 2013 Share Napisano July 11, 2013 Midva z Bončo bova na Radiator springs danes vozla F2000 na Brnoju. Spodaj pa je kar sem do zdaj videl daleč najboljši setup guide(predvsem za nKpro ampak tudi za ostalo): http://www.radiators...&cid=60&catid=7 (moraš biti registriran) EDIT: Sem našel free link: http://www.mediafire.com/download/sxouesr357ono6o/MaiDireSetup_1.1.2_ENG.pdf Vir: http://www.maidirecamber.blogspot.com/ Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 11, 2013 Avtor Share Napisano July 11, 2013 Boga konkurenca... AC bo mel 50+% simracing trga. Pek, če si tukaj 1. ti takoj dam za gajbo pira! To ti sedaj obljubim. Če pa slučajno nisi, daš pa ti? Samo se spravi na vrh lestvice najhitrejših časov, pa da te vidimo. A sploh veš kdo je Toni Rubiejo in Juan Anton? tipa sta nooooro hitra. Toni je zmagal na izboru ko je Kunos naredu Ferrari Virtual Academy (Fiorano proga), tam je bilo par 1000 folka - in tip je bil najhitrejši. Za nagrado je odšel v Fiorano, baje je nozil dol nevem kaj, lahko tudi pravo F1, Jaz sem bil se meni zdi tam ene 20 če se spomnim, bili smo nagužvani kot ne vem kaj, Krog je tam ene dobrih 55 sekund. Če pa sedaj gledaš čase, sp tam kar eni. Tako da, če si med nami tukaj 1. si car! In boš tudi v AC ziher med top 10. Tako, sprejmeš stavo? Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 11, 2013 Share Napisano July 11, 2013 Haha, bom jast sekal Bonča kaj zdej, 58.9 krog maš. Js sm pelu 57.6, uni ki so v 55s so te kroge nardil v race session, ko se nabere več gripa (vsaj tak sm slišu). V quali se da še ene 0.5s dobit. Pa krilca daj spredaj max 12, zadaj nek 13-15. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 11, 2013 Avtor Share Napisano July 11, 2013 Haha, bom js sekal Bonča kva zdej, 58.9 krog maš. Js sm pelu 57.6, uni k so v 55s so te kroge nardil v race session, ko se nabere več gripa(vsaj tak sm slisu). LoL, počasi Sem naredu samo en 5 krogov dolgo dirko, pa še z enim sva se skouz prehitevala, tako da... Btw, kje vidiš te čase? na http://www.wagenvoort.net/rank jih ni. Dej pejd ti Silverstone z fTargert, da te vidimo Joco, kar na serverju, sej bi jst tut prišel, pa morem še neki programirat, pa še net mi sedaj meče ven ko se neki bliska in grmi... potem pa lakho zvečer. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano July 11, 2013 Share Napisano July 11, 2013 Moram pogurntat ta f2000... ful je set pomemben... Pismo un na vrhu ima 133 krogov. Do 80. kroga je delal 57s pol pa hitrej Rubieja ne poznam...sam očitno je totalen alien Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 11, 2013 Share Napisano July 11, 2013 Pek, če si tukaj 1. ti takoj dam za gajbo pira! To ti sedaj obljubim. Če pa slučajno nisi, daš pa ti? Samo se spravi na vrh lestvice najhitrejših časov, pa da te vidimo. A sploh veš kdo je Toni Rubiejo in Juan Anton? tipa sta nooooro hitra. Toni je zmagal na izboru ko je Kunos naredu Ferrari Virtual Academy (Fiorano proga), tam je bilo par 1000 folka - in tip je bil najhitrejši. Za nagrado je odšel v Fiorano, baje je nozil dol nevem kaj, lahko tudi pravo F1, Jaz sem bil se meni zdi tam ene 20 če se spomnim, bili smo nagužvani kot ne vem kaj, Krog je tam ene dobrih 55 sekund. Če pa sedaj gledaš čase, sp tam kar eni. Tako da, če si med nami tukaj 1. si car! In boš tudi v AC ziher med top 10. Tako, sprejmeš stavo? Chillax Bonča. Janko je komentiral konkurenco med simulacijami - torej, da so ostale Simulacije najebale, ko pride AC ven, ker bodo vsi dirkači fural AC. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano July 11, 2013 Avtor Share Napisano July 11, 2013 (urejeno) Prej sem naredu en setup in nekaj krogov (mi ni dalo miru). Po 6 krogih na 1.57.66 Popravlejno na 1.56.7. Ups sorry Janko, meni se je takoj malce drugače slišalo stava je pa vseeno lahko, ne? Uredil July 11, 2013 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
Max Speed 31 Napisano July 12, 2013 Share Napisano July 12, 2013 A lahko kdo da link za downlodat silverstone. Z radiatorspringsracing mi ne dela, druzga mi pa ni uspelo najt. Citiraj Link to post
Recommended Posts