Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

Danes sem razmišljal o dirki in se mi tud najbol dopade nasledn pondelk [it] k pol mam se 15. zadnjo dirko, pol bojo pa itak ze prazniki pa nobenga nebo. Lah bi tud ta novo Imolo pelal al pa kkšn Mugello..men najlubši Monaco pa Suzuka..lah se vi poveste svoja mneja al pa kakšno anketo nardimo?

Uživejte! [smoke]

• 2 weeks later...

Next Friday, 23 Dicember 2011, KUNOS Simulazioni is going to announce a brand new title for 2012. The 2012 PC title is going to be based on a brand new proprietary technology that KUNOS Simulazioni is currently developing. Stay tuned for more details on KUNOS Simulazioni website on Friday 23 Dicember 2011.

2012 is going to be an amazing year for simracers!

889732493.JPG

Hmmm .... netKar PRO2? Bo treba izboljšat netcode pa notr dat še kaj druzga kot openwheelerje, da se bo bolj prijelo. Drugače se je pa pred enim letom isto govorilo, da bo 2011 super leto za simracerje ... in kaj smo dobili?

• 1 month later...

Ne, saj modderji delajo na tem,rsr team...dva dni nazaj so dali še drugim možnost da provamo.Tako sm tudi naredil ta dva videja.Učeraj smo probali še online,celo moje na hitro-površno narejene kao official colours skine [smoke] smo-so uporabili :oops:.Dam potem še en video od en par krogov online....

• 1 month later...
  • 10 months later...