jero950 16 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Dejmo kako anketo pa da vidimo kolko nas bi blo. Ker jaz sem da se tukaj kaj organizira. Za začetek kake fan dirke. Lp Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Ja jest bi bil takoj za, če se naredi eno prvenstvo, samo me skrbi, da bi se končalo isto kot se je z iracingom... Torej če se napišemo spodaj, kdo bi vozil prvenstvo... Dopišite se.. Če bi nas bilo recimo več kot 15 bi se verjetno lahko kaj organiziralo. 1. Gregor Vodičar Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Vikend ali med tednom? Če vikend, potem se dopišem... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Najprej kakšna dirka, potem se bomo pa naprej menili. Drugače pa sem sam osebno bolj za tedenske dirke. Med vikendi je preveč dela Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Ehehh dvomim da bo kaj...Eno leto sem na nkpro-ju.Vse skup sem online srečal 5 slovencev do sedaj. In še to za kratek - zelo kratek čas....le blaž - aleš je zdaj kr aktiven. Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Več pisat o Izbolšavah in mislim da je velika razlika z iracingom v ceni, netkar kupiš in imaš. Ni treba takoj prvenstvo ruknit, fan dirke organizirat tudi če nas bo pet, če bomo kirke hvalili se nam bodo novi pridružli. LP 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Hehe ampak eni prav niste zadovoljni če ne omenite koliko stane iRacing, samo tudi daleč največ da, tako da je logično da je dražje. Največji problem vseh ostalih simulacij je, da je premalo folka in čakat 14 dni da se odpelje ena dirka vmes pa sam ali offline žulit zame enostavno ni. 1 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Hehe ampak eni prav niste zadovoljni če ne omenite koliko stane iRacing, samo tudi daleč največ da, tako da je logično da je dražje. Hehe ampak eni ga pa tud skos branjo Zdaj o tem govoriti da največ da, je dvorezni meč Za VELIKO več denarja dobiš samo lasersko skenirane proge in mogoče boljše obnašanje dirkalnikov, za druge pozitivne lastnosti pa že nevem več. Si pa nekateri recimo zaželijo tudi vožnje z AI (100 ljudi 100 čudi), da o tem da v Ameriki nikoli ne dežuje ne govorimo, dedicated serverjev nima in še kaj bi se našlo Je mogoče najboljše na trgu, ampak to je posledica, ker trenutno nima konkurence (vse ostalo je staro, iz leta 2005 - 2007). Verjamem pa, da ko pride ven rFactor 2, GTR3 in C.A.R.S. bo imel pa tudi iRacing veliko več petkov akcijo "Black Friday Promo" 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Ma, vse lepo in prav, če bi stal tok kot normalni špili. Ves content, pa plačuj mesečno 10eur. Ne pa da moraš skoraj rabljene gume na avtih plačevat, pol pa dobiš še poln grid folka ki te ne napade in se ne brani, da nebi slucajno SR zgubu. Preveč WOW style je to in plačevanje licence in pa statistike, da se lahko pohvališ (SR pa IR). Da ne omenim da se pol folk pojav na dirki samo zato, da bo SR zvišal. Takega bi pa sam polomu. mal smo offtopic. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 In uporabniki bomo bolj veseli Osebne preference vsepovsod. Kar se mene tiče, je najboljše tam, kjer imaš dobre sotekmovalce. Trenutno je to wtcc @ slo-racing, kjer lahko z večino vozim na nož in se ne sekiram za butanje in crashanje. Pred tem je bil to lfs. Z rfactorjem sem se tudi samo ene toliko spoprijateljil. Tudi pri netkarju je problem... rad dirkam s prijatelji, v nektarju sem pa največ vozil offline. Iracing pa... nazadnje sem vozil ko je bil 13th week in je bilo porazno, tako da me sploh ne vleče tako zelo nazaj. Res pa je, da je bil to razlog, da sem sploh kupil... (izogibanje crasherjem) Howgh! 1 Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Se strinjam z Tomažem, dirkaš tam kjer ti je konkurenca prava in kjer ti je v zadovolstvo. Osebno sem mal razočaran, ker na Slo-racingu je ogromno članov, a dirkamo vedno isti, zato predlagam v zimskem času organizirat več fan dirk z različnimi igrami od iracinga do netkar rfactor, raceon........ LP Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Jero takšne dirke so bile že kakšno leto nazaj, vendar je bila obiskanost dobra le prvih nekaj dirk, nato je tudi tam vse padlo. Pa še na tistih, ki so bile zasedene, so večinoma vozili le tisti, ki so takrat vozili katero od prvenstev na SloRacingu. Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano November 30, 2011 Share Napisano November 30, 2011 Ja vem to je blo poleti ampak od tistih dirk ki smo jih z Murnom organizirali je par voznikov ki še vozijo. Pa saj ne rabi na vsaki dirki da je 15-20 prijavljenih. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Jaz tut mislim, da je nekaj treba organizirat. Če bi imel čas, bi se tega sigurno že lotil. Tudi če samo 10 ljudi vozi, je bolje kot če nihče. Za kaj manj je pa nekako res brezveze. Bolje da se sam offline voziš, ker si po parih krogih itak tok razdrobljen, da je čist vseeno... Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano December 1, 2011 Share Napisano December 1, 2011 Za kakšno NetKar dirko bi bil tut jst Čeprov je res da tega že dolg ne vozim ker so italjani namerno "blokeral" uporabo Rev Burnerja in GI MAXa oz vso podporo števčkom Ampak za kšno fun dirko se bo dal tut brez Citiraj Link to post
Recommended Posts