Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

Ja jest bi bil takoj za, če se naredi eno prvenstvo, samo me skrbi, da bi se končalo isto kot se je z iracingom...

Torej če se napišemo spodaj, kdo bi vozil prvenstvo... Dopišite se.. Če bi nas bilo recimo več kot 15 bi se verjetno lahko kaj organiziralo.

1. Gregor Vodičar

Hehe ampak eni prav niste zadovoljni če ne omenite koliko stane iRacing, samo tudi daleč največ da, tako da je logično da je dražje. Največji problem vseh ostalih simulacij je, da je premalo folka in čakat 14 dni da se odpelje ena dirka vmes pa sam ali offline žulit zame enostavno ni.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Hehe ampak eni prav niste zadovoljni če ne omenite koliko stane iRacing, samo tudi daleč največ da, tako da je logično da je dražje.

Hehe ampak eni ga pa tud skos branjo :D

Zdaj o tem govoriti da največ da, je dvorezni meč :) Za VELIKO več denarja dobiš samo lasersko skenirane proge in mogoče boljše obnašanje dirkalnikov, za druge pozitivne lastnosti pa že nevem več. Si pa nekateri recimo zaželijo tudi vožnje z AI (100 ljudi 100 čudi), da o tem da v Ameriki nikoli ne dežuje ne govorimo, dedicated serverjev nima in še kaj bi se našlo :)

Je mogoče najboljše na trgu, ampak to je posledica, ker trenutno nima konkurence (vse ostalo je staro, iz leta 2005 - 2007). Verjamem pa, da ko pride ven rFactor 2, GTR3 in C.A.R.S. bo imel pa tudi iRacing veliko več petkov akcijo "Black Friday Promo" :lol:

Ma, vse lepo in prav, če bi stal tok kot normalni špili. Ves content, pa plačuj mesečno 10eur. Ne pa da moraš skoraj rabljene gume na avtih plačevat, pol pa dobiš še poln grid folka ki te ne napade in se ne brani, da nebi slucajno SR zgubu. Preveč WOW style je to in plačevanje licence in pa statistike, da se lahko pohvališ (SR pa IR). Da ne omenim da se pol folk pojav na dirki samo zato, da bo SR zvišal. Takega bi pa sam polomu. :)

mal smo offtopic. :P

In uporabniki bomo bolj veseli [dance]

Osebne preference vsepovsod. Kar se mene tiče, je najboljše tam, kjer imaš dobre sotekmovalce. Trenutno je to wtcc @ slo-racing, kjer lahko z večino vozim na nož in se ne sekiram za butanje in crashanje. Pred tem je bil to lfs. Z rfactorjem sem se tudi samo ene toliko spoprijateljil. Tudi pri netkarju je problem... rad dirkam s prijatelji, v nektarju sem pa največ vozil offline.

Iracing pa... nazadnje sem vozil ko je bil 13th week in je bilo porazno, tako da me sploh ne vleče tako zelo nazaj. Res pa je, da je bil to razlog, da sem sploh kupil... (izogibanje crasherjem)

Howgh!

Se strinjam z Tomažem, dirkaš tam kjer ti je konkurenca prava in kjer ti je v zadovolstvo.

Osebno sem mal razočaran, ker na Slo-racingu je ogromno članov, a dirkamo vedno isti, zato predlagam v zimskem času organizirat več fan dirk z različnimi igrami od iracinga do netkar rfactor, raceon........

LP

Jaz tut mislim, da je nekaj treba organizirat. Če bi imel čas, bi se tega sigurno že lotil. Tudi če samo 10 ljudi vozi, je bolje kot če nihče. Za kaj manj je pa nekako res brezveze. Bolje da se sam offline voziš, ker si po parih krogih itak tok razdrobljen, da je čist vseeno...