gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 MOgoče res rabiš nekaj časa, je pa fun! Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 24, 2011 Share Napisano November 24, 2011 Imola 2011 RSR končno med nami.. Padajo pohvale z vseh strani Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano November 25, 2011 Share Napisano November 25, 2011 Ko sem probau 1 verzijo sem imeu občutek da iz tega bo nekaj No zdaj pa v nabavo in upam da nas bo kar nekaj za kako dirko, no sam čas si vzet. LP Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2011 Share Napisano November 25, 2011 To bi tut jaz nabavu, ampak mam občutek ko bo prišel rf2, tega tut povohal ne bom več. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 26, 2011 Share Napisano November 26, 2011 Jest sm ta tedn nabavu in mi je res super! Malo oddiha od rfactorja zelo paše, ker dvojke zihr še kr neki časa ne bo zunej.. Citiraj Link to post
quify 16 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round series na radiators champs..kjer dirka tud Baty Bravo stari in vse čestitke za tvojo aktivno sodelovanje v netkarju...tvoji filmčki (spomnim se prvega k sm ga vidu, to je biu trento z osello..noro!!!), setupi..res super! hvala ti legenda! Vodičar lepa dirka v Monzi..sploh druga vožnja štart ..dva kroga pred koncom sm se na cilni raunini razbiu in s tem zakluču drugo vožno. aja Zdej ko nas je mal več, bi lahko kakšno dirko odfural...lah tud z formulo Ks2 k je Vodičar predlagu da bojo ornk bettli 3 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Ja lepa je bila zadnjič. Sem danes sprobal novo imolo.. Lahko rečem samo kapo dol. Proga je dejansko narejena tako kot so narejene npr. iRacing proge. Res izgleda super, čuti se super! Ne morem prehvalit! Jaz sem vsekakor za kakšen event v netKar. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 A imajo tud oni lasersko skenirane proge? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Ne.Tukaj igra košta 15€ (ZA ZMERAJ), v iracingu košta steza 15€(ena!!!)..netkarpro je boljši od iracinga le po voznih občutkih, ki ti jih da volan, vse drugo je podobno rfactorju....(skoraj ) Imolo je naredil en ljubitelj, ki je naredil tudi Mugello... Je šel na progo in naredil enih 900 slik. Eni, ki tekmujejo v reali, soo mu svetoval, kako so kaj visoki robniki, grip ceste in ostale stvari. Nato smo to ene dva tedna testirali, mu še kaj povedali, kje je kakšna "luknja", pa kaj kje še kaj manjka glede na videje z realno stezo..in to je to....Najboljša neoriginal steza na simulacijah. Če ni celo ta Imola najbolj vizualno NAREJENA v primerjavi z realno progo.!!Pa tud filling z volanom je tud vrhunski... ....ja probat bo treba, ane.... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 To bi bla super simulacija za nas. Pocen, tako da bi se dost folka nabral in oddirkal kakšno ligo...škoda da ma tok mal folka nk. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Ne.Tukaj igra košta 15€(ZA ZMERAJ), v iracingu košta steza 15€(ena!!!)..netkarpro je boljši od iracinga le po voznih občutkih ,ki ti jih da volan,vse drugo je podobno rfactorju....(skoraj ) Imolo je naredil en ljubitelj,ki je naredil tudi Mugello... Je šel na progo in naredil enih 900 slik.Eni,ki tekmujejo v reali,soo mu svetoval,kako so kaj visoki robniki,grip ceste in ostale stvari.Nato smo to ene dva tedna testirali,mu še kaj povedali ,kje je kakšna"luknja",pa kaj kje še kaj manjka glede na videje z realno stezo..in to je to....Najboljša neoriginal steza na simulacijah.Če ni celo ta Imola najbolj vizualno NAREJENA v primerjavi z realno progo.!!Pa tud filling z volanom je tud vrhunski... ....ja probat bo treba ,ane.... Hehe iRacing nima ničesar skupnega z rFactorjem.... razen da je oboje simulacija in dela na PC. End of story. NK sem nazadnje probal že lep čas nazaj in me nekako ni potegnil ker online je bila katastrofa, offline pa me ne zanima. Mogoče bom žez praznike ko bo malo več časa sprobal pa da vidmo. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Ne ne, nkpro je podoben rfactorju.....iracing je resna prava simulacija v vseh pogledih, leta naprej od vsih, a preveč draga za nas zemljane.....Nato so vse ostale..r factor ma ogromen comunity, opcije za online - dirkanje so najboljše...... Nk pro je kar oskubljen glede tega...je bolj preprost... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 A zaletavanje je sedaj poštimano ali te še vedno odbije ko blesavo ? Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 PEJD NA STRAN 19 Ni glih še perfektno kot pri drugih sim.a miljonkrat bolš kot prej Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 29, 2011 Share Napisano November 29, 2011 Aha... danke Citiraj Link to post
Recommended Posts